11 GoT Stars Who gebruikte body doubles (9 die verrassend genoeg niet)

Inhoudsopgave:

11 GoT Stars Who gebruikte body doubles (9 die verrassend genoeg niet)
11 GoT Stars Who gebruikte body doubles (9 die verrassend genoeg niet)
Anonim

In een wereld vol zwaardgevechten, draken, ve-g.webp

Zelfs geweldige acteurs laten mensen voor hen ingrijpen, of het nu is vanwege een gevaarlijke stunt of een scène die meer huid laat zien dan waar een acteur zich prettig bij voelt. Wees gewaarschuwd, dit artikel staat vol met plotspoilers als je het einde van de serie nog niet hebt gezien!

Laten we eens kijken wie op de set van Game of Thrones een body double heeft gebruikt en wie niet.

20 Body Double: geen verzoening voor Lena Headey

Afbeelding
Afbeelding

Lena Headey gebruikte haar eigen lichaam niet tijdens haar beroemde wandeling van verzoening in seizoen vijf. Headey was zwanger en wilde in plaats daarvan haar aandacht richten op de emotie van de beruchte scène.

Body double Rebecca Van Cleave werd beroemd door in haar plaats te wandelen. Ze zegt: "Het was een van de engste, mooiste en meest bevredigende ervaringen die ik me had kunnen voorstellen."

19 No Body Double: Maisie Williams heeft een moment in seizoen acht

Afbeelding
Afbeelding

Maisie Williams groeide op op de set en seizoen acht gaf haar de kans om iedereen te laten zien dat Arya Stark een vrouw was geworden. Ze weigerde een body double en deelde een teder moment met Gendry.

Williams vertelde Entertainment Weekly dat ze werd geïnformeerd: 'Je kunt zo veel of zo weinig laten zien als je wilt. Dus ik hield mezelf behoorlijk privé. Ik denk niet dat het belangrijk is dat Arya flitst.”

18 Body Double: Kit Harington & The Season Three Body Doubles

Afbeelding
Afbeelding

In seizoen drie brak Kit Harington zijn voet toen hij zichzelf buitensloot uit zijn appartement en door een raam probeerde binnen te komen.

Wat dit voor Jon Snow betekende, was dat er heel veel body-doubles waren die zich van een afstand voordeden als Jon (voornamelijk wanneer hij moest staan).

17 No Body Double: Jason Momoa verlicht dingen in scènes zonder stand-ins

Afbeelding
Afbeelding

De scènes tussen Khal Drogo en Dani waren intens. Jason Momoa verlichtte de stemming zo goed als hij kon.

Clarke zegt: "Hij is een grappige man en je probeert een beetje de stemming te verlichten … dus besloot hij voor een van de scènes die [de camera] op zijn rug en mijn gezicht was, en hij besloot om geen bescheiden sok, maar een mooie, roze, pluizige sok.”

16 Body Double: de man die Brienne van Tarths schoenen vult

Afbeelding
Afbeelding

Een toepasselijke naam voor een stuntdubbel, een man genaamd Mark Slaughter verkleedde zich vaak als vrouw om de vrouwelijke ridder Brienne van Tarth te portretteren. Het kostte negen dagen vechten in IJsland om Briennes gevecht tegen de Hound perfect vast te leggen.

Ik denk dat we het er allemaal over eens zijn dat hij het goed heeft gedaan. Slaughter heeft ook meegewerkt aan Outlander en in The Legend of Tarzan.

15 No Body Double: Jon Snow & The Buns Of Steel

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet langer een geheim dat de stress van het spelen van Jon Snow zijn tol eiste van Kit Harington. Zijn lichaam werd belangrijk voor scènes in GOT en Pompei.

Zijn personal trainer kwam tussenbeide toen hij te ver ging op het gebied van fitness, ten koste van zijn gezondheid, omdat Kit zichzelf uitputte door drie keer per dag te veel te trainen.

14 Body Double: The Mystery Man Who stunts voor Tyrion Lannister

Afbeelding
Afbeelding

Tyrion Lannister is niet het meest fysieke personage op GOT, maar hij heeft verschillende scènes die je het beste aan anderen kunt overlaten. Hoewel veel van de andere dubbels van het lichaam bekend zijn, is er zeer weinig informatie over deze man beschikbaar.

In dit geval is het niet 'een meisje dat geen naam heeft', maar een stuntacteur die heel erg op Peter Dinklage lijkt.

13 Body Double: de turnster die vocht als Arya Stark

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel Maisie Williams sinds de begindagen van GOT het een en ander heeft geleerd over vechten, is haar vechter de voormalige turnster Kristina Baskett van de University of Utah.

Baskett zegt over haar ervaringen: "Ik heb veel filosofieën die ik in mijn leven probeer op te nemen, maar een van mijn favorieten is 'voel de angst en doe het toch'."

12 No Body Double: Emilia Clarke gaat natuurlijk

Afbeelding
Afbeelding

Gedurende de hele show was Clarke niet bang om de body double over te slaan.

Clarke zei over een scène uit een later seizoen: Ik wil mensen eraan herinneren dat de laatste keer dat ik mijn kleren uitdeed seizoen 3 was. Dat was een tijdje geleden. Het is nu seizoen 6. Maar dit ben ik allemaal, helemaal trots, helemaal sterk. Ik voel me gewoon oprecht blij dat ik ‘Ja’ zei. Er is geen dubbelganger!”

11 Body Double: Special Forces Stunts The Hound

Afbeelding
Afbeelding

Er wordt gezegd dat er twee stuntmannen vechten in plaats van The Hound. Zowel Reg Wayment als Paul Heasman hebben aan de show meegewerkt.

Mensen die bijzonder veel aandacht besteden aan vechtscènes waarbij de hond betrokken is, geloven dat het Wayment is, die 12 jaar special forces-ervaring op zak heeft, waardoor hij een zeer bekwame jager is.

10 No Body Doubles: echte romantiek in intieme momenten met Ygritte & Jon

Afbeelding
Afbeelding

Voordat ze een stel waren, voelde Rose Leslie een echte connectie met Kit Harington.

Leslie zei over Kit tijdens body double-free scènes: hij was erg attent en zorgde er zoveel mogelijk voor dat ik me niet ongemakkelijk voelde om voor mensen te staan met. Het zal dus altijd een lastige zijn, maar hij en de rest van de bemanning waren ongelooflijk attent.”

9 Body Double: Michiel Huisman laat iemand voor hem vechten en de moeder der draken

Afbeelding
Afbeelding

Stuntman Jimenez Blanco hanteerde een zwaard voor acteur Michiel Huisman (Daario).

Hij vertelde Buzzfeed: "Het is heel leuk, maar soms best stressvol. Je staat rond 5 uur 's ochtends op. Dan pikt een busje je op en brengt je naar de set waar mensen wachten om je make-up en aankleden te doen, "en dit duurt een uur voordat het echt tijd is om aan het werk te gaan.

8 No Body Double: Red Witch warmt zich op met warmwaterkruiken tussen belangrijke scènes

Afbeelding
Afbeelding

Nederlandse acteur Carice van Houten deed al haar eigen scènes en zegt over Melisandre: "Met mijn karakter gebruik ik [mijn lichaam] als wapen", wetende dat haar keuze om alles te tonen een deel was van wie de Rode Heks was.

Van Houten geeft toe: "Ik heb het koud in de zomer, elke keer als ik fotografeer, als je een deel van mij niet ziet, zijn er warmwaterkruiken."

7 Body Double: Daenerys Targaryen zal haar eigen gevechten niet aangaan

Afbeelding
Afbeelding

Dani's dubbelganger Rosie Mac is op haar eigen manier beroemd geworden door het uitvoeren van geweldige stunts en omdat ze net zo mooi is als Clarke (voor wie ze staat). Ze heeft tegenwoordig zelfs haar eigen fanpagina dankzij GOT-fans.

Het kost echter veel werk; Mac moet door hetzelfde haar en dezelfde make-up gaan als Clarke.

6 No Body Double: Sophie Turner ontbloot alles in emotionele prestaties

Afbeelding
Afbeelding

Helaas voor Sansa waren haar meest acceptabele romantische momenten met Tyrion Lannister, voor wie ze geen gevoelens had.

Turner had niemand die tussenbeide kwam toen ze een rauwe en echte uitvoering gaf van de scène die plaatsvond toen ze werd gevangengenomen en gedwongen met Ramsay Bolton te trouwen. Turner zegt dat deze scène haar heeft geïnspireerd om activist te worden en overal voor vrouwen op te komen.

5 Body Double: Jon Snow's stuntdubbel vecht als een kampioen

Afbeelding
Afbeelding

Harington was graag erg betrokken bij zijn rol van Jon Snow, en dit betekent dat hij veel van de stunts en intieme scènes zelf moet doen.

Stuntcoördinator Rowley Irlam zegt: "Hij doet al het vechten, hij beweegt heel goed. Hij is geweldig." Voor andere scènes laten ze het over aan professionals, zoals stuntman Marc Redmon, van wie is bevestigd dat hij Jon Snow speelt.

4 No Body Double: de echte primeur achter die scène van seizoen 8 met Jaime & Brienne

Afbeelding
Afbeelding

Er gingen veel sms-berichten heen en weer tussen Christie (Brienne) en Coser-Waldau (Jaime) toen ze zich realiseerden dat ze in seizoen acht samen zouden overnachten.

Christie vertelde Entertainment Weekly: "Ik heb een ziek-emoji teruggestuurd." Ze zegt: "Ik geef zo veel om het personage, dus het was belangrijk voor mij dat er goed voor werd gezorgd en ik geloof dat dat ook zo was."

3 Body Double: Missandei & The Stunt Double

Afbeelding
Afbeelding

Terwijl sommige van Nathalie Emmanuel's meer fysieke scènes een stuntdubbel vereisen, koos ze er voor andere, meer kwetsbare scènes, zoals de liefdesscène tussen haar en Greyworm voor om zichzelf te behandelen.

Van de liefdesscène zegt ze: Of je het nu vaak hebt gedaan, of helemaal niet, het maakt veel uit. Je hebt het gevoel dat je iets heel kwetsbaars geeft en, ja, het is moeilijk.”

2 No Body Double: Hot Tub Moments met Jaime Lannister

Afbeelding
Afbeelding

Omdat de acteurs die Brienne en Jaime spelen zo'n goede relatie hebben, waren ze in staat om kwetsbare momenten voor hun personages aan te pakken, zelfs als ze zelf kwetsbaar waren, zoals in de hot tub-scene.

Christie vertelde Access Online: "Ze is naakt en dus kan hij haar een ongemakkelijk gevoel geven. "De acteurs hebben het zelf goed aangepakt.

1 Body Double: Sansa & Ygritte Double Turned Show Character

Afbeelding
Afbeelding

Megan Parkinson begon als body double in Game of Thrones. Eerst speelde ze de body double voor Sansa en Ygritte.

In 2016 besloten ze haar een deel van de cast te maken, niet alleen een vervanging voor andere personages, en ze kreeg de kleine rol van Alys Karstak voor de laatste drie seizoenen.

Aanbevolen: