Macaulay Culkin had een rampzalige auditie voor 'Once Upon A Time In Hollywood

Inhoudsopgave:

Macaulay Culkin had een rampzalige auditie voor 'Once Upon A Time In Hollywood
Macaulay Culkin had een rampzalige auditie voor 'Once Upon A Time In Hollywood
Anonim

Een kindsterretje zijn is een zware klus en maar weinig mensen begrijpen echt waar deze jonge artiesten mee te maken hebben. Macaulay Culkin is al sinds zijn kindertijd in de publieke belangstelling, en hij heeft succes gevonden, heeft wat blindgangers laten vallen en heeft elk aspect van zijn gezinsleven en liefdesleven door de wereld laten onderzoeken.

Culkin stopte met acteren nadat hij een ster was geworden, en hoewel fans hem graag regelmatig zouden zien acteren, is hij behoorlijk kieskeurig over wat hij tegenwoordig doet. De afgelopen jaren deed hij auditie voor een film van Quentin Tarantino, maar de auditie verliep slecht.

Laten we eens kijken naar Culkin's auditie voor Once Upon a Time in Hollywood.

Macaulay Culkin is een van de grootste kindersterren aller tijden

In de jaren 80 en 90 was Macaulay Culkin een van de grootste namen in alle entertainment, en vanwege het succes dat hij op zo'n jonge leeftijd vond, blijft Culkin een van de grootste kindsterren aller tijden. Hij brak uit in de jaren 80 en van daaruit kon de acteur schitteren op het grote scherm en daarbuiten.

Uncle Buck was de film die Culkin introduceerde bij veel filmfans, en hij was geweldig met zijn tijd op het scherm in de film. Zijn optreden in die film bracht hem uiteindelijk in Home Alone, een van de beste en meest memorabele films die in de jaren negentig werd uitgebracht.

Home Alone was een onverwacht succes aan de kassa en de film heeft een enorme erfenis in de filmwereld. Het bracht een franchise voort en het maakte van Culkin een enorme ster. Hij zou vervolgens verschijnen in films als My Girl, Home Alone 2: Lost in New York en meer.

Culkin zou jarenlang acteren achter zich laten, maar tegen die tijd was zijn nalatenschap al in steen gebeiteld. Door de jaren heen heeft hij een aantal grote kansen gehad die komen en gaan in Hollywood.

Hij heeft enorme kansen gemist

Volgens People onthulde Culkin: Ze achtervolgden me voor The Big Bang Theory. En ik zei nee. Het was een beetje zoals, zoals het veld was: 'Oké, deze twee astrofysicus-nerds en een mooi meisje woont bij hen. Yoinks!' Dat was de toonhoogte. En ik dacht: 'Ja, ik ben cool, bedankt.' En toen kwamen ze weer naar me terug, en ik zei: 'Nee, nee, nee. Nogmaals, gevleid, maar nee.' Toen kwamen ze weer naar me toe, en zelfs mijn manager draaide mijn arm om.”

Zoals we allemaal hebben gezien, werd The Big Bang Theory een van de grootste en meest succesvolle sitcoms aller tijden, en de hoofdrolspelers verdienden allemaal geld met de show. In feite haalden de sterren van The Big Bang Theory allemaal $ 1 miljoen per aflevering binnen op het hoogtepunt, waardoor ze een van de best betaalde televisiesterren ooit waren. Desondanks zou Culkin het geld niet waard zijn geweest.

"Ik zou nu honderden miljoenen dollars hebben als ik dat optreden zou doen. Tegelijkertijd zou ik met mijn hoofd tegen de muur bonzen", zei hij.

Dit was een gemiste kans voor de acteur, maar het was niet de enige. Het bleek dat hij een auditie had voor een film van Quentin Tarantino die niet zo goed overkwam.

Hij had een rampzalige auditie voor 'Once Upon A Time In Hollywood'

Met een met sterren bezaaide cast was Once Upon a Time in Hollywood vrijwel gegarandeerd een succes aan de kassa. Voordat de definitieve cast werd vastgesteld, kreeg Macaulay Culkin de kans om auditie te doen voor een rol in de film. Hoewel hij niet onthulde voor welk personage hij zin had, onthulde de acteur wel dat de auditie overal slecht was.

"Het was een ramp. Ik zou me niet hebben aangenomen. Ik ben sowieso slecht in auditie doen, en dit was mijn eerste auditie in ongeveer acht jaar."

Goed van Culkin dat hij open en eerlijk is over zijn ervaring met auditie voor de film. Sommige sterren spelen graag op veilig als ze het hebben over gemiste kansen, maar Culkin was meer dan bereid om zijn ervaring met auditie voor een rol in de film te delen.

Toen de definitieve cast op zijn plaats was, bevatte het namen als Leonardo DiCaprio, Brad Pitt en Margot Robbie. Het zou meer dan $ 370 miljoen opleveren aan de kassa, en het kreeg veel lof van zowel critici als fans.

Ongeacht de projecten die hij vanaf nu doet, kan Macaulay Culkins plaats in de filmgeschiedenis nooit meer worden weggenomen.

Aanbevolen: