The Big Bang Theory'-fans stemden dit hoofdpersonage als het slechtste van de serie

Inhoudsopgave:

The Big Bang Theory'-fans stemden dit hoofdpersonage als het slechtste van de serie
The Big Bang Theory'-fans stemden dit hoofdpersonage als het slechtste van de serie
Anonim

Toen The Big Bang Theory in 2007 op televisie debuteerde, was de show gericht op een groep van vier nerdy vrienden en de beeldschone vrouw met wie ze bevriend raken. Hoewel dat concept genoeg was om een groot genoeg publiek aan te trekken om van de show een enorme hit te maken, zou het moeilijk zijn geweest om een serie met zo'n kleine cast jarenlang draaiende te houden.

Om The Big Bang Theory fris te houden, zou de show gedurende de twaalf seizoenen durende serie veel extra personages introduceren. Er werd bijvoorbeeld een lange lijst met ondersteunende personages zoals Stuart, Emily, Barry, Lucy, Wil en Bert aan de mix toegevoegd. Naast al die personages bevatte The Big Bang Theory ook een lange lijst met gaststerren. Helaas had minstens één grote gastrol er spijt van dat hij geassocieerd werd met The Big Bang Theory.

Het maakt niet uit hoeveel personages een gedenkwaardig onderdeel werden van de erfenis van The Big Bang Theory, het lijdt geen twijfel dat de show zeven hoofdsterren had. Er is echter één ding aan de hoofdpersonages van The Big Bang Theory dat twijfelachtig is, welke van hen het minst populair is bij fans. Dat gezegd hebbende, werd een groep fans van The Big Bang Theory gevraagd welke van de hoofdpersonages de slechtste is en hun antwoord was vrij definitief.

Een serieuze vraag stellen

Hoewel de finale van The Big Bang Theory enkele jaren geleden voor het eerst werd uitgezonden, betekent dat niet dat de grootste fans van de show er niet graag over praten. Als iemand op Reddit gaat, zullen ze merken dat mensen tot op de dag van vandaag over veel dingen blijven discussiëren die verband houden met The Big Bang Theory. In 2021 ging een fan van de show bijvoorbeeld op r/bigbangtheory een poll plaatsen waarin gebruikers werd gevraagd te stemmen over wat de slechtste hoofdpersoon van The Big Bang Theory is.

Tegen de tijd dat de bovengenoemde peiling eindigde, waren er 323 stemmen, wat misschien niet veel lijkt. Echter, gezien het feit dat de peiling waarschijnlijk is gestemd door de mensen die het meest op de subreddit van The Big Bang Theory komen, is het fascinerend om te zien welk personage de grootste fans van de show het slechtst vinden.

De duidelijke verliezer

Tegen de tijd dat de eerder genoemde Reddit-enquête waarin werd gevraagd welk hoofdpersonage van The Big Bang Theory tot een einde kwam, waren de resultaten overduidelijk. Terwijl veel personages stemmen kregen, kreeg Bernadette bijna een derde van de stemmen, wat best verbazingwekkend is. Immers, als het om internet gaat, kan het verrassend zeldzaam zijn dat er een duidelijke consensus is.

Toen Bernadette kennismaakte met The Big Bang Theory, was ze op veel manieren een verademing. Afgebeeld als een complete lieverd, was het heel gemakkelijk om Bernadette aardig te vinden, vooral omdat ze bijna onmiddellijk enkele van Howard's meest gemakkelijk te haten eigenschappen afstompt. Met dat in gedachten is het onthutsend om te beseffen dat tegen de tijd dat The Big Bang Theory eindigde, veel fans van de show zich tegen Bernadette hadden gekeerd.

Wat betreft de reden waarom zoveel fans van The Big Bang Theory uiteindelijk dachten dat Bernadette het slechtste personage van de show was, er zijn genoeg redenen om zo te denken dat Screen Rant een lijst van hen heeft gepubliceerd. Dat gezegd hebbende, is er een vrij voor de hand liggende reden waarom 104 van de 323 Reddit-gebruikers die op de peiling hebben gestemd, Bernadette het slechtst noemden, ze zo gemeen werd. Hoewel het in het begin grappig was om te zien hoe de meestal piepende Bernadette een diepere toon aannam terwijl ze uithaalde, gebeurde dat na verloop van tijd veel te veel. Tegen de tijd dat de show eindigde, haalde Bernadette regelmatig uit naar haar beste vrienden bij de minste provocatie en al haar collega's waren bang voor haar geworden.

De rest van de resultaten

Hoewel het verbazingwekkend was dat 104 van de 323 Reddit-gebruikers die op de eerder genoemde poll stemden het slechtste personage van Bernadette The Big Bang Theory noemden, betekent dit dat 219 mensen andere keuzes hebben gemaakt.

Helaas voor de grootste fans van Amy Farrah Fowler, stemden 85 Reddit-gebruikers op haar als het slechtste personage van The Big Bang Theory. Hoewel dat een stuk minder is dan de 104 stemmen die Bernadette kreeg, is het nog steeds heel veel. Hoewel het misschien niet zo duidelijk is waarom Amy op het eerste gezicht zoveel stemmen kreeg, noemde een respondent de verhaallijnen en grappen waar Amy mee te maken had toen ze voor het eerst werd geïntroduceerd "gewoon, lui en saai". Diezelfde gebruiker wees er echter op dat het karakter van Amy in de loop van de tijd veranderde.

Aanbevolen: