8 Meest disfunctionele tv-families (8 waar we graag deel van uitmaken)

Inhoudsopgave:

8 Meest disfunctionele tv-families (8 waar we graag deel van uitmaken)
8 Meest disfunctionele tv-families (8 waar we graag deel van uitmaken)
Anonim

Televisie is een van de beste vormen van entertainment die er zijn. Het stelt ons in staat om aan onze problemen te ontsnappen zonder ooit het huis te verlaten en leert ons over werelden die we misschien nooit in ons leven zullen ervaren. Een van onze favoriete dingen van tv is het vermogen om ons naar onze familie te laten kijken en te laten zien dat we niet de enigen zijn met een gestoord gezin of die ontberingen moeten doorstaan.

Bijna elke show op tv heeft een soort familie-eenheid en ze zijn allemaal zo verschillend. Sommigen hebben het allemaal voor elkaar en zijn nog steeds niet gelukkig, terwijl anderen een beetje een puinhoop zijn, maar erin geslaagd zijn om alles te doorstaan omdat ze van elkaar houden.

We hebben ons zeker schuldig gemaakt aan het wensen dat onze familie een beetje meer op onze favoriete tv-familie leek, wat ons aan het denken zette, van welke gezinnen zouden we graag gescheiden zijn? En waren er dingen waarvan we blij waren dat we er niet waren? Blijf lezen om erachter te komen!

16 Dysfunctioneel: de familie Bluth van gearresteerde ontwikkeling

De familie Bluth is net zo disfunctioneel als ze komen. Met een alcoholische moeder en een vader die verraad heeft gepleegd, is het geen verrassing dat hun kinderen net zo disfunctioneel zijn als zij. Natuurlijk maken ze ons aan het lachen, maar we zouden niet betrokken willen zijn bij de familie-activiteiten van de Bluths.

15 Love: The Braverman Family From Parenthood

Natuurlijk hebben de Bravermans hun ups en downs gehad, maar ze waren er altijd voor elkaar. Ze bleven bij elkaar door bijna scheidingen, gezondheidsproblemen en zelfs Kristina en Adam helpen bij het opvoeden van Max, die gediagnosticeerd is met het Asperger-syndroom. De Bravermans zijn een echte ride or die familie en wij zouden graag op deze familiefoto staan.

14 Disfunctioneel: de familie Gallagher uit schaamteloos

Als de enige ouderfiguur in je leven een vader is die graag dronken en high wordt, kun je niet verwachten dat het gezin een perfect gezin is. Ook al probeert het personage van Emmy Rossum wat normaliteit in haar familie te brengen, het is een vrij onmogelijke prestatie. De Gallaghers is een andere familie die ons aan het lachen maakt, maar we zouden een fles aspirine nodig hebben als we deel uitmaakten van hun familie.

13 Love: The Banks Family From The Fresh Prince Of Bel-Air

Er zijn niet veel families die hun neef zouden opnemen die ver bij hen vandaan is opgegroeid, maar de Banks kijken geen oog dicht. De banken zorgen immers voor het gezin. Niet alles is zonneschijn en regenbogen bij de Banks, maar dat geeft niet. Aan het eind van de dag maken ze ruzie en ruzie omdat ze van elkaar houden.

12 Disfunctioneel: The Heck Family From The Middle

We houden van de Hecks, maar als ze ons zouden vragen om ons bij hun familie te voegen, zouden we moeten weigeren. Mike en Frankie houden van hun kinderen, maar door de stress van de echte wereld zijn ze te moe om voor ze te zorgen en vergeten ze zelfs belangrijke gebeurtenissen zoals verjaardagen en diploma-uitreikingen. En de kinderen zijn ook niet onschuldig.

11 Love: The Adams-Foster Family From The Fosters

De familie Adams-Foster is het uithangbord voor een gelukkig samengesteld gezin. Ze hebben geweldige momenten meegemaakt, zoals adopties en bruiloften. En ze hebben ook heel moeilijke tijden doorgemaakt, zoals straatverboden, geweld en gevangenisstraf. Hierdoor hebben ze elkaar alleen maar gesteund om te bewijzen dat familie niet alleen om bloed gaat.

10 Disfunctioneel: The Henstridge Family From The Royals

Zelfs royals kunnen niet ontsnappen aan disfunctionele families. De familie Henstridge lijkt misschien de perfecte familie voor de mensen, maar binnen de kasteelmuren zijn ze een complete ramp. Eleanor wordt regelmatig dronken en high, Liam wordt er constant aan herinnerd dat hij de extra is voor de familie, en koningin Helena is zo bezorgd om machtig te zijn dat ze zelfs op haar kinderen trapt om daar te komen.

9 Liefde: de familie Tanner uit Full House

Er is een dorp voor nodig om een gezin te stichten, maar de Tanners laten het gemakkelijk lijken. Ze namen een vreselijke situatie en maakten het beter door hun huis open te stellen voor hun oom en familievriend die Danny hielpen bij het opvoeden van zijn drie dochters. Ook al krijgen we misschien geen privacy, we zouden graag lid worden van de Tanner-clan.

8 Disfunctioneel: de familie Griffin van Family Guy

Animatieprogramma's houden van disfunctionele families, maar geen van hen is zo disfunctioneel als de Griffins. Peter is nalatig, Stewie is een sociopaat, Chris is hulpeloos en Lois is gewoon te moe om er iets om te geven. Bovendien heeft de familie alleen een band over hun haat tegen Meg, de enige dochter van de familie.

7 Love: The Pearson Family From This Is Us

De Pearsons hebben veel meegemaakt en worden nog steeds getroffen door golven van ongeluk, maar door dit alles weten ze elkaar bij te staan. Waarom? Omdat ze weten dat ze onvoorwaardelijk van elkaar houden. Ze zijn een echte ride or die-familie en we hebben dat ondersteuningssysteem zeker nodig in ons leven.

6 Disfunctioneel: The Soprano Family From The Sopranos

Tony Soprano is het hoofd van twee disfunctionele families als je erover nadenkt. Zijn leven thuis is vol levens terwijl zijn vrouw zich voordoet als een gewoon gezin omwille van haar kinderen. En zijn werkleven omvat een maffiafamilie die hij in een oogwenk zou vermoorden als ze hem zouden bedriegen.

5 Liefde: de familie Alvarez van één dag tegelijk

De Alvarez laten zien dat er niets komt tussen Cubaans-Amerikanen en hun families. Van coming-outverhalen tot het omgaan met geestelijke gezondheid, dit gezin krijgt 100 redenen om te vechten en elkaar te haten, maar ze geven nooit toe. Familie is zelfs zo belangrijk voor hen dat ze zelfs hun deuren openen voor degenen die dat niet zijn bloedverwant.

Gerelateerd: 10 tv-programma's waarvan we zouden willen dat ze opnieuw zouden worden opgestart (en 5 die dat niet zouden moeten)

4 Disfunctioneel: de rozenfamilie uit Schitt's Creek

Alles is prima en dandy voor de familie Rose wanneer ze het in hun rijke buurt leven, maar neem hun chique chef-koks en schoonmaakpersoneel weg en de familie Rose toont hun ware disfunctie. Geld maakt het leven misschien gemakkelijker, maar je kunt er geen nieuw gezin mee kopen. Ook al kijken we graag naar de capriolen van de familie Rose, we willen niet geassocieerd worden met hun chaos.

3 Love: The Taylor Family From Friday Night Lights

De Taylors hebben heel moeilijke tijden doorgemaakt tijdens hun tijd op televisie, maar ondanks alles zijn ze erin geslaagd om sterk te blijven en hun gezin sterk en samen te houden. Tami en Coach Taylor zijn niet alleen een geweldig stel en ouders van hun twee dochters, maar ze helpen ook de leerlingen van Dillon High School op te voeden.

2 Disfunctioneel: de Lannister-familie van Game of Thrones

Game of Thrones is zeker niet het affiche voor geweldige gezinsdynamiek en de Lannisters zijn net zo disfunctioneel als ze komen. De enige liefde waar deze familie om geeft, is hun liefde voor macht. Ze hebben er geen probleem mee elkaar te vermoorden om te krijgen wat ze willen. Hoewel het voor vermakelijke televisie zorgt, zou het voor niemand een goede gezinsdynamiek zijn.

1 Love: The Johnson Family From Black-ish

De Andersons zijn veel dingen, maar een disfunctioneel gezin zijn ze niet. Natuurlijk hebben ze behoorlijk wat problemen (waaronder een echtscheidingsangst en een dochter die een beetje een psychopaat is) en hebben ze te maken met gekke grootouders, maar ze lijken de dingen in hun huis altijd onder controle te houden.

Aanbevolen: