Elisa Cuthbert zei bijna nee tegen de film die haar carrière veranderde

Inhoudsopgave:

Elisa Cuthbert zei bijna nee tegen de film die haar carrière veranderde
Elisa Cuthbert zei bijna nee tegen de film die haar carrière veranderde
Anonim

Het lijkt alsof Elisha Cuthbert er altijd al is geweest. In werkelijkheid is ze tegenwoordig nog maar 38 en de actrice kreeg haar start in het bedrijf op zeer jonge leeftijd.

Net als haar leeftijdsgenoten klom Cuthbert de ladder op, beginnend met kleine rollen, maar al snel werd ze als hoofdrolspeler in het sterrendom geduwd.

Het was een nerveuze ervaring voor de actrice, die de rol bijna doorgaf. We zullen onderzoeken wat er achter de schermen gebeurde en waarom ze uiteindelijk instemde om de rol op zich te nemen.

Bovendien zullen we haar huidige status in Hollywood bekijken, na haar leven in shows als 'The Ranch' naast Ashton Kutcher.

Hoewel haar werkschema de afgelopen jaren langzamer is geworden, blijft ze actief met een paar projecten terwijl ze thuis de rol van moeder speelt.

Ze begon met kleinere rollen

Op negenjarige leeftijd boekte Elisha Cuthbert al optredens en op 17-jarige leeftijd had ze de overstap gemaakt van Canada naar het heldere licht van Hollywood. Cuthbert geeft toe, het was alsof de carrière haar koos.

"Acteren kreeg mij ook. Er was zeker een wil en drive, maar er was een roeping die mij overkwam. Er was geen keuze, als dat logisch is. Het was niet zoals oh mijn god, ik wil zijn een beroemde actrice. Het acteren kwam in mijn leven en ik streefde ernaar als de kansen zich voordeden. Ik heb hard gewerkt, maar ik denk dat het gewoon de bedoeling was en ook voor mijn man. Ik zie hem en ik kijk naar hem en ik weet dat hij hoort te doen wat hij doet."

Cuthbert begon met kleinere rollen, zoals co-hosting van ' Popular Mechanics for Kids ', een iconische show die samen met Jay Baruchel werd gefilmd in Montreal.

Langzaam kwamen er volwassener rollen in beeld, ze nam deel aan films als 'Old School' en 'Love Actually', die enorme hits waren aan de kassa.

Hoewel ze kleinere rollen speelde, was het een geweldige manier om bekendheid te creëren voor haar carrière. Al snel zou ze de kans van haar leven als hoofdrolspeler krijgen, maar in het begin was ze niet zo zeker van de context van het script.

Aarzelend over 'The Girl Next Door'

Als je de rol van een volwassen actrice speelt, kan elke ster het script in twijfel trekken, zelfs als het een hoofdrol betekent. De positie kwam ook met naaktheid, bij de start aarzelde Cuthbert.

"Het was moeilijk omdat ik dit personage moest zijn dat domineerde en je moet wat zelfvertrouwen opbouwen om dat te laten gebeuren. En het porno-gedoe was ook erg ongemakkelijk omdat ik mezelf in die omgeving moest plaatsen en die culturele situatie. Het was lastig en het is gênant omdat je de bemanning hebt laten kijken. Ze waren erg professioneel, maar het was een beetje zenuwslopend."

Zelfs in de beginfase toen ze het script las, was het moeilijk om erin te duiken. Elisa wist echter dat er iets geweldigs aan het verhaal was.

"Toen ik het voor het eerst las, had ik er mijn bedenkingen bij. Het was net als, wat gaan we hiermee doen?"

"Deze film zou echt, echt geweldig kunnen zijn, maar afhankelijk van wie hem regisseert en wie erin zit, zou je iets heel anders kunnen doen, dus door de samenwerking met de regisseur voelde ik me er echt zeker van dat ik hem ging opnemen."

Het was een enorm keerpunt voor Cuthbert, aangezien het haar eerste keer was dat ze de hoofdrol en het middelpunt van de aandacht was.

Nu was de film geen succes aan de kassa en bracht hij $ 30 miljoen op van een budget van $ 20 miljoen. Maar, net als zoveel andere films, zou het een cultklassieker worden in de jaren die volgden en wordt het nog steeds gevierd, bijna twee decennia later.

Tegenwoordig een stapje terug doen uit de spotlights

Nee, Cuthbert is niet voorgoed klaar met de industrie, hoewel in werkelijkheid haar rollen gaandeweg zijn afgenomen.

Tegenwoordig heeft ze nog een paar projecten in de maak, waaronder 'The Cellar' en 'Bandit'.

Bovendien verschijnt ze vaak in televisieshows voor gastspots.

Buiten haar werkleven is ze een trotse moeder, maar houdt ze zich onopvallend, de actrice is ook niet erg actief op sociale media.

We zullen moeten afwachten of haar schema sneller gaat, ze heeft zeker nog tijd aan haar zijde, nog maar 38!

Aanbevolen: