Friends'-fans 'begrijpen niet' waarom James Corden deel zal uitmaken van de reünie

Friends'-fans 'begrijpen niet' waarom James Corden deel zal uitmaken van de reünie
Friends'-fans 'begrijpen niet' waarom James Corden deel zal uitmaken van de reünie
Anonim

De Friends reünie heeft eindelijk een releasedatum.

De reünie wordt uitgezonden op HBO Max op 27 mei, zoals aangekondigd in een video op donderdag waarin alle zes castleden te zien zijn. Jennifer Aniston, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry, Matt LeBlanc en David Schwimmer liepen arm in arm op een studioterrein met het themalied "I'll Be There For You" in een langzaam tempo.

"Het is officieel! De FriendsReunion gaat in première op 27 mei op @HBOMax - kunnen we nog enthousiaster zijn?!" Aniston schreef in haar Instagram-bijschrift.

De andere Vrienden wogen ook mee. Cox schreef: "Dit soort dingen gebeuren niet elk jaar, of zelfs niet elke 10 of 15 jaar. Ik voel me zo gezegend dat ik de kans heb gehad om me te herenigen met mijn vrienden… en het was beter dan ooit."

Perry voegde toe: "We zijn terug! De FriendsReunion gaat op 27 mei in première op @HBOMax. Waar ben je het meest enthousiast over"

Kudrow hield het simpel: "Degene met wie we eindelijk samenkomen.' En dat deed LeBlanc ook: "Zo leuk om jullie allemaal te zien." Schwimmer noemde Matt: "Eindelijk! Had een geweldige tijd met de cast en een stevig dutje met LeBlanc."

Sommige fans van de succesvolle sitcom uit de jaren 90 waren niet enthousiast over "de verheerlijkte chat" toen deze voor het eerst werd aangekondigd. Maar nu zijn dezelfde fans volledig gekrenkt bij het vooruitzicht van speciale gasten van beroemdheden - waarvan sommige niet eens werden geboren toen de show in de lucht was.

Justin Bieber, Cindy Crawford, Lady Gaga en activiste Malala Yousafzai zijn allemaal klaar om te verschijnen.

"Waarom zitten Beckham en Corden erin??? Ik denk nu al dat het een teleurstelling gaat worden", schreef een fan online.

"Waarom James Corden, waarom moet hij overal bij betrokken zijn??" een tweede toegevoegd.

"Nee voor mij. Ik zal herinneringen aan een geweldige show en steeds betere tijden bewaren. Mis de 90's zo erg", viel een derde in.

Heat magazine veranderde ook de gastenopstelling om geliefde personages uit de populaire sitcom weer te geven. Deze omvatten Ugly Naked Guy, Frank Jr en Paolo.

Vorig jaar verscheen Courtney Cox in een aflevering van Jimmy Kimmel Live.

Cox, die Monica Geller speelde in de show, onthulde dat ze moeite heeft zich te herinneren dat ze de iconische rol speelde die haar de schuld gaf van 'slecht geheugen'.

"Ik herinner me duidelijk dat ik van iedereen daar hield en plezier had, en ik herinner me bepaalde momenten in mijn leven dat ik daar was, maar ik herinner me geen afleveringen."

“Ik besloot in deze tijd – weet je, mensen houden zo veel van de show – dat ik besloot om Friends te bingewatchen,” zei ze, eraan toevoegend: “Ik ben net aan seizoen één begonnen, het is echt goed!”

Aanbevolen: