Dit is waarom Anna Faris haar hitshow 'Mom' verliet

Inhoudsopgave:

Dit is waarom Anna Faris haar hitshow 'Mom' verliet
Dit is waarom Anna Faris haar hitshow 'Mom' verliet
Anonim

Dankzij de Scary Movie-franchise van de jaren 2000 brak Anna Faris door in de mainstream en werd ze een populaire actrice die het publiek van elke omvang aan het lachen kon maken. De hilarische actrice en succesvolle podcaster heeft een ongelooflijke carrière achter de rug, met succes op zowel het grote als het kleine scherm.

Gedurende 7 seizoenen was Anna Faris de hoofdrolspeler in de hitserie Mom naast Allison Janney, maar ze kondigde haar vertrek aan op een manier die zowel fans als professionals uit de industrie volledig verraste. De show duurde nog maar één seizoen nadat ze was vertrokken, en fans waren benieuwd waarom ze in de eerste plaats van start ging.

Laten we eens luisteren naar wat Anna Faris te zeggen had over het verlaten van mama terwijl de show nog floreerde op televisie.

‘Mom’ was een hitserie

Debuteerde in 2013 Mom was een serie met Anna Faris en Allison Janney, die op het kleine scherm een dynamisch duo bleken te zijn. Gemaakt door de legendarische Chuck Lorre, vond mama in een mum van tijd een enorm publiek en was ze in staat om een hoofdbestanddeel van het kleine scherm op zijn thuisnetwerk te worden.

De show kreeg veel lovende kritieken terwijl deze nog werd uitgezonden, en Janney nam zelfs Primetime Emmy's mee naar huis dankzij haar optreden in de serie. Het was weer een succes voor Chuck Lorre, en het gaf Faris en Janney een groot acteerkrediet om aanspraak op te maken.

In totaal duurde de serie 8 seizoenen en maar liefst 170 afleveringen. Onnodig te zeggen dat het dankzij syndicatie een hoop geld kan blijven binnenhalen, wat betekent dat de maker en de sterren hier in de nabije toekomst van kunnen profiteren.

Anna Faris had misschien de hoofdrol in de serie, maar in plaats van het uit te houden en te acteren in alle 8 seizoenen van de show, verraste de actrice mensen in de industrie toen ze aankondigde dat ze de serie zou verlaten vroeg.

Faris verraste mensen met haar vertrek

Na 7 succesvolle seizoenen in de ether te zijn geweest, kondigde Anna Faris aan dat ze de hitshow zou verlaten. De serie kreeg nog steeds solide beoordelingen en Faris verdiende zelf een hoop geld om het geliefde hoofdpersonage voor de fans te spelen.

Volgens Celebrity Net Worth kreeg Faris $ 200.000 per aflevering, wat een duizelingwekkend bedrag is om te verdienen. Gezien het feit dat seizoen 7 van de show, dat de laatste was van Faris, 20 afleveringen had, suggereert eenvoudige wiskunde dat Faris $ 2 miljoen kon verdienen voor een enkel seizoen van de hitshow. Dat is een hoop geld om te verdienen voor een enkel seizoen, en het houdt zelfs geen rekening met geld van reststoffen en syndicatie.

Nu zullen artiesten voor het grootste deel zo lang mogelijk in hitshows blijven, maar voor Faris was ze duidelijk klaar om het geld dat ze verdiende op te geven om gewoon verder te gaan. De show ging nog maar één seizoen zonder haar door, maar dit weerhield fans er niet van zich af te vragen waarom ze besloot het een dag te stoppen.

Waarom ze wegging

Dus, waarom in de wereld liep Anna Faris weg van haar hitserie?

Per Faris, "De afgelopen zeven jaar bij mama waren de meest bevredigende en lonende van mijn carrière. Ik ben Chuck, de schrijvers en mijn geweldige castgenoten zo dankbaar voor het creëren van een werkelijk geweldige werkervaring. Terwijl mijn reis als Christy tot een einde is gekomen, waardoor ik nieuwe kansen kan nastreven, kijk ik volgend seizoen en steun ik mijn tv-familie."

Er was gespeculeerd door iemand die het wist dat Faris geïnteresseerd was in het kijken naar andere kansen buiten de hitserie, per Variety. De vertrekkende verklaring van Faris was in dit geval vrij expliciet.

Chuck Lorre, die de show creëerde, had geen wrok en zei: Vanaf het begin van mama was Anna de eerste en enige keuze voor de rol van Christy. We zijn zo trots op de verhalen die we hebben kunnen vertellen tijdens Anna's zeven jaar bij ons. We wensen Anna het allerbeste en we danken haar voor haar mooie vertolking.”

Dit jaar leende Faris haar stem aan de serie HouseBroken, maar ze heeft het langzaamaan gedaan sinds ze mama achterliet. Ze runt nog steeds een populaire podcast, wat een enorme verandering van tempo is in vergelijking met de hele dag op de set acteren. Onnodig te zeggen dat fans blij zijn als ze gelukkig is, en ze zullen geduldig wachten tot ze op een bepaald moment een grote terugkeer maakt.

Aanbevolen: