Michael Phelps verloor deze iconische filmrol nadat hij bombardeerde op 'SNL

Inhoudsopgave:

Michael Phelps verloor deze iconische filmrol nadat hij bombardeerde op 'SNL
Michael Phelps verloor deze iconische filmrol nadat hij bombardeerde op 'SNL
Anonim

Om eerlijk te zijn, acteren was nooit in de kaarten en in werkelijkheid was zwemmen ook niet.

Michael Phelps werd op jonge leeftijd gediagnosticeerd met ADHD en om dat te bestrijden, moedigde zijn moeder zwemmen aan, als een manier om wat meer energie te verbranden. Hij voegde zich bij zijn zussen in het zwembad en al snel werd het een passie van hem. Wanneer we tegenwoordig aan de Olympische Spelen denken, is Michael een naam die meteen in je opkomt.

Hoewel hij tegenwoordig met pensioen is, doet Michael zijn best om het bewustzijn over geestelijke gezondheid te verspreiden en zijn ervaringen te delen.

"De pandemie is een van de engste tijden die ik heb meegemaakt. Ik ben dankbaar dat mijn familie en ik veilig en gezond zijn. Ik ben dankbaar dat we ons geen zorgen hoeven te maken over het betalen van rekeningen of eten op tafel zetten, zoals zoveel andere mensen op dit moment. Maar toch heb ik het moeilijk."

Phelps ging voor het eerst naar de beurs na de Olympische Spelen van 2016 in Rio de Janeiro - openheid over de ervaring tilde niet alleen anderen op, maar verlichtte ook veel stress en spanning van zijn eigen rug.

Tijdens zijn bloei leek Phelps overal te zijn. Hij presenteerde 'SNL' in wat nu wordt beschouwd als een vergeetbaar optreden. Sommigen zeggen zelfs dat het zo erg was dat hij een grote rol in een speelfilm verloor.

We bekijken hoe het allemaal is verlopen en in welke film Phelps had kunnen verschijnen.

Phelps vindt acteren moeilijker dan zwemmen

Het lijkt gewoon de routine te zijn, een bloeiende atleet maakt de sprong naar televisie of film. Sommigen zinken naar de bodem, terwijl een select aantal er een behoorlijke carrière van maakt.

Naast Jimmy Kimmel maakte Phelps duidelijk dat acteren niet gemakkelijk is en in zijn ogen zelfs veel moeilijker dan zwemmen.

"Het is veel moeilijker dan zwemmen, dat is zeker," zei hij.

Zijn acteerrollen waren zeer beperkt, met kleine cameo's in tv-shows zoals 'Entourage'. Voor het grootste deel speelde hij zichzelf, wat nog moeilijker te portretteren is.

Hij zou de kans krijgen om zijn ware persoonlijkheid en bereik te laten zien als de gastheer op 'SNL' en hoewel het een goede poging was, waren de recensies niet zo aardig.

Hij maakte de Rolling Stone-lijst van de slechtste 'SNL'-host

Laten we eerlijk zijn, atleten doen het over het algemeen niet goed op 'SNL', dus we kunnen Michael een pauze geven.

De 'Rolling Stone' top 20-lijst is gevuld met atleten, te beginnen met Lance Armstrong in 2005, die misschien wel de meest impopulaire presentator in de geschiedenis van de show is, gezien zijn bedorven erfenis die zou volgen.

Ronda Rousey kwam overdreven over tijdens haar sketches, die vergelijkbaar waren met Michael Phelps. Uiteindelijk is Nancy Kerrigan de enige atleet die slechter dan Phelps op de lijst heeft geplaatst. Haar aflevering vond plaats in 1994.

Volgens de publicatie was Phelps niet Manning of Jordan-espque tijdens zijn periode in de show. Hij kon gewoon zijn groove niet vinden terwijl de meeste schetsen gehaast leken.

Hij kon zichzelf voor de gek houden, wat een pluspunt was, in tegenstelling tot anderen om de show te hosten (we kijken naar jou, Steven Segal).

Aan het eind van de dag was het gewoon niet geweldig en hij is momenteel de zevende slechtste gastheer. Het bleek dat er meer druk was dan hij had kunnen voorzien, aangezien een zeker iemand naar de cameo keek, in de hoop dat hij hem uit het park zou raken. Als hij dat had gedaan, had Phelps een grote rol kunnen spelen.

Verliezen op 'Tarzan'

Jerry Weintraub is een ouderwetse producer. Zijn droom, een 'Tarzan' film maken. Zijn droom kwam uit, met Alexander Skarsgård in de hoofdrol tijdens 'The Legend of Tarzan'.

De film was een succes aan de kassa, maar het had er heel anders uit kunnen zien.

Er wordt gezegd dat Michael Phelps de belangrijkste kandidaat was voor de rol, vóór zijn 'SNL'-hostingrol. "Een moment dacht Jerry dat hij Tarzan had gevonden in de Olympische zwemmer Michael Phelps. Het was alles waar Jerry over sprak. "Het zal net als Johnny Weissmuller zijn," vertelde Jerry me. "Alle verslaggevers zullen zeggen: 'Weintraub vond de nieuwe Johnny Weissmuller!'”

Op dat moment had Jerry Phelps nog nooit iets anders zien doen dan in en uit een zwembad stappen. Vervolgens organiseerde de zwemmer, als afgesproken, Saturday Night Live. Terwijl dit doorging tot na Jerry's bedtijd, vroeg hij zijn assistent om het op te nemen."

"Twee minuten later wendde Jerry zich tot zijn assistent en riep: "Dit is Tarzan niet! Dit is Johnny Weissmuller niet! Hij is een goon! Waarom heeft niemand me verteld dat hij een goon is? Zet het uit Godverdomme, zet het uit.”

Oh, wat had de Olympiër kunnen zijn… Bronnen: Yahoo Sports, Rolling Stone, Digital Spy & ESPN

Aanbevolen: