Mads Mikkelsen had een gênante auditie voor 'Fantastic Four

Inhoudsopgave:

Mads Mikkelsen had een gênante auditie voor 'Fantastic Four
Mads Mikkelsen had een gênante auditie voor 'Fantastic Four
Anonim

Een rol in een franchisefilm bemachtigen is iets waar veel acteurs naar streven, omdat deze rollen oneindig veel mogelijkheden kunnen bieden voor artiesten. Sommige artiesten hebben het geluk om het één keer te laten gebeuren, terwijl anderen het een paar keer kunnen doen tijdens hun tijd in Hollywood.

Mads Mikkelsen is een getalenteerde artiest die in de MCU en in de Star Wars-franchise heeft gezeten. Voordat Mikkelsen een optreden kreeg, vond hij zichzelf voor een rol in een andere film die het potentieel had om uit te groeien tot een franchise. Het auditieproces voor de film was er echter een die een enorm negatieve indruk op de acteur achterliet.

Laten we eens kijken naar de auditie voor Fantastic Four die Mads Mikkelsen 'vernederend' noemde.

Mads Mikkelsen is een geslaagde acteur

Na jarenlang een van de meest ondergewaardeerde acteurs in de branche te zijn geweest, heeft Mads Mikkelsen echt naam gemaakt dankzij het verdienen van kansen in grote films en het geven van geweldige uitvoeringen voor een wereldwijd publiek. Het heeft lang geduurd voor Mikkelsen, en op dit moment bevestigt hij zichzelf als een van de beste en meest getalenteerde acteurs van vandaag.

De Deense acteur treedt op sinds de jaren '90, en hij werkte veel in het buitenland voordat hij de kans kreeg om te schitteren voor een wereldwijd publiek. Een enorme doorbraak voor Mikkelsen kwam in 2006 toen hij werd gecast in Casino Royale. Vanaf dat moment duurde het niet lang voordat de acteur belangrijke rollen begon te krijgen.

Door de jaren heen heeft Mikkelsen het genoegen gehad om in films als Clash of the Titans, Doctor Strange en Rogue One te spelen. Hij is ook gepland om te verschijnen in de volgende Fantastic Beasts-film en in de volgende Indiana Jones-film. Het ziet er goed uit voor de acteur, die nu zijn plaats in de geschiedenis wil verstevigen.

Jaren geleden vond Mikkelsen een rol in een potentiële kaskraker, maar de auditie verliep niet zoals gepland.

Hij deed auditie voor The Box Office Bomb, 'Fantastic Four'

In 2015 maakte Fantastic Four zich op om naar de bioscoop te gaan, en fans waren verheugd om te zien hoe Marvel's First Family terugkeert naar het grote scherm. Ze hadden in de jaren 2000 twee films die niet bepaald kanshebbers waren voor een Oscar, maar het genre had in de jaren daarna een enorme stap voorwaarts gemaakt. Met een getalenteerde cast aan boord, leek het erop dat deze film alles in zich had voor een kaskraker.

Voordat de officiële cast werd opgesteld, waren er een aantal artiesten die op zoek waren naar een rol in de film. Volgens IMDb waren artiesten als Kit Harington, Richard Madden, Saoirse Ronan en Margot Robbie een paar namen die auditie deden om in de film te spelen. Het was duidelijk dat dit in die tijd een enorme kans was en de studio was bereid om tot het uiterste te gaan om ervoor te zorgen dat ze de juiste mensen op hun plaats hadden.

Het was tijdens dit auditieproces dat de getalenteerde Mads Mikkelsen op de proppen kwam voor een rol in Fantastic Four. Audities kunnen allerlei kanten op, en alle artiesten hebben een uniek of interessant auditieverhaal. In dit geval eindigde Mikkelsen met wat hij een "vernederende" auditie noemde.

Het was vernederend

Dus, wat gebeurde er precies tijdens de beruchte auditie van Mikkelsen voor Josh Trank's Fantastic Four ?

Toen hij nadacht over de auditie, zei Mikkelsen: "Ik weet dat veel casting slechts een eerste indruk is, is er iets dat de producent en de regisseur doet denken aan het personage waarnaar ze op zoek zijn? Maar ik vind het onbeleefd om mensen te vragen een kamer binnen te komen en één regel te zeggen terwijl je doet alsof je 80-voet armen hebt zoals de rubberen man."

De acteur moest doen alsof hij Reed Richards was, waardoor hij moest doen alsof hij zijn armen kon strekken. Dit vond de acteur 'vernederend'.

"'Pak die kop koffie daar.' Het is alsof je gek bent? Er is hier niet eens een scène. Het was een beetje vernederend, "zei de acteur.

Uiteindelijk zou Mikkelsen de rol niet krijgen en dit kwam uiteindelijk ten goede. De film werd vernield door fans en critici, en het werd een nachtmerrie voor de studio.

Er moet nog een groot Fantastic Four-project zijn dat hetzelfde niveau heeft bereikt als MCU-hits, maar gelukkig zal Marvel's First Family op een gegeven moment hun weg vinden naar de MCU. Hopelijk zullen deze geliefde personages schitteren in een film die grote cijfers ha alt aan de kassa.

Aanbevolen: