21 jaar later: Rider Strong geeft toe dat hij ongelukkig was op 'Boy Meets World

Inhoudsopgave:

21 jaar later: Rider Strong geeft toe dat hij ongelukkig was op 'Boy Meets World
21 jaar later: Rider Strong geeft toe dat hij ongelukkig was op 'Boy Meets World
Anonim

Op 9-jarige leeftijd werd hij al in de wereld van acteren geduwd. Tijdens zijn vroege tienerjaren genoot hij al wereldwijde bekendheid, samen met mensen als Ben Savage en Danielle Fishel op 'Boy Meets World'.

De TGIF-klassieker duurde zeven seizoenen en 158 afleveringen. Er wordt nog steeds over de serie gesproken en het is een grote favoriet onder de kinderen uit de jaren 90.

Het bleek echter dat de zaken achter de schermen niet zo soepel liepen. Shawn Hunter, ook bekend als Rider Strong, veranderde in een grote ster en het speelde een rol in zijn leven achter de schermen. Omgaan met roem was niet gemakkelijk en hij overwoog zelfs zijn contract te verbreken en de show te verlaten.

We zullen in die verhalen duiken en waar hij zich tegenwoordig op concentreert.

Omgaan met roem was niet gemakkelijk

Omgaan met roem is niet gemakkelijk voor volwassenen, stel je nu eens een kindsterretje voor… het kan een harde realiteit zijn, vooral door een gebrek aan volwassenheid.

Naast Vice gaf Strong toe dat er bepaalde momenten waren dat hij zich groter voelde dan de show zelf, gezien de dramatische verhaallijnen waarin hij gewoonlijk werd gegoten, terwijl de meeste andere verhalen over het algemeen een lichtere toon volgden.

Strong heeft een zware ervaring samen met de fans tijdens een cruise. Hij moest eigenlijk de man zijn die hij op tv met de fans portretteerde en dat besef legde veel druk op hem.

"Ik heb een Sail With the Stars liefdadigheidscruise gedaan toen ik 15 was, en dat was het meest kristalheldere moment waarop ik een inzinking had, omdat het zo vervreemdend was", zegt hij.

"Je zit vast op een boot met zo'n 600 fans en hun families die het gevoel hebben dat ze toegang tot je hebben. Ze willen een bepaalde versie van jou, of dat nu Shawn Hunter is of dit perfecte tieneridoolvriendje, en plotseling moet je die persoon 24 uur per dag zijn. Het was gewoon het ergste."

Het zou alleen maar moeilijker worden voor de hartenbreker van het kind, omdat hij backstage instortte en overwoog om tijdens zijn bloei te vertrekken.

Sterk wilde de show verlaten

Het werd moeilijker voor Strong na de cruise. Deze keer maakte hij het uit met zijn vriendin en daardoor ging hij achter de schermen. Strong wilde de show verlaten en zijn ouders zouden zelfs akkoord gaan om hem te steunen, ondanks het feit dat hij zijn contract verbrak en waarschijnlijk miljoenen zou verliezen. Rider stopte niet met de show, hoewel hij de steun van zijn familie op prijs stelde.

"Mijn vader en moeder waren daar, en iedereen wachtte tot ik naar buiten zou gaan en de show zou doen. Ik wilde het niet doen. Ik had het gevoel dat mijn leven voorbij was, en ik kon niet stoppen huilen", zegt hij."En mijn vader zei gewoon: 'Oké, laten we stoppen met de show. We zullen opstaan. Ik zal ze zeggen dat we vertrekken, en het kan me geen fuck schelen. We verbreken het contract; we worden aangeklaagd. Het kan me niet schelen. Het is te belangrijk voor mij. U hoeft dit niet te doen.'"

Vice vermeldt dat hij uiteindelijk op 16-jarige leeftijd van huis ging. Een hele sprong voorwaarts. In 2000 kwam er eindelijk een einde aan zijn tijd in de show, zoals de geliefde sitcom het een dag noemde.

Tegenwoordig zijn de zaken heel anders voor de TGIF-ster.

Er zijn tegenwoordig dingen veranderd

Zijn perspectief is tegenwoordig veranderd, natuurlijk helpt het om ouder en wijzer te zijn. Hij is niet bang om tegenwoordig fans te ontmoeten en in plaats daarvan waardeerde hij de interactie. Bovendien gaf hij toe dat hij in LA niet al te veel wordt benaderd, gezien de eindeloze hoeveelheid acteurs die ook het Hollywood-leven leiden.

"In LA gebeurt het niet zo vaak. Ik denk dat mensen me herkennen, ze benaderen me niet omdat ze meestal ook in de branche zitten. Ik heb nu een baard, dus dat helpt. Ik stel me voor dat als ik gladgeschoren was, ik er nog steeds uit zou zien als een 15-jarige. Maar het gebeurt de hele tijd, en de mensen zijn aardig."

De optredens zijn langzamer verlopen dan vroeger, maar dit was allemaal zo ontworpen. Strong wilde een pauze van de schijnwerpers en hij koos ervoor een stap terug te doen. Hoewel het zijn carrière niet ten goede kwam, was het noodzakelijk voor zijn welzijn.

Bovendien waardeert hij het tegenwoordig wat meer achter de camera te werken.

"Ik werd uiteindelijk een zeer privépersoon en ik handhaaf deze privacyregel die slecht is voor mijn carrière", zegt hij. "Zelfs als ik niet acteer, zou het nog steeds beter zijn voor mijn schrijven en regisseren voor mij om meer interviews te doen en mezelf meer naar buiten te brengen, maar ik vind het gewoon allemaal behoorlijk afschuwelijk."

Aanbevolen: