Chris Hemsworth redde zijn carrière door deze film die $ 302 miljoen opleverde niet te maken

Inhoudsopgave:

Chris Hemsworth redde zijn carrière door deze film die $ 302 miljoen opleverde niet te maken
Chris Hemsworth redde zijn carrière door deze film die $ 302 miljoen opleverde niet te maken
Anonim

De wereld van Hollywood betreden is niet gemakkelijk voor acteurs en actrices, vooral niet als ze beginnen. Dat was het geval voor Chris Hemsworth, die al vroeg succes vond, maar later een beetje werd gemeden door Hollywood, die moeite had om werk te vinden.

Hij heeft verschillende rollen gemist die zijn carrière hadden kunnen veranderen, we zullen er in dit artikel in het bijzonder over hebben. Het blijkt dat Chris, ondanks het financiële succes van de film, misschien een grote hoofdpijn heeft gemist, omdat de ster van de film er in feite toe werd gedwongen, en hij noemde het een grote spijt in zijn carrière.

Uiteindelijk veranderde Hemsworth zijn carrière en kreeg hij de rol van Thor. Vlak daarvoor was het echter een harde realiteit voor de worstelende ster, die constant werd doorgegeven. Laten we de strijd in detail beschrijven en welke film hij uiteindelijk heeft gemist. Terugkijkend was het misschien een grote zegen die zijn carrière ten goede veranderde.

Chris kon geen pauze nemen

We zijn ertoe gebracht te geloven dat werken in Hollywood alles te maken heeft met glitter en glamour, maar dat kan niet verder van de waarheid zijn. Het kan een stressvolle omgeving zijn voor degenen die het proberen te maken, dat was al vroeg het geval voor Hemsworth: Ik had een enorme hoeveelheid angst toen ik auditie deed, en dat werd alleen maar erger naarmate ik meer het woord 'nee' hoorde. '. Ik heb bij een aantal gelegenheden veel soul-searching gedaan, waarbij ik mezelf afvroeg: 'Waarom doe ik dit? Wat is mijn motivatie om mezelf dit aan te doen?'

Wat de dingen zoveel stressvoller maakte, is het feit dat Hemsworth een gezin had om te onderhouden. Hij begon aan zichzelf te twijfelen en vroeg zich af of hij ooit weer werk zou vinden. 'Ik legde mezelf bijna te veel druk op', zegt Hemsworth. meer ontspannen. Na het verlaten van "Home and Away" in 2007, worstelde hij om een belangrijke rol in Hollywood te krijgen. "Ik herinner me dat ik een jaar voor Kerstmis een auditie had, waar het niet goed ging", zegt hij. "Ik kreeg geen callbacks meer en kreeg steeds slechtere feedback. Ik dacht: ‘God, waarom heb ik dit gedaan?'”

Hemsworth hield vol en hij deed op zijn minst auditie voor belangrijke rollen.

'G. I. Joe' kwam bellen

Hemsworth kwam in aanmerking voor belangrijke rollen, met name één verdiende in 2009 $ 302 miljoen. De film was 'G. I. Joe: The Rise of Cobra', een rol die Channing Tatum eigenlijk moest nemen.

Hemsworth bespreekt die tijd in zijn carrière naast Variety: "Ik kwam heel dicht bij 'GI Joe'", zegt hij over de actieheld gespeeld door Channing Tatum in de zomerhit van 2009. "Ik kwam heel dicht bij Gambit in de Wolverine 'X-Men'-films." In plaats daarvan werd Taylor Kitsch gecast.'Ik was toen van streek', zegt Hemsworth.“Ik had geen geld meer. Maar als ik een van die karakters had gespeeld, had ik Thor niet kunnen spelen.”

Het is allemaal gelukt voor Hemsworth, want hij zou slechts een paar jaar later in 'Thor' worden gecast. De film was een enorm succes in 2011 en verdiende wereldwijd $ 449 miljoen. Natuurlijk zijn er nog twee andere films gemaakt, samen met een vierde die op komst is, 'Thor: Love and Thunder'.

Alsof dat nog niet genoeg reden was, de celeb die de G. I. Joe rol heeft een aantal grote spijt.

Tatum heeft spijt van de rol

Channing was niet zo blij dat hij werd geselecteerd voor de rol en volgens de ster dwong de studio hem er in feite toe, toen hij een deal voor drie foto's tekende met Paramount. Hij legde de situatie uit in een openhartig interview samen met Howard Stern: "Kijk, ik zal eerlijk zijn. Ik haat die film. Ik haat die film", zei Tatum over de tentpaal van 2009. "Ik werd ertoe geduwd om die film te maken … [Nadat] 'Coach Carter', ze hebben me getekend voor een deal met drie foto's … En als jonge [acteur] denk je: 'Oh mijn god, dat klinkt geweldig, dat doe ik! Het script was niet een goed,' ging Tatum verder."Ik wilde niet iets doen waarvan ik dacht dat het 1) slecht was, en 2) ik wist gewoon niet of ik G. I. Joe."

Tatum verklaarde dat het de film was of dat hij werd aangeklaagd voor het niet naleven van de voorwaarden van je contract. Hoewel de film het goed deed, was het destijds niet wat Tatum wilde.

Samenvattend, hoewel de dingen niet gingen zoals Tatum had gewild, deden ze dat voor Chris Hemsworth, die zijn carrière veranderde dankzij Thor.

Aanbevolen: