Komt er een 'Cruella 2'? 10 dingen die we hebben geleerd over het geplande vervolg

Inhoudsopgave:

Komt er een 'Cruella 2'? 10 dingen die we hebben geleerd over het geplande vervolg
Komt er een 'Cruella 2'? 10 dingen die we hebben geleerd over het geplande vervolg
Anonim

Nu de theateractiviteiten worden hervat, hebben we het geluk om de filmische ervaring van Cruella te ervaren. Zoals de titel al doet vermoeden, dient het als een prequel op de beruchte 101 en 102 Dalmatiërs-films, met als middelpunt de reis van Estella Miller van een aspirant-modeontwerper tot een beruchte crimineel die we kennen uit het Dalmatiërs-universum.

The Hollywood Reporter heeft echter onlangs en exclusief onthuld dat Disney niet lang wacht met het aankondigen van zijn plan om een Cruella 2 te ontwikkelen. Dat gezegd hebbende, hier is alles wat we weten over de eerste Cruella en het aanstaande vervolg.

10 Ja, het gebeurt en het is bevestigd

Nee, het is geen gerucht meer. Zoals hierboven vermeld, heeft Disney besloten om Cruella 2 te ontwikkelen, vanwege het enorme succes van de eerste film in zowel de kassa als de lovende kritieken.

"De film is ongelooflijk goed ontvangen door het publiek over de hele wereld, met een publieksscore van 97 percnet op Rotten Tomatoes naast A's in elke demografie van CinemaScore tijdens het openingsweekend, waardoor het een van de meest populaire van ons leven is -actie reimaginings. We kijken uit naar een lange termijn als het publiek blijft genieten van deze fantastische film, "vertelde een woordvoerder aan THR.

9 Craig Gillespie & Tony McNamara zijn klaar om terug te keren

Cruella
Cruella

Bovendien keert Craig Gillespie terug naar de regisseursstoel met Tony McNamara die het script schrijft. In de eerste film werd de laatste geholpen door Dana Fox van Ben en Kate, The Wedding Date en What Happens in Vegas.

"Ik heb het gevoel dat we haar nog maar net hebben ontmoet. Ik zou nu graag de volledige Cruella zien, volledig geladen. Ze is erin geslaagd om het ondersteuningssysteem om haar heen te krijgen en ze kan haar merk echt uitbreiden, " ging de regisseur met Collider zitten om het mogelijke vervolg te bespreken.

8 Voordat Disney Gillespie in dienst nam, had Disney een andere regisseur in gedachten

Zoals opgemerkt door Deadline, zou Broadway-regisseur Alex Timbers aanvankelijk Cruella regisseren, met Marc Platt als producer. Hij verliet het project echter vanwege tegenstrijdige schema's en werd in plaats daarvan vervangen door Gillespie. Op dat moment was Timber bezig om Beetlejuice naar Broadway te brengen en de toneelversie van Moulin Rouge te realiseren.

7 Het zal waarschijnlijk dienen als zowel vervolg als prequel

Cruella
Cruella

Interessant is dat Emma Stone en Emma Thompson, de actrice van respectievelijk Estella en Baroness, een Godfather-achtig vervolg op Cruella verwachten. Toen ze in maart met Rotten Tomatoes spraken, hadden de actrices de bedoeling dat het vervolg zowel een vervolg als een prequel op de eerste film zou zijn. Glenn Close, de actrice van Estella uit de originele live-action Dalmatians-films, denkt zelfs aan een rol in het vervolg!

6 De eerste film werd alom geprezen

Zoals hierboven vermeld, kreeg Cruella positieve reacties van zowel fans als critici. Omdat theaters in verschillende landen terug zijn en open zijn, is Cruella tot nu toe een van de beste titels om naar te kijken. Op Rotten Tomatoes heeft Cruella een score van 74 van de 100 op basis van 345 beoordelingen. CinemaScore bekroonde Cruella met een fantastische "A"-score van een A+ tot F-schaal.

5 'Cruella' bracht meer dan $132 miljoen op

Cruella is tot nu toe ook een commercieel succes geweest, wat betekent dat Cruella 2 waarschijnlijk hetzelfde succestraject zal volgen. Cruella heeft wereldwijd een brutototaal van $ 132 miljoen verzameld, waarvan $ 20,57 miljoen van het totaal alleen al via de Disney+ streamingdienst. Alles aan Cruella, van zijn kostuums tot zijn chaotische karakter, is van topklasse, waardoor we nog meer enthousiast zijn over het aanstaande vervolg.

4 'Cruella' was niet de eerste keer dat Emma Stone haar Britse accent omhelsde

Cruella speelt zich af tijdens de punkrockbeweging in Londen in de jaren 70. Het vereist dat Emma Stone, die regelmatig met een Amerikaans accent spreekt, een Londens accent op de set omarmt terwijl ze de echt losgeslagen maniakhondenmoordenaar speelt. Het was echter niet de eerste keer dat Stone het accent in haar toespraak vatte. In 2018 was ze de enige Amerikaanse onder een volledig Britse cast van historisch comedy-drama The Favorite.

3 Glenn Close had Emma Stone haar stempel van goedkeuring gegeven

Glenn Close portretteerde Stone's personage in respectievelijk 101 en 102 Dalmatiërs in 1996 en 2000. In een gesprek met US Weekly gaf de 72-jarige, zevenvoudig Oscar-genomineerde actrice Stone haar stempel van goedkeuring. Ze bekende zelfs dat ze niet verwacht dat iemand haar om advies zal vragen over het spelen van de gemene antiheld.

2 Disney's rookverbod vertraagde de productie van de film enigszins

Sinds 2007 heeft Disney rooksequenties op het scherm verboden. Dat betekent dat we één iconisch item uit het schurkensemble van de 101 Dalmatiërs hebben verloren. Dat gezegd hebbende, zullen we er waarschijnlijk geen zicht op krijgen op de komende Cruella 2.

"Het was moeilijk om die sigarettenhouder niet te hebben," zei Stone. "Ik was zo opgewonden om die groene rookpluim daar te hebben, maar het was niet mogelijk."

1 Het vervolg wordt waarschijnlijk pas in 2023 uitgebracht

Helaas blijven details over de releasedatum voor Cruella 2 op dit moment schaars. Zelfs als de film de komende maanden actief wordt ontwikkeld, zal het nog even duren voordat Disney de productie start en de hoofdcast terugroept. 2023 of 2024 kunnen de vroegste jaren zijn om Cruella 2 te verwachten, gezien het jaarverschil tussen 101 en 102 Dalmatiërs.

Aanbevolen: