De echte reden waarom Josh Radnor van het rooster ging na 'How I Met Your Mother

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Josh Radnor van het rooster ging na 'How I Met Your Mother
De echte reden waarom Josh Radnor van het rooster ging na 'How I Met Your Mother
Anonim

Een naam maken op de televisie kan een carrière veranderen, maar tegelijkertijd kan het een beetje een nadeel zijn, omdat fans moeite hebben om de persoon als een ander personage te zien.

Dat was het geval voor veel van de cast op 'How I Met Your Mother'. De show liep bijna een decennium, uitgezonden meer dan 200 afleveringen. Tot op de dag van vandaag blijven fans de show religieus bekijken.

Het bleek dat een deel van de cast dat label eerder vroeger dan later wilde afschudden.

Josh Radnor was een van degenen die verlangden naar een frisse nieuwe start, ondergedompeld in iets heel anders. Hij deed precies dat, waardoor fans geloofden dat hij van de kaart was gegaan.

We zullen kijken naar wat hij tegenwoordig doet en of hij nog steeds in het acteerveld zit.

Hij wilde verder gaan met 'How I Met Your Mother'

Voor veel acteurs gaat het erom verschillende dingen te ontdekken en niet getypecast te worden in een bepaalde rol. Vooral voor Josh Radnor wilde hij dat stigma vermijden. Naast Smashing Interviews zei hij dat hij liever een rol zou uitstellen dan akkoord te gaan met een rol die vergelijkbaar is met 'How I Met Your Mother'.

"Ik geef elke rol door die aanvoelt als de andere rol in How I Met Your Mother. Ik zou liever wat minder werken en dingen doen die anders aanvoelen. Als ik niet aan het werk ben, stort ik me in muziek of schrijven, en ik heb een paar toneelstukken geschreven. Ik ben niet super wanhopig om altijd als acteur te werken. Het moet goed voelen, want ik doe zoveel dingen."

Radnor waardeert de toegewijde fanbase, die de show religieus blijft kijken. Hij gaat echter verder met de rol: "Maar ik ben een acteur. Ik ben een bijzondere acteur die theatergeschoold is. Ik moet in beweging blijven. Dus ze kunnen die show zoveel kijken als ze willen, en ik ben heel blij dat ze dat zijn. Het is een geweldige show, en ik ben blij om er deel van uit te maken, en het heeft mijn leven veranderd. Maar nu doe ik andere dingen."

Sindsdien heeft hij verschillende veranderingen in zijn carrière aangebracht. Een van hen in het bijzonder dreef hem verder weg van de tv en in een andere stratosfeer.

Een nieuwe passie vinden buiten acteren

Fans wisten het niet, maar de echte Ted had een grote passie voor muziek buiten de set. In feite kwam hij specifiek in de acteerruimte terecht vanwege muziek en zijn liefde voor musicals.

"Ik begon ongeveer zes jaar geleden voor het eerst samen liedjes te schrijven. Maar dan kijk ik terug. Ik was in een zomertheater toen ik op de middelbare school zat, en er was een man die een geweldige gitarist en songwriter was, en we schreven samen zeven nummers. Ik schreef alle teksten, en hij schreef alle muziek."

"Toen ik in de vierde klas zat, was ik liedjes aan het schrijven met mijn vriend Jeremy. Dus als ik terugkijk, is het er altijd een beetje geweest. Ik begon te acteren voor musicals. Dus ik heb altijd gezongen. Mijn leven is doordrenkt met muziek."

Josh geeft toe dat hij het pad al lang geleden had moeten inslaan. Hij geloofde dat het een zware strijd zou zijn, alleen omdat hij niet op jonge leeftijd in het veld was ondergedompeld, maar dat is duidelijk niet het geval geweest.

Hij debuteerde zijn eerste solo-EP, 'One More Then I'll Let You Go'. De release kwam met veel opwinding toen hij onthulde met Atwood Magazine.

"Ik heb het gevoel dat ik zo'n leuke entree in de muziekwereld heb, ik heb gewoon een paar jaar samengewerkt met [Ben] Lee en toen begon ik te leren dat ik mijn eigen liedjes kon schrijven."

"Ik hoop nog steeds met hem muziek te maken en met andere mensen samen te werken, maar dit is de eerste die net mijn naam erop heeft, dus dat brengt veel opwinding met zich mee."

Hij is niet gestopt met acteren

Hoewel zijn carrière een andere richting uitsloeg en voor sommigen van de kaart raakte, is dat echt niet het geval. Hij maakte meer dan een paar cameo's sinds de iconische sitcom, onder zijn recente werk, 'Hunters' omvat. Bovendien blijft hij tegenwoordig actief dankzij de televisieserie 'Centaurworld'.

Voor Radnor was 'Hunters' in het bijzonder een spannend project dat hem een heel andere ervaring opleverde.

"Het voelde alsof ik niets eerder had gedaan of het concept was gedurfd, het deel was super vreemd, grappig en raar en stelde me in staat verschillende spieren te buigen, de mensen die het maakten, Amazon, Al Pacino, Jordan Peele."

Geweldig om te zien dat de acteur nog steeds bloeit terwijl hij tegelijkertijd aan zijn muzikale passie werkt.

Aanbevolen: