Waarom dit castlid van 'Game Of Thrones' de show niet kon uitstaan

Inhoudsopgave:

Waarom dit castlid van 'Game Of Thrones' de show niet kon uitstaan
Waarom dit castlid van 'Game Of Thrones' de show niet kon uitstaan
Anonim

Gedurende het grootste deel van de tijd van Game of Thrones op televisie was de show een van de meest geliefde series aller tijden. Helaas begonnen de dingen echter te ontsporen nadat er geen romans meer over waren om de show aan te passen, en toen was het laatste seizoen zo'n puinhoop dat de meeste fans het pannen. Veel kijkers waren zelfs zo teleurgesteld toen de show eindigde dat er wordt opgeroepen om het achtste seizoen van Game of Thrones opnieuw te maken.

In de jaren sinds het tot een einde kwam, hebben de meeste Game of Thrones-sterren het erover gehad dat ze van hun tijd in de show hielden. Desondanks is er één voormalig castlid van Game of Thrones die extreem open is geweest over de minachting die hij had voor de show. In feite heeft dit castlid duidelijk geen respect voor veel Game of Thrones-fans en het kan hem niets schelen wat hij wist over de show voordat zijn aflevering werd uitgezonden.

Ian McShane had vanaf het begin geen respect voor Game Of Thrones

Op 5 juni 2016 werd de zevende aflevering van het zesde seizoen van Game of Thrones met de titel "The Broken Man" uitgezonden en de fans maakten kennis met het personage Brother Ray. Gedurende het achtste seizoen van Game of Thrones had vrijwel elk personage dat werd geïntroduceerd een vicieuze inslag of waren ze slachtoffers zonder een greintje vechtvaardigheid. Om die reden was het uniek voor de show om broeder Ray te introduceren, een voorheen gewelddadige huurling die hun leven had veranderd om een pacifist te worden.

Omdat Brother Ray zo'n interessant personage was, is het logisch dat de producers van Game of Thrones een zeer gerespecteerde acteur inhuurden die charisma uitstra alt om hem tot leven te brengen. Helaas begreep de acteur die ze hadden ingehuurd, Ian McShane, schijnbaar niet hoe serieus iedereen Game of Thrones-spoilers nam. Als gevolg daarvan waren de opmerkingen van McShane veel te onthullend toen hij tijdens een BBC Breakfast-interview over zijn Game of Thrones-rol sprak.

Mijn karakter is echt als een ex-krijger die een vredesduif is geworden, dus ik heb een groep vreedzame … een soort sekte die … ik breng een geliefd personage terug waarvan iedereen denkt dat hij dood is.” Toen Ian Mcshane die opmerkingen maakte, hadden veel mensen al geraden dat The Hound zou terugkeren en beschouwden zijn verklaring als bevestiging. Het bleek dat toen de aflevering van McShane werd uitgezonden, het personage waarnaar hij verwees eigenlijk The Hound was.

Nadat er veel woede was gericht op Ian McShane omdat hij een grote spoiler had weggegeven, werd hij geïnterviewd door The Telegraph. Toen hem werd gevraagd naar de controverse, maakte McShane duidelijk dat hij niets dan minachting had voor Game of Thrones en zijn fans. "Je zegt het minste en het internet wordt aap. Ik werd ervan beschuldigd de plot weg te geven, maar ik denk gewoon dat je een fking leven moet krijgen. Het zijn alleen maar tieten en draken."

Ian McShane beledigt Game Of Thrones-fans opnieuw en geeft een tweede spoiler

Het is niet verwonderlijk dat veel Game of Thrones-fans niet blij waren om de opmerkingen van Ian McShane over de show en zijn fans te lezen. Als je bedenkt dat er op dat moment miljoenen mensen waren die geen genoeg konden krijgen van Game of Thrones, zou je denken dat Ian McShane ze niet nog meer kwaad zou willen maken. In plaats daarvan verdubbelde McShane toen een verslaggever van Empire Magazine hem vroeg naar zijn aanvankelijke Game of Thrones-controverse.

“Kun je het geloven? ‘O, je geeft het weg. Ten eerste vind je het geweldig en ten tweede ben je het vergeten tegen de tijd dat het uitkomt. En wat geef ik weg? Een door iedereen geliefd personage keert terug. Krijg een f-ing leven. De show is enorm, maar sommige fans lijken zich er [te nauw] mee te identificeren. Je wilt zeggen: 'Heb je nagedacht over je levensstijl? Misschien moet je wat meer naar buiten gaan.'”

Als alle bovengenoemde dingen die Ian McShane zei er niet voor zorgden dat Game of Thrones-fans boos op hem waren, gaf hij nog een grote spoiler weg. Tijdens het eerder genoemde The Telegraph-interview onthulde Ian McShane het verhaal achter hem in zijn Game of Thrones-rol. Verbazingwekkend genoeg onthulde McShane tijdens dat deel van het gesprek dat zijn personage zou sterven tijdens zijn debuutaflevering.

"Ze vroegen me of ik Game of Thrones wilde doen en ik zei: 'Natuurlijk, ik zal mijn oude vrienden Charlie Dance en Stephen Dillane kunnen zien' en ze zeiden: 'Nee, we hebben doodde ze.' Ik wist niet zeker of ik me kon binden, maar toen zeiden ze dat het maar voor één aflevering zou zijn, dus ik zei: 'Dus dat betekent dat ik aan het einde ervan moet sterven. Geweldig, ik doe mee'."

Aanbevolen: