Dit vierjarige castlid uit de 'moderne familie' kon haar salaris verdubbelen

Inhoudsopgave:

Dit vierjarige castlid uit de 'moderne familie' kon haar salaris verdubbelen
Dit vierjarige castlid uit de 'moderne familie' kon haar salaris verdubbelen
Anonim

Het werd uitgebracht op het perfecte moment, aangezien sitcoms in mockumentary-stijl het 'it'-ding om de hoek waren geworden, grotendeels dankzij 'The Office'.

Met zijn debuut op ABC, werd 'Modern Family' een enorme hit, hoewel de show er heel anders uit had kunnen zien, met Lisa Kudrow en Matt LeBlanc die in aanmerking kwamen voor de hoofdrollen. Hoe geweldig ze ook zijn, we kunnen niemand Ty Burrell of Julie Bowen zien vervangen, de show zou niet hetzelfde zijn zonder hen.

De show duurde 11 seizoenen samen met 250 afleveringen, in werkelijkheid had het langer kunnen duren gezien de toegewijde fanbase. De cast verdiende echter meer dan genoeg munt om het in ieder geval een paar jaar na het einde rustig aan te doen.

We zullen enkele cijfers bekijken, die gaandeweg dramatisch zijn toegenomen.

We zullen ook een zekere vierjarige documenteren, die in 2018 het dubbele van het bedrag kreeg. Haar stijging was onwaarschijnlijk en in werkelijkheid heeft ze moeite om haar auditie te onthouden, gezien hoe jong ze was de tijd.

Ze begon op 4-jarige leeftijd

Wat deed je op vierjarige leeftijd? Nou, voor Aubrey Anderson-Emmons speelde ze een primetime rol, Lily spelen.

Ze werd geprezen om haar werk en werd de jongste persoon ooit die de Screen Actors Guild Award won.

Zo geweldig als het allemaal was, herinnert Lily zich van kleins af aan uit de vroege stadia, zoals ze onthulde samen met Girls Life.

"Ik begon met acteren toen ik nog maar vier jaar oud was, dus ik kan het me eerlijk gezegd niet meer herinneren. Modern Family was technisch gezien mijn eerste baan en eigenlijk mijn eerste auditie. zaken, maar haar agent zei dat ik er perfect voor zou zijn en ik had echt een kans."

"En mijn moeder was verscheurd omdat ze niet wilde dat ik teleurgesteld zou zijn als ik het niet boekte. Tien dagen later tekenden we een contract! Ik herinner me dat ik ook voor de auditie oefende, en wat leuk Jesse [Tyler Ferguson] was."

Ze kreeg de rol en werd een groot deel van de show. Haar aanvankelijke salaris per aflevering was ook niet al te slecht, met $ 35.000 per aflevering, meer dan veel volwassenen per jaar verdienen.

Vanaf 2018 zag ze echter een enorme piek.

Big Raise kwam in 2018

Het veranderde haar carrière en we zagen de ster eigenlijk opgroeien in de show.

"Het is een groot deel van mijn leven geweest. Eerlijk gezegd, het is alles waar ik om bekend sta! Mensen herkennen me vrij vaak, maar niet zo vaak nu ik een masker draag. Ze zullen zeggen ' Oh, je ziet er bekend uit, 'of je probeert een vriend te maken en ze zeggen 'Wacht, jij bent dat meisje uit Modern Family!' Het is raar, weet je, het heeft soms zeker invloed op mijn dagelijks leven, en vrienden kunnen je om de verkeerde redenen kiezen."

Niet alleen dat, ze zag ook een grote loonsverhoging.

Vanaf 2018 werd Lily tot $ 70.000 per aflevering gestoten, wat op zijn beurt haar totale vermogen in de miljoenen bracht. Met nog zoveel te bereiken, is dat een ongelooflijk cijfer.

Wat de toekomst betreft, onthulde Aubrey met Grump Magazine dat ze graag van genre zou veranderen. ''Als ik blijf acteren, denk ik dat ik wat drama wil proberen. Ik zou zeker in een film willen spelen. Dat zou voor mij een totaal nieuw soort acteerervaring zijn."

‘‘Wat je ook wilt doen in het leven, het is belangrijk om jezelf te zijn. Verander jezelf voor niemand en mensen zullen je aardig vinden om wie je bent'', besluit ze.

Interessant genoeg creëert ze een behoorlijke fanbase op TikTok, vergelijkbaar met zoveel andere jonge influencers. Haar vermogen gaat zeker een paar stapjes omhoog dankzij de hits op het sociale-mediaplatform.

Wat betreft haar co-sterren in de show, ze deden het best goed.

De cast verdiende veel geld

Lily was niet de enige ster die opslag kreeg. Sofia Vergara behoort tot de topverdieners, die haar per aflevering opkrikt tot $ 500.000 in de richting van de laatste seizoenen.

Julie Bowen, Ty Burrell, Jesse Tyler Ferguson, Eric Stonestreet en Ed O'Neil zagen tegen het einde allemaal een vergelijkbaar loon.

Manny en de anderen zagen ook een mooie verhoging, Rodriguez eindigde op $ 125K per aflevering, terwijl Nolan Gould een vergelijkbaar cijfer had. Sarah Hyland en Ariel Winter zouden ook in deze categorie vallen, wat echt niet al te armoedig is.

Gezien de herhalingen en merchandise, zullen ze de komende jaren allemaal cheques verzamelen.

Aanbevolen: