Kan Warner Bros. deel twee van 'Zack Snyder's Justice League' laten gebeuren?

Inhoudsopgave:

Kan Warner Bros. deel twee van 'Zack Snyder's Justice League' laten gebeuren?
Kan Warner Bros. deel twee van 'Zack Snyder's Justice League' laten gebeuren?
Anonim

Zack Snyder's Justice League heeft de afgelopen maand meer hype opgebouwd dan iemand had kunnen voorspellen. Snyder-fans waren ervan overtuigd dat de beruchte JL-cut het meesterwerk zou zijn waar ze op hoopten, en het ziet ernaar uit dat de DC-film aan de verwachtingen zal voldoen. Tussen de vrijgegeven trailers en afbeeldingen hebben ze ons verschillende redenen gegeven om enthousiast te worden. Ten eerste zal de herrezen Superman (Henry Cavill) zijn iconische zwarte pak aantrekken en mogelijk ook zijn meer woeste tegenhanger manifesteren. We zullen ook zien dat Cyborg (Ray Fisher) een achterstallige upgrade krijgt. Whedon beperkte zijn bewapening tot een paar ionenkanonnen, terwijl de nieuwere versie de cybernetische held serieuze hardware laat inpakken. En we hebben ook dat Darkseid eindelijk zijn debuut maakt.

De grootste openbaring is dat de Joker (Jared Leto) en Batman (Ben Affleck) samenwerken. In de trailer kijken ze uit over een door oorlog verscheurde wereld terwijl de Clownprins op een steen zit en over eer spreekt. Ja, de Joker praat erover alsof hij iets over het onderwerp weet.

Wat interessant is, is de mogelijkheid dat Warner Bros. een vervolg op Snyders film zal ontwikkelen. De director's cut is naar verluidt vier uur lang, maar dat is misschien niet genoeg tijd om het Darkseid-dilemma af te ronden. Hoewel er een duidelijke mogelijkheid is dat fans Black Suit Superman zullen zien die zijn hittevisie gebruikt om gaten in het gezicht van de schurk te branden voor het einde van de film, kan het eindigen met een verspreide Justice League die worstelt om te overleven in het apocalyptische landschap van Darkseid.

Vervolgplannen

Justice League: Batman (Ben Affleck) en Darkseid
Justice League: Batman (Ben Affleck) en Darkseid

Ervan uitgaande dat Snyder's Cut zo eindigt, zou een tweede deel kunnen oppakken met de overblijfselen van de League die een paar onconventionele bondgenoten zoals de Joker rekruteren om de wereld te bevrijden. Ze zouden dan een plan bedenken om Darkseid neer te halen omdat hij hun primaire doelwit zou zijn. Fans die vragen waarom de centrale schurk aan de zijlijn zou blijven, moeten niet vergeten dat de Justice League een paar andere problemen heeft, Steppenwolf en Granny Goodness. Ze gaan vermoedelijk een grotere rol spelen in de invasie van Darkseid, wat betekent dat het gevecht van de League met hen veel schermtijd kan opslokken.

Aangezien de film van Snyder waarschijnlijk een open einde zal hebben of mogelijk een vervolg krijgt, wordt het steeds beter. Een climaxstrijd tussen de hervormde League en Darkseid zou als laatste act in deze trilogie dienen, waardoor het idee aannemelijk klinkt. Het heroveren van de planeet lijkt ook een perfect startpunt voor een vervolgartikel in het DC Expanded Universe.

Een andere reden waarom de film van Snyder kan eindigen zonder een definitieve conclusie, is de regisseur zelf. Hoewel het een gok is, ziet Snyder misschien het potentieel in zijn DCEU-film en wil hij het uitbreiden. Maar om dit te doen, heeft hij de cijfers nodig om zijn beweringen te staven. Natuurlijk, als Snyder die eenmaal heeft, kan de bal aan het rollen gaan. De regisseur heeft geen interesse getoond in een andere inzending, maar hij zou er waarschijnlijk voor in aanmerking komen als hij de kans kreeg.

Er is ook de kwestie van Barry Allen (Ezra Miller). Van wat we hebben gezien, lijkt hij op één punt in de trailer de Speed Force tegen te komen. Dat kan alleen maar betekenen dat hij terug in de tijd rent, en als dat het geval is, eindigt Snyder's Justice League misschien met Barry die terugkeert naar het heden om het team te waarschuwen voor de toekomst.

Het ontdekken van de wereld wordt Darkseid's nieuwste verovering, het voelt alsof het de climax-confrontatie op een veel zinvollere manier zou opzetten. En door Barry het nieuws te laten bezorgen, kan de League de strijd aangaan met Darkseid in een aparte film. Houd er rekening mee dat vervolgplannen afhangen van hoe Snyder's Ultimate Cut van de film de zaken afrondt, want er is ook een kleine kans dat Barry die de Speed Force tegenkomt een voorloper is van de aankomende Flash-film. De focus van de film ligt op Flashpoint, dus misschien heeft de scène betrekking op Barry Allens reis naar het verleden.

Het succes van Snyder's Justice League zal bepalen of we nog een film krijgen. Om dat te laten gebeuren, zouden verschillende variabelen moeten worden opgesteld, zoals de deelname van Snyder, ervoor zorgen dat Ray Fisher terugkeert en Warner Bros. ervan overtuigen dat het een waardevolle onderneming is. Natuurlijk, in het geval dat alles perfect op één lijn ligt, zou Justice League Part 2 werkelijkheid kunnen worden.

Aanbevolen: