Twittercampagnes voor Lizzo om mee te doen aan de Hercules Live-Action Movie na 'Geruchten' muziekvideo

Inhoudsopgave:

Twittercampagnes voor Lizzo om mee te doen aan de Hercules Live-Action Movie na 'Geruchten' muziekvideo
Twittercampagnes voor Lizzo om mee te doen aan de Hercules Live-Action Movie na 'Geruchten' muziekvideo
Anonim

Lizzo en Cardi B hebben zojuist de muziekvideo Rumours uitgebracht, hun eerste samenwerking samen. Het zanger-rapperduo verscheen eerder samen in de film Hustlers.

Het op het Oude Griekenland geïnspireerde thema van de video heeft fans ervan overtuigd dat Lizzo een perfect castlid zou zijn voor Disney's Hercules live-action remake, die is gebaseerd op de gelijknamige animatiefilm uit 1997.

Lizzo hoort in een Hercules-film

Singer-songwriter-rapper Lizzo lanceerde een nieuw tijdperk met haar muziekvideo Rumours, waarin haar medewerker Cardi B en zijzelf zingen dat "alle geruchten waar zijn" terwijl ze roddels verscheuren. In de clip verschijnt het duo als godinnen in ingewikkelde gouden outfits, met een futuristische set met een Grieks thema en geanimeerde illustraties.

Na het zien van Lizzo's Goddess-status in de video, waren fans ervan overtuigd dat ze thuishoorde in Disney's aankomende live-action remake van Hercules. Ze gingen naar Twitter en voerden campagne voor de studio om de zanger als muze in de film te casten.

“CAST LIZZO ALS MUSE IN DE LIVE ACTION HERCULES MOVIE NOW Rumors” schreef een fan op het platform en deelde meerdere stills van de zangeres uit de nieuwe clip.

Lizzo heeft de tweet ook erkend door hem te liken en te retweeten, dus dat zou kunnen betekenen dat de zanger geïnteresseerd is!

“LIZZO GEEF HERCULES MUSES BETER!!!!!!! geruchten” schreef een ander.

“Lizzo laat Disney subliminaal weten dat ze een plek wil als een van The Muses in de live-action Hercules…” schreef een derde fan.

Sommige fans hebben ook reden om te geloven dat Lizzo The Gospel Truth heeft gechanneld in de videoclip, het originele nummer uit de animatiefilm. In de film uit 1997 werden de vijf Hercules-muzen (godinnen van muziek, zang en dans in de Griekse mythologie) allemaal ingesproken door zangers. Er is niemand perfecter dan Lizzo om een muze in de film te zijn!

Hercules wordt begeleid door Joe en Anthony Russo, die gezamenlijk bekend staan als de Russo-broers. Ze zijn hetzelfde duo dat ons onder andere Avengers: Infinity War en Avengers: Endgame heeft gegeven.

Hoewel de Russo's nog niet veel hebben onthuld over hoe de live-action eruit zal zien, kunnen fans erop vertrouwen dat de film in goede handen is!

Aanbevolen: