De echte manier waarop John Cena geript blijft op 45-jarige leeftijd

Inhoudsopgave:

De echte manier waarop John Cena geript blijft op 45-jarige leeftijd
De echte manier waarop John Cena geript blijft op 45-jarige leeftijd
Anonim

In vorm blijven is niet gemakkelijk voor de gemiddelde mens. Stel je nu eens een acteur voor en de gekke schema's die ze doorlopen. Ondanks de ontberingen slagen ze er nog steeds in om het voor elkaar te krijgen, en dat varieert van acteurs van alle leeftijden. Miles Teller zag er versnipperd uit in zijn Top Gun: Maverick-strandscène, terwijl Tom Cruise ook zijn leeftijd blijft trotseren en eruitziet als een tijdloos wonder.

We kunnen John Cena ook in de tijdloze categorie indelen. De acteur is consequent gebleven sinds zijn dagen worstelen en slapen in zijn auto. Hij had altijd een passie voor optillen en correct eten - dit geldt nog steeds vandaag, zoals we zullen onthullen.

John Cena's fysieke activiteit en eetgewoonten veranderden tijdens de opnames van Peacemaker

Trainen en diëten is de afgelopen jaren drastisch veranderd voor John Cena. Zoals hij samen met GQ onthulde, was het proces een stuk eenvoudiger tijdens zijn dagen als sportentertainer, aangezien hij een hele dag had om zich te concentreren op goed eten en trainen, voordat hij in een liveshow verscheen.

Met Peacemaker is alles anders, shoots zijn een uitdaging aangezien ze een hele dag duren. Cena onthulde dat hij erkende dat hij hierdoor niet zo vaak zal trainen.

"Het gaat er meer om dat je weet dat je niet zoveel tijd krijgt voor fysieke training. De dagen zijn lang en het is elke dag. De show heet Peacemaker, dus ik weet dat ik er elke dag, en je moet de verwachtingen realistisch stellen. Je krijgt waarschijnlijk maar twee trainingen in een week in plaats van de vier die ik gewend ben."

Wat betreft het volgen van een dieet terwijl hij op de set is, doet Cena nog steeds zijn uiterste best en brengt hij zijn eigen ma altijden mee. "Eten is nu iets heel anders, maar ik neem altijd mijn eigen spullen mee om op te zetten. Ik wil er gewoon zeker van zijn dat ik weet waar het vandaan komt, en het stelt me in staat om de cijfers en de voedingsstoffen te bereiken die ik wil krijgen."

John Cena denkt aan gezondheid op de lange termijn als het gaat om zijn trainingen

John Cena's trainingen zijn tegenwoordig ook anders. Voorbij zijn de dagen van het betreden van de sportschool en het onmiddellijk optillen van enorme gewichten. De acteur geeft de motor de tijd om te starten door bij de start een cardioprotocol van 15 minuten in te voeren. Na zijn krachttraining, die nog steeds explosieve bewegingen bevat, legt John een enorme nadruk op het krijgen van een goede stretch. Hij probeert een lang leven te garanderen en geen kortetermijndoelen.

"Dan 40 minuten tot een uur strekken aan het einde, en daar v alt niet over te onderhandelen, want dat stelt me in staat om rechtop de sportschool uit te lopen en me goed te voelen. Met de principes van yoga houdt het me echt aanwezig en Als ik iets in mijn mentale rugzak had op weg naar de sportschool, dan is het weg tegen de tijd dat ik vertrek."

Dit lijkt de ideale formule van Cena te zijn. Hij heeft echter onthuld dat het voor hem onmogelijk is om zomaar willekeurig de sportschool binnen te gaan. John doorloopt een mentale voorbereiding van 90 minuten om zich klaar te maken voor de training, inclusief het bijhouden van een dagboek net ervoor. Het draait allemaal om de juiste mentaliteit voor Mr. Cena!

Vaak en kleinere ma altijden eten is de beste manier voor John Cena

Workouts zijn slechts een deel van de strijd. Zonder de juiste eetgewoonten zal het veel moeilijker zijn om die ideale versie van jezelf in de sportschool te vinden. Voor Cena gaf de acteur toe dat hij veel flexibeler is, als hij naar een restaurant gaat, zal hij kiezen voor een gezonde optie en niet zijn eigen eten meenemen zoals vroeger.

Wat zijn ideale voedingsformule betreft, bestrijdt Cena de honger met frequentere en kleinere ma altijden gedurende de dag. Dit zorgt ervoor dat hij zich vol en licht voelt, terwijl zijn lichaam de voedingsstoffen op de juiste manier kan metaboliseren.

"Iedereen heeft zijn eigen perspectief en er is niet één ding dat universeel voor iedereen zal werken. Dat is waarom er een heleboel diëten, rages en trends zijn. Ik merk dat ik net als iedereen tegen honger vecht. Voor mij komt het veel vaker voor gedurende de dag. Ik probeer gewoon goede keuzes te maken, voedsel van goede kwaliteit te eten en genoeg eiwitten binnen te krijgen."

Op 45-jarige leeftijd is het duidelijk dat de gewoonten van Cena werken.

Aanbevolen: