Het originele einde van 'The Lost Boys' zou alles hebben veranderd

Inhoudsopgave:

Het originele einde van 'The Lost Boys' zou alles hebben veranderd
Het originele einde van 'The Lost Boys' zou alles hebben veranderd
Anonim

80-films hebben een unieke plaats in de geschiedenis, aangezien het decennium een opmerkelijke verschuiving markeerde van de jaren '70 en leidde tot een filmische revolutie in de jaren '90. Er zijn talloze films uit de jaren 80 die zijn aangekondigd als klassiekers, en veel filmmakers hebben in die tijd een stempel op de industrie gedrukt.

The Lost Boys, geregisseerd door Joel Schumacher, kwam in de bioscoop en werd al snel een klassieke vampierfilm. De jonge cast vervulde hun rollen tot in de perfectie, en tot op de dag van vandaag houden horrorfans er nog steeds van om deze film op te zetten en van elke seconde te genieten. Het is een fantastische film, maar in het begin waren er enkele verschillen die alles zouden hebben veranderd voor de film en zijn erfenis.

Laten we eens kijken hoe The Lost Boys er bijna heel anders uitzagen.

'The Lost Boys' is een klassieker uit de jaren 80

In 1987 kregen vampierfilms een unieke kijk uit de jaren 80 toen The Lost Boys in de bioscoop verscheen. Deze film is een absoluut juweeltje van het decennium dat de klassieke vampiermythos nam en er iets leuks mee maakte. Deze film, met een briljante jonge cast in de hoofdrol, had precies wat horrorfans zochten in de jaren 80.

Geregisseerd door de legendarische Joel Schumacher, The Lost Boys was een film die alle kleine dingen goed deed voordat hij op het grote scherm verscheen. Het script was scherp, het acteerwerk was geweldig en de film was net cheesy genoeg om luchtig te zijn wanneer dat nodig was. Er werd een perfecte balans gevonden en na meer dan $ 30 miljoen aan de kassa te hebben verdiend, hadden de jaren 80 weer een klassieker in handen.

The Lost Boys was een geweldige film en het kostte behoorlijk wat werk om het script op de plaats te krijgen waar het moest komen.

Er zijn wijzigingen aangebracht in het script

Fans kunnen genieten van wat ze te zien kregen in The Lost Boys, maar er waren genoeg veranderingen die moesten plaatsvinden om de film volledig tot zijn recht te laten komen.

In een boek achter de schermen van Paul Davis merkt de schrijver op dat: "Het scenario voor LOST BOYS (de oorspronkelijke titel - de 'The' werd toegevoegd in marketing) een groot aantal veranderingen doormaakte tussen het 'groen licht' ontwerp van april 1986 en het schietontwerp van 27 mei. Alex Winter's vampier, Marko, voegde zich oorspronkelijk bij de rest van de jongens in het beleg van opa's huis (alleen om te worden gedood door Corey Haim's personage Sam, door knoflook in zijn mond), en Star was oorspronkelijk van plan om David (Kiefer Sutherland) te vermoorden."

Een andere grote verandering was dat Michael een vampier werd. Aanvankelijk was dit nooit de bedoeling geweest, wat de film drastisch zou hebben veranderd.

"Bijvoorbeeld, in geen enkele versie van het script verandert Michael (Jason Patric) in een vampier - iets waar Patric niet blij mee was toen hij driekwart van de weg op de hoogte bracht dat hij de make-up zou raken stoel," schreef Davis.

Dit zijn grote veranderingen, maar ze verbleken in vergelijking met wat het oorspronkelijke einde met de film moest doen.

Het was bijna heel anders

Het is duidelijk dat de mensen die deze film maakten veel moesten doen om de film te maken die ze wilden, en dit omvatte ook het veranderen van dingen. Het einde dat werd gepland was er een dat alles voor de film had kunnen veranderen.

Per Davis' boek, "Een enorme verandering tussen de twee concepten was echter het eigenlijke einde van de film zelf. Opa's beroemde regel over '…alle verdomde vampiers' was er altijd, maar in het ontwerp van april Daarna keerden we terug naar de grot, waar een nieuwe groep tieners (waaronder Surf Nazi's en Max' videotheekassistente Maria - gespeeld door Kelly Jo Minter) de kleine tunnel in kruipt waar de Lost Boys sliepen. de camera duwde een muurschildering uit de eeuwwisseling in, waarop Max op de promenade te zien is."

Dit einde zou veel veranderd hebben voor de film, en dit is waarom. Het einde dat we krijgen geeft een definitief einde aan het verhaal, maar dit zou de deur wagenwijd open hebben gelaten. Max is overwonnen, dat weten we, maar dit einde suggereert dat hij op een bepaald moment absoluut terug zou kunnen keren, en het ontgaat Max dat hij onsterfelijk is. Het laat de dingen veel meer open voor het publiek, wat niet altijd een goede zaak is.

Gelukkig kregen fans het perfecte einde met een iconische lijn uit de jaren 80-cinema. De regel sloot af wat een fantastisch verhaal was, en de meeste mensen hebben de neiging om de dingen daar gewoon te beëindigen en te negeren dat de sequels ooit zijn gebeurd.

Aanbevolen: