De enige acteur die het verrassend genoeg niet leuk vond om met Robin Williams te werken

Inhoudsopgave:

De enige acteur die het verrassend genoeg niet leuk vond om met Robin Williams te werken
De enige acteur die het verrassend genoeg niet leuk vond om met Robin Williams te werken
Anonim

Robin Williams had een manier om mensen aan het lachen te maken. Niet alleen het publiek, maar ook de mensen om hem heen. Robin hield ervan om plezier te hebben op de set, met veel luchtige momenten.

Tegelijkertijd had hij geen gebrek aan advies, hij zorgde altijd voor zijn mede-collega's, vooral met goed advies.

Williams was niet bang om over zijn worstelingen te praten en zijn ware kwetsbaarheden te tonen. Dat maakte hem zo'n pure en oprechte ziel, geliefd bij zovelen.

In de film ' Dead Poets Society ' zagen we flitsen van de echte Williams, maar tegelijkertijd zagen we ook de serieuze kant van de iconische acteur. Zoals we tijdens zijn carrière hebben gezien, kon hij echt elk type rol tot in de perfectie spelen. Hij was niet beperkt tot komedie.

Het bleek dat hij tijdens de film moeite had om contact te maken met een bepaald castlid. Een groot deel van de reden was te wijten aan het feit dat zijn tegenspeler een methode-acteur was en zijn stoere uiterlijk achter de schermen levend hield.

We zullen kijken naar wat er tussen de twee gebeurde, samen met hoe Williams anderen achter de schermen beïnvloedde.

Williams was voor de meesten een genot om mee te werken

Hij was niet alleen hilarisch, maar Williams gaf ook geweldig levensadvies. Hij heeft zoveel levens achter de schermen geraakt, en daar horen ook veel jonge acteurs bij. Lisa Jakub vergat nooit het goede advies dat Williams haar gaf tijdens het begin van haar carrière.

"Een van de meest krachtige dingen voor mij om met hem samen te werken, is dat hij heel open en eerlijk tegen me was toen hij over zijn problemen met verslaving en depressie sprak, en dat was zo krachtig voor mij toen ik 14 was. Ik heb geworsteld met angst mijn hele leven."

Matthew Lawrence herhaalde dat gevoel tijdens zijn tijd naast Robin in de klassieker uit de jaren 90, 'Mrs. Doubtfire'.

"Robin…was als een leidende kracht. Alsof hij zomaar ineens uit het niets naar me zou kijken als: 'Trouwens, gebruik geen drugs! Ik heb echt mijn hersens in de war gebracht! Ik meen het, doe ze niet.' Ik had zoiets van 'Ok!' Dat is me bijgebleven."

Talloze beroemdheden hadden dezelfde ervaring, maar we kunnen niet hetzelfde zeggen van Ethan Hawke.

Ethan Hawke had het moeilijk om met zijn humor om te gaan

Veel ervan komt voort uit het feit dat Hawke karakter bleef en een stoer exterieur behield. Volgens de acteur werd Robin gek, aangezien Hawke nooit weg ging om zijn grappen buiten de camera om.

"Robin werd er helemaal gek van. Als Robin ziet dat iemand niet lacht, wordt het zijn missie om ze aan het lachen te maken. Maar ik deed echt mijn best om in Todds huid te kruipen, en ik dacht echt niet dat Todd dat zou doen denk dat al deze shit grappig was. Dit maakte Robin zo gek, dat ik dacht dat hij me echt niet mocht."

Hawke's jeugd had er ook iets mee te maken. "Toen ik 18 was, vond ik dat ongelooflijk irritant", vervolgde de viervoudig Oscar-genomineerde. "Hij zou niet stoppen - en ik zou niet lachen om alles wat hij deed."

Uiteindelijk heeft de acteur veel waardevolle lessen geleerd van Williams: "Naarmate ik ouder word, realiseer ik me dat er iets intimiderends is aan de ernst van jonge mensen, hun intensiteit", vertelde hij de Karlovy-menigte. "Het is intimiderend - om de persoon te zijn die ze denken dat je bent. Robin was dat voor mij."

Toen de film eenmaal was afgelopen, speelde Robin een grote rol om Hawke klaar te stomen voor zijn toekomst, door hem te helpen zijn eerste agent binnen te halen. Wat een vent.

De film was een enorm succes ondanks dat Williams moeilijke tijden doormaakte

De film was een groot succes zowel aan de kassa als qua recensies. Met een budget van 16 miljoen dollar maakte de film een winst van 235 miljoen dollar, grotendeels dankzij Robins bekendheid.

IMDB heeft de film beoordeeld met een indrukwekkende acht van de tien sterren, wat echt laat zien hoe geweldig de film echt was en nog steeds is.

Wat nog verrassender is, is het feit dat Robin moeilijke tijden doormaakte tijdens het filmen van de film achter de schermen. Hij leed aan een depressie, omdat zijn huwelijk ten einde liep. Maar ondanks dat was hij in staat om alles te maskeren en vreugde te brengen achter de schermen.

Dit spreekt boekdelen over de man die hij achter de schermen was, waarbij hij altijd het geluk van anderen op de eerste plaats zette.

Aanbevolen: