Heeft het moderne gezin de acteercarrière van Ariel Winter vernietigd?

Inhoudsopgave:

Heeft het moderne gezin de acteercarrière van Ariel Winter vernietigd?
Heeft het moderne gezin de acteercarrière van Ariel Winter vernietigd?
Anonim

Ze was misschien al een werkende actrice lang voordat Modern Family gebeurde, maar Ariel Winter werd zeker beroemd nadat hij was gecast als Alex Murphy. Gedurende de 11 seizoenen van de show zagen fans Winter van een jonge kindacteur naar een bonafide ster gaan (in feite deelt de actrice vier Screen Actors Guild-awards met collega-castleden).

En hoewel Winter werd geprezen voor haar optreden in Modern Family, is er ook reden om aan te nemen dat haar betrokkenheid bij de sitcom haar meer kwaad dan goed heeft gedaan.

Nadat ze auditie had gedaan voor het moderne gezin, ging het vrij snel vooruit

Na het grootste deel van haar vroege jaren in Hollywood te hebben gewerkt (ze kreeg een kleine rol in Kiss Kiss Bang Bang en scoorde een paar jaar later een terugkerende rol in ER), was Winter geen onbekende in audities tegen de tijd dat Modern Family zijn cast aan het samenstellen was. Ze kwam zelfs zelfverzekerd binnen toen ze las voor castingdirecteur Jeff Greenberg. Dat gezegd hebbende, Winter was er niet van overtuigd dat ze het had gehaald.

“Ik heb het altijd best goed gedaan tijdens audities. Ik ga gewoon naar binnen en doe mijn best", vertelde de actrice aan Backstage. Na haar eerste auditie woonde Winter ook een producentensessie en een netwerkcasting bij. En hoewel ze al meerdere vergaderingen voor de show heeft bijgewoond, dacht ze niet dat ze de baan zou krijgen. "Het grappige is dat ik niet eens dacht dat het netwerk me leuk vond", onthulde Winter. “Ik stapte in de auto en vertelde mijn moeder dat ik niet mijn best had gedaan. Ik zei: 'Ik zal de volgende keer meer mijn best doen.'” Nadat ze een soortgelijke boodschap aan haar agent had overgebracht, hoorde de actrice dat ze inderdaad in de show was gecast.

Ze heeft veel te maken gehad in haar persoonlijke leven terwijl ze aan de show werkte

Werken aan een populaire show heeft Winter zeker geholpen om meer te doen in Hollywood. Tijdens haar tijd bij Modern Family werkte ze ook aan verschillende andere projecten. Voor het grootste deel hield ze zich bezig met stemacteren en werkte ze aan ParaNorman, Phineas and Ferb, Mr. Peabody & Sherman en natuurlijk Sofia the First. En hoewel het goed ging in haar carrière, had Winter thuis veel te maken.

Als jonge actrice bleef ze werken onder toezicht van haar moeder, Crystal Workman. Later zou ze haar moeder voor de rechter dagen en Workman ervan beschuldigen "slaan, slaan, duwen" en haar emotioneel mishandelen. Tegelijkertijd beschuldigde Winter Workman ervan haar te seksualiseren toen ze nog een jong meisje was, haar gekleed in "de kleinste minirokjes, matrozenpakjes, laag uitgesneden dingen, de kortste jurken die je ooit hebt gezien." "Mensen dachten dat ik 24 was toen ik 12 was", vertelde ze aan The Hollywood Reporter. "Als er op die leeftijd een naaktscène zou zijn, zou mijn moeder voor duizend procent ja hebben gezegd."

Tijdens het werken aan Modern Family werd Winters relatie met haar moeder meer gespannen. Workman dwong naar verluidt ook haar dochter tot een ongezond dieet, waardoor ze moeite had om haar energie op de set vast te houden."Ik zou een paar lunches bestellen in mijn naam, zodat Ariel er een van kan eten", herinnert Sharon Sacks, Winters lerares op de set zich. 'Ik zag dat ze honger had. Gekookte kip en komkommers zullen het niet doen voor een opgroeiend kind. Na verloop van tijd wist Winter dat ze een betere thuisomgeving voor zichzelf nodig had en vroeg Sacks om de kinderdiensten te bellen. De actrice werd vervolgens onder de hoede van haar zus, Shanelle Gray, geplaatst. In 2015 werd Winter officieel geëmancipeerd van haar moeder, een moment dat Julie Bowen, haar tv-moeder, vierde. "Ik ben echt trots op haar", vertelde Bowen zelfs aan Us Weekly. "Ze is echt een zeer verantwoordelijke jonge vrouw geworden, en dat was een zeer moeilijke tijd."

Dit is waarom het moderne gezin haar carrière in Hollywood heeft verpest

Natuurlijk, Modern Family is een van Winters meest succesvolle Hollywood-projecten tot nu toe. Omdat ze echter moest opgroeien (en de puberteit moest ervaren) voor de camera, maakte de zichtbaarheid van Winter op de show haar ook een doelwit van verschillende internettrollen. En terwijl ze ze probeerde van zich af te schudden, kwamen de gemene opmerkingen soms bij de jonge actrice terecht.

“Mensen op internet zijn echt waardeloos. Ik heb er zoveel jaren last van gehad - ik bedoel, dat doet het nog steeds. Het gaat nooit weg', vertelde Winter aan Teen Vogue. “Als iemand je een ‘fat s’ noemt, ben je daar niet blij mee. Het maakt niet uit hoe je er nu uitziet, het maakt niet uit hoe je er toen uitzag. Je zult dat nog steeds lezen en zeggen: 'Oh, dat is klote.'" Van die ervaring gaf Winter ook toe: "Ik heb het gevoel dat [pijn] nooit weggaat."

Tijdens een gesprek met E! Nieuws in 2016, Winter gaf ook toe dat het "heel moeilijk was om op te groeien in de schijnwerpers." En misschien is dat de reden waarom ze de laatste tijd niet graag meedoet aan grote Hollywood-projecten. Hoewel Winter heeft gezegd dat ze "klaar is om te werken", lijkt ze indies te hebben gekozen boven films die meer bekendheid zouden opleveren. Op dit moment is ze gehecht aan drie relatief kleine filmprojecten - Pools, Don't Log Off en Crimelands. Misschien is Winter blij om weer aan het werk te gaan. Maar tegelijkertijd lijkt ze ook liever een tijdje niet zoveel (onterechte) publieke aandacht te krijgen.

Aanbevolen: