Wat is er gebeurd met het kind dat Zero In 'Holes' speelde?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met het kind dat Zero In 'Holes' speelde?
Wat is er gebeurd met het kind dat Zero In 'Holes' speelde?
Anonim

Een succesvolle kindacteur worden is net zo moeilijk als het maken van het als volwassene, en als een kindster het eenmaal ha alt, hebben ze een moeilijke weg voor de boeg. Sommige van deze sterren blijven de rest van hun leven in het vak, terwijl anderen het maar al te graag een dag te vroeg noemen en iets heel anders nastreven.

Tijdens de jaren 2000 werd Holes verfilmd en speelde Khleo Thomas de hoofdrol als Zero in de film. Zero was een populair personage en Thomas deed het geweldig in de rol.

Mensen vragen zich af wat Thomas sindsdien heeft uitgespookt. Het blijkt dat hij zijn beste leven leidt en floreert.

Khleo Thomas speelde in 'Holes'

In 2003 werd Holes in de bioscoop uitgebracht en de film had een getalenteerde jonge cast die het meeste uit hun kansen op het grote scherm kon halen. Met in de hoofdrol namen als Shia LeBeouf, Sigourney Weaver en Jon Voight, won de film aan de kassa meer dan $ 70 miljoen binnen en werd een succes.

Khleo Thomas was de jonge acteur die Zero speelde in de film, en hij was uitstekend in de rol. Voordat hij in Holes landde, had Thomas wat acteerervaring die zijn prestaties in de film hielp. Op het grote scherm was Thomas verschenen in Friday After Next, en op televisie was hij verschenen in Family Law en City Guys.

Holes was een enorme doorbraak voor Thomas, en in plaats van terug te deinzen voor zijn tijd in de film, kijkt hij met plezier terug op het succes van de film.

"Als acteur denk ik dat veel mensen één rol op hun cv willen hebben waar [het publiek] voor altijd mee kan resoneren. Je hebt iemand als Harrison Ford die, wat er ook gebeurt, Indiana Jones is of Han Solo. Je hebt Daniel Radcliffe die, wat er ook gebeurt, Harry Potter is. Ik vind het geweldig dat ik het feit kan omarmen dat de naam Zero voor de rest van mijn leven aan mijn naam zal worden gekoppeld, "zei hij.

Holes was een enorme doorbraak voor de jonge acteur, en hij is sindsdien uitzonderlijk druk gebleven.

Hij heeft veel gedaan met acteren sinds

Tot niemands verbazing is Khleo Thomas druk bezig geweest als acteur sinds hij Zero in Holes speelde. Hoewel hij geen grote ster werd, heeft de acteur vast werk gehad nadat de film een succes werd op het grote scherm.

In de filmwereld speelde Thomas in films als Walking Tall, Roll Bounce, Hurricane Season en Soy Nero. Er zijn ook tal van andere kleinere projecten verspreid over zijn filmografie.

Op televisie heeft Thomas in de loop van de tijd een aantal indrukwekkende credits kunnen binnenhalen. Hij was op shows zoals ER, The Bernie Mac Show, CSI, House, 90210, Sons of Anarchy en zelfs Shameless. Elke acteur zou graag zo'n credits hebben, en het toont alleen maar aan dat Thomas een waardevolle aanwinst is voor elk project.

Hoe goed acteren ook voor Thomas is geweest, hij is ook bezig geweest met een aantal andere ondernemingen.

Hij heeft muziek gemaakt, een modellijn gedaan en is een Twitch-streamer

Sinds Holes is een belangrijk ding dat Thomas bezig heeft gehouden zijn muziek, en hij heeft door de jaren heen een aantal releases gehad.

Volgens Thomas: "Eindelijk heb ik besloten om volledig onafhankelijk te worden. Ik werd het wachten op de poortwachters van de muziekindustrie een beetje beu. Ik ging nog een keer rennen, ik deed mijn Slick Living-mixtape [in 2011]. We deden een Slick Living-tour en ik realiseerde me op dat moment dat alles wat ik echt wilde, was om een nummer te kunnen schrijven en dan het publiek het voor mij te horen zingen. Toen ik een nummer had met de naam "Five On It" dat blies tijdens het Vine-tijdperk dat mij en mijn team meenam op tournee - we hadden alle shows uitverkocht - hoorde ik mijn teksten op me kloppen, en ik had zoiets van: missie volbracht."

In de modegame bracht Thomas een aantal jaar geleden zijn eigen lijn uit, Slick Living Apparel. Dit was nog een andere manier voor de getalenteerde Thomas om zichzelf te uiten en de acteerwereld te verlaten.

Voor fans die op de hoogte willen blijven van Thomas, ze kunnen hem vinden op sociale mediaplatforms. De acteur streamt met name op Twitch en heeft duizenden volgers op dat platform. Het is een coole manier om een andere kant van de artiest te zien.

Holes was de film die Khleo Thomas op de kaart zette, en het is verfrissend om te zien dat hij het sindsdien goed voor zichzelf heeft gedaan.

Aanbevolen: