Zach Galifianakis speelde ooit een dakloze man in een film die slechts $ 102, 000 opbracht

Inhoudsopgave:

Zach Galifianakis speelde ooit een dakloze man in een film die slechts $ 102, 000 opbracht
Zach Galifianakis speelde ooit een dakloze man in een film die slechts $ 102, 000 opbracht
Anonim

Zach Galifianakis maakte een grote ster, maar dat was niet altijd zijn vaste traject. Hij hield het twee weken vol als schrijver voor ' SNL' en bovendien waren de films die hij aannam niet de meest lucratieve. We zullen verderop in het artikel een voorbeeld bekijken.

Hij ving zijn grote doorbraak dankzij 'The Hangover'. De film was een monster aan de kassa en dat thema zou doorgaan voor het vervolg en de derde film.

We zullen enkele van de meest winstgevende films uit zijn carrière bekijken, en die op zichzelf boven de andere uitstijgen.

Daarnaast zullen we kijken naar de reden voor het succes van zijn carrière en welke man de meest invloedrijke bleek te zijn in zijn carrière.

'The Hangover II' was zijn meest winstgevende film

Vanaf de zomer van 2009 nam de carrière van Galifianakis een grote vlucht, dankzij het succes van 'The Hangover'. De eerste film verdiende wereldwijd meer dan $ 465 miljoen, en hij zou dat aantal tijdens zijn carrière overtreffen, dankzij het vervolg van de film. Het was weer een enorm lichtpuntje, wat $ 586 miljoen opleverde.

Andere kaskrakers uit zijn carrière zijn onder meer 'Due Date', 'Puss In Boots', 'The Hangover III' en 'The Lego Batman Movie'.

De acteur gaf echter toe naast Collider, niets zal ooit te vergelijken zijn met 'The Hangover' en dat was ook duidelijk achter de schermen tijdens het maken van de film.

"Ik denk dat er een dag is waarop we de eerste filmden en dat we het er allemaal over eens zijn, wat betreft een werkervaring - het meest dat ik ooit in mijn leven heb gelachen was de dag dat we de eerste opnamen één, ik weet niet meer of je belt, de scène van de oudere heer toen we met hem in het ziekenhuis waren, en hij is naakt. Ik moest zo hard giechelen, en hij ook, en hij ook."

"Er ging niets dan euforie door mijn lichaam, hoeveel ik moest lachen. Ik moest van de set weglopen Ik moest zo hard lachen. Dat was ook de dag dat de verkiezingen in 2008 plaatsvonden. Ik zal het nooit vergeten omdat mijn lichaam straalde van alleen maar geluk, vanwege het gegiechel van die dag en ook wat er die nacht gebeurde, was een behoorlijk speciale nacht."

Net voordat de film uitkwam, nam Zach deel aan een indiefilm met een heel andere rol.

'Gigantic' was een indiefilm vlak voor zijn primeur

Een jaar eerder verscheen de acteur in een indie-komediefilm uit 2008, 'Gigantisch'. Hij speelde een kleine rol in de film van een dakloze man. Volgens de filmmakers was zijn karakter een illusie.

"Als je erop drukt, zou ik zeggen dat het eigenlijk gewoon een manifestatie is van zijn onderbewustzijn en een soort duistere demon die hem achtervolgt, die hij moet verslaan voordat hij verder kan."

"Daarom verdwijnt hij aan het einde… het is een verzinsel van de verbeelding van [Paul's personage]… Ik besef dat het voor sommige mensen verwarrend is, maar het kan me niet echt schelen. Ik bedoel, het is niet dat het me niet kan schelen, maar ik heb liever dat mensen erover praten dan er niet over praten. Als het er niet was, was het van, hey, we komen allemaal bij elkaar en alles is in orde en we hebben een baby. Yay!"

Zooey Deschanel en Paul Dano liepen voorop in de film. Het verdiende $ 165.888 aan de kassa en de film kreeg gemengde recensies, meestal minder dan fantastisch. Voor het grootste deel wordt gezegd dat de film overkomt als een eigenzinnige komedie.

Het was niet schadelijk voor Zach's carrière en vanaf het volgende jaar begon het echt de goede kant op te gaan.

Zijn carrière begon het volgende jaar

Een jaar later werd Zach een grote ster dankzij zijn rol als Alan. Hoewel de rol het traject van zijn carrière veranderde, is hij dankbaar voor zijn vader, die vanaf het begin altijd in hem geloofde.

"Mijn vader zou zo hard lachen. Hij had zo'n geweldig gevoel voor humor." Galifianakis vertelde dat zijn vader een paar jaar geleden is overleden, maar dat hij "het gevoel had dat ik in de showbusiness zat, waarschijnlijk meer dan ikzelf."

“Zeg het zo, jongens: dus ik kom uit een klein stadje. Mijn vader, weet je hoe ze uitsneden van mensen in de film in de bioscoop zullen hebben? Van het personage, zoals een kartonnen uitsnede? Mijn vader nam er een van het plaatselijke theater van mij. En hij stond op de hoek van de straat met een uitsnede van mij, zwaaiend naar mensen. Alsof, 'Hé, dit is mijn zoon.'”

De dagen van indiefilms zijn duidelijk verleden tijd.

Aanbevolen: