Rider Strong gaf toe dat hij dit van de 'Boy Meets World'-set had gestolen

Inhoudsopgave:

Rider Strong gaf toe dat hij dit van de 'Boy Meets World'-set had gestolen
Rider Strong gaf toe dat hij dit van de 'Boy Meets World'-set had gestolen
Anonim

Tot op de dag van vandaag genieten fans nog steeds van enkele van de topprogramma's uit de jaren '90, waaronder populaire sitcoms zoals 'Fresh Prince Of Bel-Air', samen met de populaire TGIF-show 'Boy Meets World'.

Aan alle goede dingen komt een einde en na zeven seizoenen sloot de show het doek voor een geweldige serie.

Het bleek dat bepaalde castleden niet met lege handen wegliepen. Rider Strong besloot een duur kledingstuk mee te nemen, hoewel hij misschien spijt zou hebben gehad van de situatie, aangezien hij de showprop kwijt was en Disney hem terug zou vragen.

We zullen bekijken wat er is gebeurd en hoe Strong de situatie uiteindelijk heeft gered.

Bovendien zullen we kijken naar zijn connectie met de cast van vandaag en wat hij momenteel doet in het land van Hollywood.

De cast blijft extreem dichtbij

Het is misschien moeilijk te geloven, maar de show eindigde meer dan twee decennia geleden. Het maakte een behoorlijke impact tijdens de zeven seizoenen in de lucht, het was een hoogtepunt voor zoveel kinderen uit de jaren 90 vroeger in het TGIF-tijdslot.

Wat fans misschien nog veel enthousiaster maakt, is het feit dat de cast zo hecht als ooit tevoren blijft, zelfs tot op de dag van vandaag. Volgens Strong's recente interview met People, is iedereen extreem close gebleven, ze beschouwen elkaar nog steeds als familie.

"Het is zo cheesy, maar het voelt echt als familie. We zijn allemaal met elkaar verbonden op deze manier die niemand anders in ons leven begrijpt," zei hij. “We hebben alleen elkaar om op te vertrouwen over bepaalde dingen en herinneringen. Dus ik hou gewoon van ze. Ik ben zo blij dat iedereen gelukkig is in hun leven, voor het grootste deel, en we steunen elkaar allemaal."

Om de zaken zoveel beter te maken, ziet de cast elkaar nog steeds van tijd tot tijd, vooral als het gaat om conventies en het ontmoeten van de fans.

Het laat al die jaren later zien wat voor impact de show op zoveel mensen had.

Strong zou ook zeggen dat zijn relatie met Angela in de show veel mensen heeft geholpen die naar de show hebben gekeken.

"Ik denk dat die verhaallijn echt bij veel mensen resoneerde - een interraciale relatie hebben in een tijd dat dat gewoon niet op televisie was, geloof ik. Ik ben blij dat we dat hebben gedaan", zei hij. "Nu ik deze conventies doe en de fans ontmoet, lijkt het alsof dat echt veel voor mensen betekende. En dat wisten we toen, maar nu we ouder zijn, waarderen we het."

Het blijkt dat Strong andere dingen op de set waardeerde, inclusief een bepaald leren jack.

Rider stal een van zijn kenmerkende jassen

Afscheid nemen van een show waar je zo lang aan hebt gewerkt, is niet gemakkelijk. Meestal neemt de cast souvenirs van de set, om hun tijd op de show te onthouden. In het geval van Ryder besloot hij een dure prop te nemen en een die hij eigenlijk niet had moeten hebben.

Volgens IMDB nam Rider het leren jack dat hij tijdens de show droeg en besloot het in het openbaar te dragen. Nu het grote probleem, hij droeg het naar school en de jas zou uiteindelijk worden gestolen terwijl hij in zijn auto zat …

Dat is wanneer het ongemakkelijke deel zou plaatsvinden, toen Disney om het jasje terug vroeg. Op dat moment werd Rider natuurlijk in een hoek geduwd omdat hij verloren was.

Wijselijk besloot de acteur een nieuwe te kopen en hem in plaats daarvan terug te geven aan Disney, zonder een woord te zeggen. Het is allemaal gelukt, want het bedrijf zei niets… de acteur ontweek een enorme kogel.

Muziekvideo's en congressen

Tegenwoordig blijft Strong niet actief in de sitcomwereld, en in plaats daarvan maakt hij muziekvideo's.

De ster gaf bij Vanity Fair toe dat het worden van een tienerster zijn populariteit hielp, hoewel het niet veel deed als het ging om het krijgen van andere rollen in de echte wereld.

''Ik denk dat het makkelijker is om een voet tussen de deur te krijgen, maar het is moeilijker om serieus genomen te worden als ik er eenmaal ben. Dus ik denk dat het krijgen van bemanning, bijvoorbeeld, mensen me zullen ontmoeten. Ze zeggen: "Oh, hij is in sommige opzichten gelegitimeerd. Hij maakt deel uit van de industrie; hij is succesvol in sommige gebieden, dus ik zal hem ontmoeten. Maar zodra ik hem ontmoet en ze de show kennen, ben ik gewoon een kindacteur die iets anders probeert te doen. Dus daar moet ik me tegen bewijzen."

De acteur houdt zich ook bezig met het bezoeken van conventies naast zijn 'Boy Meets World'-collega's.

Het is surrealistisch om te zien hoeveel aanhang de cast nog steeds heeft, jaren na hun roem.

Aanbevolen: