Ryan Reynolds werkte aan deze minimumloonbaan voordat hij er een ging spelen in 'Wachten

Inhoudsopgave:

Ryan Reynolds werkte aan deze minimumloonbaan voordat hij er een ging spelen in 'Wachten
Ryan Reynolds werkte aan deze minimumloonbaan voordat hij er een ging spelen in 'Wachten
Anonim

Komediefilms hebben zo'n unieke manier om mensen bij elkaar te brengen, vooral als ze herkenbaar zijn. Iedereen die bijvoorbeeld bij de klantenservice heeft gewerkt, kan waarschijnlijk veel aspecten van Clerks bekijken en ermee omgaan. Daarom kon de film in de jaren 90 een succes worden.

Tijdens de jaren 2000 speelde Ryan Reynolds in een film genaamd Waiting, waarin ook namen als Anna Faris te zien waren. De film is hilarisch en net als Clerks is hij ongelooflijk herkenbaar. Lang voordat hij de rol in de film kreeg, werkte Reynolds eigenlijk als een hulpkelner.

Laten we eens luisteren naar wat hij te zeggen had over zijn vroegere beroep.

Ryan Reynolds is een grote ster

In dit stadium van zijn carrière is Ryan Reynolds iemand die jarenlang van de buit van succes geniet. Hij heeft zijn unieke levering en natuurlijke charisma in zijn voordeel gebruikt tijdens zijn tijd in de entertainmentindustrie, en toen hij eenmaal een ster werd, zorgde hij ervoor dat hij zijn kansen op het grote scherm optimaal benut.

Reynolds kreeg aanvankelijk enige erkenning toen hij in de hoofdrol speelde in een televisieshow, maar toen hij eenmaal op het grote scherm verscheen met films als Van Wilder, kwam het echt op gang voor de acteur. Ze kunnen niet allemaal winnaars zijn, maar zelfs als ze ontbreken aan de kassa, heeft Reynolds een manier gevonden om er komisch goud van te maken.

Terug voordat hij de grote ster was die hij nu is, had Reynolds optredens in kleinere films, waaronder de hilarische film, Waiting.

Hij speelde in 'Wachten' in 2005

In 2005 werd Waiting uitgebracht, en hoewel het een minuscuul budget had, kon de film een echt komisch talent in handen krijgen. Namen als Ryan Reynolds, Justin Long, Anna Faris en Alanna Ubach hebben allemaal geholpen om deze film zowel hilarisch als gedenkwaardig te maken.

Een van de beste aspecten van Waiting was het feit dat het ongelooflijk herkenbaar was voor iedereen die in de voedingsindustrie of in eender welke klantenservicefunctie werkte.

Toen hij het had over de herkenbaarheid van de film, zei Reynolds: "Iedereen die in de restaurantindustrie heeft gewerkt, of de horeca, zal zich zeker herkennen in sommige aspecten van deze film. Het is een moeilijke industrie en het is een zware klus, en ze gaan het in de film zien."

Na bijna $ 20 miljoen verdiend te hebben, was Waiting een gecertificeerd succes, en het leek er zeker op dat dit een film was die enorm profiteerde van de release op dvd bij de lokale Blockbuster Video. De kassacijfers doen echt niet genoeg om te laten zien hoeveel mensen deze film hebben bekeken en ervan genoten, hoewel het lijkt alsof de meeste mensen het vervolg van de film hebben overgeslagen.

Wat deze fans destijds niet wisten, was dat Reynolds en enkele andere castleden een achtergrond hadden in de voedingsindustrie.

Hij gebruikte om tafels te bus

6B55761A-2621-4CD6-AA23-C626592A8AFA
6B55761A-2621-4CD6-AA23-C626592A8AFA

In een interview met MTV vertelde Ryan Reynolds over zijn dagen als hulpkelner, en hij liet mensen weten dat het werk niet gemakkelijk is.

"Ik heb in het echte leven als hulpkelner gewerkt. Ik heb wat eelt dat niet alleen komt door te snacken aan de ambachtelijke servicetafel van de acteurs. De hulpkelners staan absoluut onderaan de voedselketen. Ze krijgen gefractioneerde fooien, dus dat is een moeilijk optreden om te hebben, "zei Reynolds.

Reynolds was niet het enige lid van de cast die ervaring had met het werken in een restaurant. Justin Long en Andy Milonakis hadden allebei een vergelijkbare achtergrond, waarover ze met MTV spraken.

"Ik heb ongeveer een jaar op tafels gewacht; ik was er vreselijk in. Het enige dat ik had kunnen doen om een slechtere ober te zijn, zou zijn om echt voor mensen te hebben geplast, zoals op hen terwijl ze probeerden te eten. Het was op dat niveau, "zei Long.

"Ik was een echte hulpkelner, een hele slechte hulpkelner. Het was een vreselijke baan, het was vreselijk. Je bent gewoon constant dingen aan het opruimen; je krijgt geen grote borden met lekker eten tevoorschijn Je mag het weghalen als het allemaal is opgegeten door een of andere idioot, "vertelde Milonakis.

Gelukkig moesten deze acteurs gewoon het personeel van Waiting spelen, en hun achtergrond in de industrie hielp hun optredens een handje. Hoewel Waiting geen enorme hit was aan de kassa, leek het alsof vrijwel iedereen deze film minstens één keer had gezien, vooral als ze in de voedingsindustrie werkten.

Aanbevolen: