Twitter is in de war nadat Emma Stone het vervolg op 'Cruella' bevestigt

Twitter is in de war nadat Emma Stone het vervolg op 'Cruella' bevestigt
Twitter is in de war nadat Emma Stone het vervolg op 'Cruella' bevestigt
Anonim

Actrice Emma Stone speelde onlangs in de live-action Disney-film Cruella, die ondanks een slechte kritieke ontvangst meer dan $ 226 miljoen verdiende aan de kassa. Zoals de meeste succesvolle Disney-films, is er een vervolg in ontwikkeling en zal Stone haar rol opnieuw opnemen. Hoewel sommige fans blij zijn dat er een vervolg wordt gemaakt voor de veelgeprezen film, is Twitter om meerdere redenen sceptisch.

Een van de meest voorkomende problemen die door Twitter-gebruikers naar voren worden gebracht, heeft te maken met het einde van Cruella. In de mid-credits scene levert Cruella dalmatische puppy's genaamd Pongo en Perdita, terwijl Roger het nummer "Cruella de Ville" begint te schrijven.

101 Dalmations begint met de aspirant-songwriter Roger die in zijn huis woont met zijn hond Pongo, en hun ontmoeting met Perdita en Anita en het krijgen van de puppy's gebeurt al heel vroeg in de film. Het einde van Cruella is daarom het begin van de originele film, waardoor fans tot de conclusie komen dat het geen zin heeft om een vervolg te maken.

Sommige andere fans, hoewel minder, vragen zich nog steeds af waarom Stone deze rol in de eerste plaats heeft gekozen. De Academy Award-winnende actrice heeft in nogal wat veelgeprezen films gespeeld, waaronder La La Land en The Favorite. De co-ster van de actrice, Emma Thompson, is ook een bekende actrice, die net als Stone een Academy Award-winnaar is.

Van alle redenen waarom Twitter noemde waarom Cruella geen vervolg zou moeten hebben, was degene die het meest ter sprake kwam de huidige en mogelijke toekomstige rechtszaken tegen Disney. Actrice Scarlett Johansson heeft onlangs Disney aangeklaagd voor het gelijktijdig uitbrengen van Black Widow in theaters en Disney+, het schenden van haar contract en het verliezen van miljoenen dollars, terwijl Disney hun inkomsten en aandelenkoersen verhoogde.

Nadat Disney ook tegelijkertijd Cruella uitbracht, overwoog Stone om hen ook aan te klagen, om dezelfde redenen als Johansson. Kort daarna werd echter aangekondigd dat de actrice zou terugkeren voor het vervolg, waardoor fans zich afvroegen of ze dit wel of niet een belangrijke zaak vond. Op het moment van deze publicatie is er geen woord over wat Stone gaat doen en of ze Disney al dan niet zal aanklagen om dezelfde reden als Johansson.

Een vervolg op de film stond al een tijdje op de planning. Vanwege het succes van Cruella kwam het niet als een verrassing toen het werd aangekondigd. Hoewel een groot deel van Twitter niet blij is, zijn sommige gebruikers dat wel, en een van hen tweette: "Ik heb echt genoten van Cruella, dus een volledig vervolg op 101 Dalmations met Emma Stone zou cool zijn."

Vanaf deze publicatie weten fans van de film dat Stone haar rol opnieuw zal spelen, Thompson is geïnteresseerd in het opnieuw spelen van haar rol, en de schrijver en regisseur van Cruella zal ook terugkeren. Het titelloze vervolg heeft geen releasedatum en het is niet bekend of het tegelijkertijd zowel in de bioscoop als op Disney+ zal verschijnen.

Aanbevolen: