The One Episode Sitcom-rol die de carrière van Emma Stone redde

Inhoudsopgave:

The One Episode Sitcom-rol die de carrière van Emma Stone redde
The One Episode Sitcom-rol die de carrière van Emma Stone redde
Anonim

Emma Stone verliet de school als eerstejaarsstudent om een carrière als actrice na te streven. Ze leerde snel dat de weg niet gemakkelijk zou zijn.

De problemen waren er al vroeg toen meerdere Disney-kanaalshows de deur sloten voor de jonge actrice.

Ze werd gedwongen om parttime naar school te gaan, terwijl ze tegelijkertijd een slechtbetaalde baan had, gewoon om de eindjes aan elkaar te knopen en haar dromen na te jagen.

Ze had maar één optreden nodig om de naald in beweging te krijgen en dat is precies wat er zou plaatsvinden in een bepaalde iconische FOX-sitcom, naast mensen als Bryan Cranston. Hoewel de cameo maar voor één aflevering was, zou het de deur openen naar andere projecten op het kleine scherm.

Al snel werd Stone gecast in het grootste project van haar carrière en speelde ze een rol in de iconische 'Superbad'-film. Als ze jaren eerder niet deel had uitgemaakt van deze sitcom, wie weet of het optreden op haar schoot was beland zoals het deed.

We kijken naar de vroege worstelingen, samen met het optreden dat uiteindelijk het traject van haar carrière veranderde.

Ze stopte met het krijgen van audities

Aan de slag gaan in een competitieve wereld zoals acteren kan in het begin een zware strijd zijn. Emma Stone leerde die realiteit al vroeg, toen afwijzing een beetje de norm begon te worden.

Het werd Emma zo moeilijk, dat ze na drie maanden op een gegeven moment helemaal niet meer gebeld werd.

"Ik deed drie maanden vrij constant auditie, kreeg helemaal niets, en toen stuurden ze me niet meer."

Om de eindjes aan elkaar te knopen en haar dromen levend te houden, nam Emma een baan aan bij de hondenkoekjesfabriek. Het was op zijn minst een middel om een inkomen binnen te halen, terwijl haar acteercarrière wat tijd nodig had om van de grond te komen.

Uiteindelijk zou ze bepaalde onderdelen landen en hoewel ze niet bleven plakken, gaven ze haar iets heel waardevols, ervaring op haar cv. Toen de zaken er somber uitzagen, kwam er een grote sitcom die opriep tot een optreden van één aflevering.

'Malcolm in the Middle' kwam op het perfecte moment

Zoals we hebben gezien in het land van Hollywood, is er één rol nodig om het traject van een carrière te veranderen. De landing van het optreden was niet haar doorbraak in haar carrière, hoewel het haar wel vertrouwen gaf terwijl ze de deur naar andere projecten opende, zoals ze onthulde met Rolling Stone.

"Ik heb een aflevering van Malcolm in the Middle gedaan", zegt ze. "En een aflevering van Medium." Iets minder glamoureus: "Ik was de stem van een hond in The Suite Life of Zach and Cody."

Stone verscheen in de aflevering van seizoen zeven, 'Lois Strikes Back'. Moeilijk voor te stellen, maar Stone speelt de rol van een pestkop. Een Quora-gebruiker herinnert zich de aflevering.

"Ze zat in het laatste seizoen en speelde een van de vier meisjes die Reece pestten. Ze lieten Reece denken dat een meisje met hem uit wilde en brachten hem een varken met lippenstift. Hij was extreem gekwetst en Lois besloot wraak voor hem te nemen. Emma Stone's personage was het tweede meisje dat ze terroriseerde, ze hakte de hoofden van haar pop af en stopte ze in haar kluisje."

Wie had kunnen voorspellen wat een grote ster ze zou worden, want een paar jaar later veranderde Stone haar carrière met een iconische rol waar nog steeds over wordt gesproken.

'Superbad' lanceerde haar sterrendom

Castingagent Allison Jones bleek een belangrijk onderdeel te zijn om Emma Stone opgemerkt te krijgen. Ze vroeg Emma zelfs om een tape te maken tijdens haar vrije dag, wat een 'Superbad'-auditie bleek te zijn.

"Ik heb drie jaar auditie gedaan voor Allison", herinnert Stone zich. 'Ze zou me binnenhalen voor dingen en ze zouden nooit werken, maar op een vrijdagavond belde ze me en zei: 'Hé, mijn kantoor is morgen niet eens open, maar ik wil je ergens voor op de band zetten.' Het was Superslecht.”

Ze kreeg de rol en het is veilig om te zeggen dat haar carrière vanaf dat moment een hoge vlucht nam. Ze behoort al tot de best betaalde actrices ter wereld, wat opmerkelijk is gezien het feit dat ze pas 32 is.

Er is veel vraag naar stenen, maar op een gegeven moment was het precies het tegenovergestelde, omdat ze gedwongen werd hondensnoepjes te maken om haar dromen levend te houden.

Een goed verhaal voor ons allemaal, geef nooit iets op waar je in gelooft, vooral niet als het moeilijk wordt.

Aanbevolen: