Dylan Sprouse onthult waarom hij 10 jaar wachtte voordat hij deelnam aan een nieuwe tv-serie

Inhoudsopgave:

Dylan Sprouse onthult waarom hij 10 jaar wachtte voordat hij deelnam aan een nieuwe tv-serie
Dylan Sprouse onthult waarom hij 10 jaar wachtte voordat hij deelnam aan een nieuwe tv-serie
Anonim

The Suite Life of Zack & Cody-acteur Dylan Sprouse keert na tien jaar terug op televisie!

Dylan Sprouse heeft niet de hoogten van populariteit of succes bereikt zoals zijn tweelingbroer Cole Sprouse heeft bereikt door zijn werk aan Riverdale, zijn rol in Justin Baldoni's film Five Feet Apart en zijn fotografiecarrière, maar hij komt er wel.

Nadat zijn periode in de Disney-serie eindigde, bleef de acteur voor onbepaalde tijd uit de schijnwerpers en opende later een in Brooklyn gevestigde bar en micro-meadery. Zijn fans hadden gewacht om Sprouse terug te zien keren naar zijn acteerwortels zoals zijn broer deed, maar de acteur wachtte erop om deel uit te maken van een geweldig project.

Het heeft 10 jaar geduurd, maar Mindy Kaling's nieuwe show voor HBO heeft hem geïnspireerd om terug te keren!

De acteur wachtte een decennium voordat hij meedeed aan een tv-serie

Dylan Sprouse kondigde vandaag persoonlijk zijn casting aan via Instagram, waarmee hij zijn dankbaarheid uitdrukte voor de nieuwe rol. De acteur voegt zich bij de eerder aangekondigde cast van acteurs; Pauline Chalamet, Amrit Kaur, Renée Rapp en Alyah Chanelle Scott die de serie zullen leiden.

Beschermd door Mindy Kaling en Justin Noble voor HBO Max, de serie is getiteld The Sex Lives Of College Girls en zal Sprouse volgen als Nico, een junior aan een prestigieuze New England University. Zijn personage zal interactie hebben met de groep huisgenoten op het Essex College, waar de comedyserie zich afspeelt.

In tegenstelling tot zijn broer is Dylan niet meer op televisie geweest sinds zijn Disney-dagen tien jaar geleden. Hij onthulde de reden achter zijn wachten en legde uit dat hij op een goede serie had gewacht, en dat de nieuwe show van Kaling een geweldige was.

"Het is een tijdje geleden dat ik een serie heb gedaan… ongeveer 10 jaar. Maar het is omdat ik hoopte op een goede, en dit lijkt me een geweldige. Blij om aan boord te zijn samen met een geweldige cast en crew Dankbaar vandaag", deelde hij op Instagram.

De vriendin van de acteur en Victoria's Secret-model Barbara Palvin deelden haar enthousiasme en schreef: "KAN NIET WACHTEN OM HET TE BINGE-WATCH!" Sprouse antwoordde: "Nu kan ik eindelijk meer Parmezaanse kaas voor je kopen!"

Zijn tweelingbroer Cole schreef: "Wat doen ze als ze ontdekken dat je niet grappig bent?" Dylan was scherp in zijn antwoord: "misschien bellen ze je wel voor je grote doorbraak".

Terwijl fans niet kunnen wachten om Dylan in zijn nieuwe rol te zien, zijn ze verbaasd over de Sprouse-broers die middelbare scholieren spelen… ook al zijn ze 28 jaar oud.

Aanbevolen: