De filmfranchise waar Seth Rogen echt deel van wil uitmaken, maar het niet kan krijgen

Inhoudsopgave:

De filmfranchise waar Seth Rogen echt deel van wil uitmaken, maar het niet kan krijgen
De filmfranchise waar Seth Rogen echt deel van wil uitmaken, maar het niet kan krijgen
Anonim

Seth Rogen maakt ons hardop aan het lachen sinds zijn debuut op het scherm in 1999, toen hij verscheen in de populaire televisieserie Freaks And Greeks. De acteur is sindsdien een van de grootste namen in Hollywood geworden, en hoewel hij misschien bekend staat om zijn hilarische rollen in Superbad, Pineapple Express, This Is The End en The Green Hornet, weten veel fans niet dat hij schreef/co - schreef ze ook allemaal!

In 2011 scoorde Seth zijn allereerste Golden Globe-nominatie voor 50/50, alleen om nog een nom binnen te halen. in 2017 voor zijn film, The Disaster Artist. Ondanks het enorme succes in de industrie, waaronder het verdienen van maar liefst $ 8 miljoen voor deze film, had Seth altijd voor ogen om lid te worden van een behoorlijk iconische filmfranchise.

Met zoveel geweldige hitfilms onder zijn riem, zou je denken dat Seth Rogen tevreden zou zijn met het werk dat hij heeft gedaan en blijft doen, maar als het op de acteur aankomt, lijkt het alsof zijn missie is om op een bepaald moment in zijn carrière deel uit te maken van Star Wars. Iemand moet George Lucas aan de lijn krijgen!

Hij wil dit 'Star Wars'-personage spelen

Seth Rogen heeft gedurende zijn carrière een breed scala aan rollen op zich genomen, maar het lijkt erop dat hij zijn zinnen heeft gezet op Star Wars. Ik bedoel, wie niet, toch? Tijdens een interview met MTV werd Rogen gevraagd of hij met J. J. Abrams over een mogelijke rol in de dan aanstaande Stars Wars: Episode VII - The Force Awakens.

De acteur aarzelde niet om te reageren en onthulde dat hij actief heeft geprobeerd een plekje in de franchise te bemachtigen, ondanks dat zijn carrièrerollen ver afdwalen van een sci-fi-film als Star Wars. Als het gaat om het personage dat Seth Rogen in de gaten hield, zei hij dat Watto, de autokerkhofeigenaar en slavenhandelaar die voor het eerst terugkwam in Star Wars: Episode I - The Phantom Menace, een personage zou zijn dat hij graag zou willen spelen.

Watto zou een heel passende rol zijn voor Rogen, maar het personage komt niet zonder problemen. Met een hoop antisemitische gevoelens die Watto in het verleden heeft geuit, denken fans dat Seth Rogen, die joods is, het personage ironisch genoeg weer tot leven kan brengen. Seth zei verder tijdens zijn MTV-interview: "Als je het antisemitische Joodse vliegende buitenaardse wezen herha alt, denk dan alsjeblieft aan mij."

Seth Rogen 'Star Wars' Cameo

Hoewel het duidelijk is dat Seth hoogstwaarschijnlijk niet de rol van Watto of Jar Jar Binks zal spelen, zoals later werd gesuggereerd, is hij niet helemaal ver verwijderd van de franchise als geheel. De acteur maakte een cameo in de Star Wars: The Rise Of Skywalker-teaser, maar het is lang niet zo legitiem als je zou denken!

De teaser, die Palpatine's lach bevatte voorafgaand aan het Star Wars-logo, Ryan George, een Canadese schrijver en acteur, verwisselde het originele geluid met niemand minder dan de hilarische stonerlach van Seth Rogen.

De bewerking ging online viraal en bereikte zelfs Seth! De acteur was er snel bij om te zeggen dat hij "enthousiast was om hier deel van uit te maken". Hoewel we misschien een tijdje moeten wachten voordat Seth zichzelf in de hitfranchise bevindt, maar tot die tijd hebben we een geweldige teaser-bewerking om over te lachen.

Aanbevolen: