De hoofdrol Giovanni Ribisi zei bijna nee tegen

Inhoudsopgave:

De hoofdrol Giovanni Ribisi zei bijna nee tegen
De hoofdrol Giovanni Ribisi zei bijna nee tegen
Anonim

Laten we zeggen dat Giovanni Ribisi enige ervaring heeft in de acteerwereld. Al in de jaren '80 was hij al te zien in tv-shows. Vanaf het midden van de jaren '90 zou hij de sprong naar film maken. De 46-jarige blijft drukker dan ooit, hij is een geweldig toonbeeld van consistentie.

Met een nettowaarde van meer dan $20 miljoen heeft de acteur het recht verdiend om kieskeurig te zijn als het gaat om de rollen die hij kiest.

Net als zoveel andere acteurs, werd Ribisi gedwongen om te draaien, vooral omdat de industrie lijkt te veranderen. De plaats van film innemen lijkt intense aflevering per aflevering streaming-shows te zijn. In werkelijkheid wilde de acteur op een bepaald moment in zijn carrière afstand houden van alles wat met tv te maken had, met name shows die een uur duurden. Dit komt door al het werk dat ermee gemoeid is.

Gelukkig heeft hij zich voor dit project heroverwogen en we kunnen gerust stellen dat het allemaal ten goede is gekomen.

We bekijken waarom hij aanvankelijk nee zei tegen een mogelijke carrièreveranderende rol, en wat uiteindelijk zijn perceptie veranderde.

Kijkend naar zijn werk op de show, kunnen we gerust stellen dat hij de juiste beslissing heeft genomen.

Hij wilde geen tv-show van een uur doen

Als een project waar Bryan Cranston aan vast zit op je bureau verschijnt, ben je geneigd te luisteren. Giovanni kreeg het CBS-script voor 'Sneaky Pete', hoewel hij toegeeft aarzelend te zijn over een belofte die hij aan zichzelf had gedaan. De acteur beschreef zijn gevoelens voor het optreden naast Vulture.

"Ik ging naar binnen en keek naar iets dat ik mezelf had beloofd dat ik het nooit zou doen, episodische televisie van een uur voor netwerken. Dat was precies mijn ding omdat ik had gehoord dat dat de zwaarste klus was voor elke acteur."

Gezien zijn ervaring in de industrie, is de acteur zich er terdege van bewust dat het veel werk kost om zich aan een dergelijk project te wijden: "De uren en ook de tijdsduur. Je gaat, denk ik, tien maanden en het is alsof je in een gat gaat."

Uiteindelijk ging het niet om het werktempo, maar om de passie die hij had voor het script en degenen die eraan vastzaten. De acteur veranderde van gedachten en later kwam alles samen.

'Breaking Bad' veranderde zijn perceptie

De entertainmentwereld is aan het veranderen en de ervaren acteur was slim genoeg om dat te erkennen. Naast Variety geeft Giovanni toe dat de show 'Breaking Bad' een belangrijke rol speelde bij het veranderen van zijn ideologie op tv-projecten.

' Breaking Bad' opende eigenlijk net de sluizen voor mij voor televisie en ik denk voor veel mensen ', zegt hij.

De kers ging aan de slag naast Bryan Cranston. De acteur gaf toe dat het een hele ervaring was om van hem te leren tijdens de show: "Het is echt alsof je met een acteur werkt. Hij is erg slim als het gaat om camerawerk en wat hij wil doen en waar hij een camera wil plaatsen om het verhaal te vertellen, maar toen we op de set waren, was veel van zijn werk specifiek met acteurs en gedrag. Het is bijna experimenteel, dus het is een genoegen, weet je?"

Hij zette zich in voor het project en het was de juiste beslissing, want de show genoot serieus succes.

De show was een succes

Verrassend genoeg gaf Ribisi toe dat de show niet werd opgepakt na de pilot en dat het zelfs een paar maanden duurde.

"We hebben de pilot gedaan. Het was inderdaad een van de meest uitdagende dingen die ik ooit heb gedaan. CBS pakte het niet op, en toen gingen er zes of zeven maanden voorbij en kreeg ik een telefoontje van David en Bryan zei dat Amazon geïnteresseerd is. Ik dacht: Oh, nou, dat is echt een heel ander medium. Dat gaat naar shows waar het was als: Oké, we gaan een speelfilm van tien uur maken."

De show was een grote hit en duurde vier jaar. In werkelijkheid wilden fans meer dan drie seizoenen van de show, gezien hoe goed het allemaal verliep. IMDB beoordeelde de serie met een 8,1 op 10, terwijl het op Rotten Tomatoes een indrukwekkende goedkeuringsscore van meer dan 90% kreeg.

Wie weet, misschien wordt er op een gegeven moment aan een soort revival gewerkt, gezien al het succes en de lof die de show tijdens zijn run ontving.

Als het moet terugkeren, kan het alleen plaatsvinden met Ribisi vooraan en in het midden in de hoofdrol.

Aanbevolen: