Emma Stone is briljant, slecht en een beetje Joker in 'Cruella'-trailer

Inhoudsopgave:

Emma Stone is briljant, slecht en een beetje Joker in 'Cruella'-trailer
Emma Stone is briljant, slecht en een beetje Joker in 'Cruella'-trailer
Anonim

De film is geregisseerd door I, Tonya Craig Gillespie naar een script van Dana Fox en Tony McNamara. McNamara schreef ook het script voor The Favorite, wat Stone een nominatie voor beste vrouwelijke bijrol opleverde bij de 2019 Academy Awards.

De film wordt in mei van dit jaar uitgebracht en richt zich op een jonge Cruella, de gemene stylist van de Disney-klassieker One Hundred and One Dalmatians. Zal de film een verlossingsboog geven aan een schurk met een afschuwelijke voorliefde voor puppybont? De trailer lijkt die kant op te gaan.

Emma Stone is een overtuigende ‘Cruella’ in eerste trailer

Voorafgegaan door de slogan Briljant. Slechte. A Little Bit Mad,” Emma Stone navigeert door Londen als een broeierige aspirant-stylist die verkeerd wordt begrepen door degenen in de mode-industrie.

Stone trekt een overtuigend Brits accent en heeft ook kastanjebruin haar, maar geen hints van de beroemde bontjassen waar ze bekend om zal worden. Op een bepaald punt in de trailer is het personage te zien met haar haar in de karakteristieke Cruella's-stijl: deels wit en deels pikzwart.

Een duistere humoristische kijk op Cruella's eerste stappen in de modewereld, de film lijkt een paar spectaculaire trucs in petto te hebben. Namelijk, Stone betreedt een feest in een witte jas die ze prompt in brand steekt om een prachtige karmozijnrode jurk te onthullen.

Een fan wees op de overeenkomsten met een andere op vrouwen gerichte, op zichzelf staande schurkenfilm, Birds of Prey, met in de hoofdrol Margot Robbie als Harley Quinn.

De film ziet er bijzonder stijlvol uit, met Stone's rebelse, punkstijl die fans doet denken aan die van de geliefde Engelse modeontwerper Vivienne Westwood.

"Ik had geen interesse in deze film, maar Cruella lijkt veel stijlvoller dan ik had verwacht en Emma Stone is zoals altijd geweldig!" een fan heeft gereageerd.

Is 'Cruella' Disney's Take On Joker?

Sommige kijkers hebben echter gemengde reacties op wat lijkt op Disney's versie van Joker. Net zoals de controversiële film van Todd Phillips met Joaquin Phoenix in de hoofdrol, lijkt Cruella ernaar te streven een problematisch personage te rehabiliteren door te vertrouwen op vermoeide stijlfiguren.

"de CRUELLA-trailer ZIET er leuk uit, maar ik denk ook dat dames die van mode houden soms dames moeten blijven die van mode houden en niet de grappenmaker", schreef Slate-schrijver Karen Han in een tweet.

“Ik had geen idee dat CRUELLA in het filmische universum van JOKER leefde!” was nog een opmerking.

Zal de film de hype waarmaken? Fans zullen nog een paar maanden moeten wachten om erachter te komen.

Cruella draait op 28 mei 2021 in de Amerikaanse bioscopen

Aanbevolen: