Fans denken dat 'Flushed Away' een onderschatte geanimeerde parel is

Inhoudsopgave:

Fans denken dat 'Flushed Away' een onderschatte geanimeerde parel is
Fans denken dat 'Flushed Away' een onderschatte geanimeerde parel is
Anonim

Animatiefilms hebben een geweldige manier om elk jaar een groot publiek te bereiken. Disney en DreamWorks hebben een aantal klassiekers gemaakt, en zo nu en dan kan een film buiten deze reuzen uitrollen en een enorm publiek vinden. Deze twee reuzen hebben echter een heleboel klassiekers.

Flushed Away is een DreamWorks-film die sommigen zijn vergeten, maar velen herinneren zich deze film met veel plezier en kunnen gewoon niet geloven dat hij niet dezelfde soort liefde en succes kreeg als andere animatiefilms. Veel mensen geloven zelfs dat Flushed Away een echt onderschatte animatiefilm is.

Laten we het onvermogen van deze film om een hit te worden eens nader bekijken en luisteren naar fans die denken dat deze ondergewaardeerd is.

'Flushed Away' had een ongelooflijke cast

In 2006 maakten de mensen van Aardman Animation zich op om Flushed Away uit te brengen, en er was veel hype achter de film. Aardman had niet alleen een staat van dienst in het maken van uitstekende films, maar ze slaagden er ook in om een stemmencast samen te stellen met veel talent en lovende kritieken.

Voordat de film uitkwam, was Aardman verantwoordelijk voor films als Chicken Run en Curse of the Were-Rabbit. Aardman is natuurlijk vooral bekend om hun Wallace en Gromit-serie, die zo tijdloos is als maar kan in de wereld van animatie, en sindsdien hebben ze andere uitzonderlijke projecten gedaan.

Zoals we al vermeldden, was de stemmencast voor deze film uitstekend, met onder meer Hugh Jackman, Kate Winslet, Ian McKellen, Andy Serkis en meer. Ja, de cast zat boordevol talent, en met Aardmans naam en reputatie aan het project verbonden, leek het een voor de hand liggende kandidaat om een grote animatiehit te worden.

Echter, ondanks alles wat deze film goed had gedaan, was Flushed Away niet in staat om zijn volledige potentieel te realiseren aan de kassa.

Het was geen enorme hit

Nu zou je denken dat de mensen van Aardman Animation samen met grote sterren als Hugh Jackman en Kate Winslet een enorme hit zouden maken, maar dit was gewoon niet het geval voor Flushed Away toen het in de bioscoop werd uitgebracht in 2006. Op de een of andere manier slaagde deze film er slechts in om iets meer dan $ 170 miljoen te verdienen.

Een snelle blik op dat aantal lijkt misschien een overwinning voor alle betrokkenen, maar dit was zeker teleurstellend en niet waar de studio op hoopte. Het budget van de film droeg een prijskaartje van bijna $ 150 miljoen, en dit omvat niet eens de kosten om de film op de markt te brengen voor een wereldwijd publiek. Onnodig te zeggen dat dit niet bepaald een hit was, en veel mensen zijn deze film in de loop van de tijd volledig vergeten.

Hoewel veel mensen Flushed Away aan de kant hebben geschoven, zijn er nog steeds vocale supporters die de film als onderschat beschouwen.

Velen beschouwen het als ondergewaardeerd

9EA63CC9-34E6-42A2-8CD9-B4055E5BF215
9EA63CC9-34E6-42A2-8CD9-B4055E5BF215

In een aantal threads op Reddit hebben veel fans erop gewezen dat Flushed Away een onderschatte film is.

Een gebruikte wees erop: "Ik denk dat Flushed Away behoorlijk vergeten is, wat jammer is, want ik dacht dat het best goed was. De slakken zijn hilarisch en Hugh Jackman doet geweldig werk door de verteller uit te spreken."

Een andere gebruiker zei: "Een van mijn favoriete Dreamworks-films komt op de tweede plaats na Kung Fu Panda. Het heeft een aantal geweldige grappen, een cast van alle sterren en een aantal fantastische animaties die zelfs vandaag nog goed standhouden."

Geloof ons als we zeggen dat deze gebruikers niet de enige zielen op Reddit waren die zich zo voelden. Maar we snappen het, het zijn maar een paar mensen op Reddit, het is niet alsof er hele podcastafleveringen zijn gewijd aan deze film die onderschat worden. Er is waarschijnlijk niet eens een hele website met de naam underrated-films gewijd aan het praten over ondergewaardeerde films die ervoor zorgde dat er ook een hele sectie over Flushed Away werd opgenomen.

Het is duidelijk dat Flushed Away een film is waar veel mensen van houden en die veel mensen als onderschat beschouwen. Zoals we eerder vermeldden, hebben de mensen van Aardman Animation een aantal werkelijk opmerkelijke films op hun naam staan, en het is praktisch crimineel dat Flushed Away geen grote hit was.

Ondanks dat het teleurstellend was aan de kassa, heeft Flushed Away door de jaren heen een aanhang behouden, en het is een animatiefilm die mensen minstens één keer moeten bekijken. Vertrouw ons als we zeggen dat het een solide film is die een horloge verdient.

Aanbevolen: