De waarheid over waarom Katherine Langford werd verwijderd uit 'Avengers: Endgame

Inhoudsopgave:

De waarheid over waarom Katherine Langford werd verwijderd uit 'Avengers: Endgame
De waarheid over waarom Katherine Langford werd verwijderd uit 'Avengers: Endgame
Anonim

De MCU is een krachtpatser op het grote scherm die sinds de Iron Man van 2008 furore maakt en de game verandert. De franchise heeft het grote scherm gedomineerd met enorme films, en nu ze uitbreiden naar televisie met briljante shows zoals The Falcon and the Winter Soldier op Disney+, wordt het alleen maar beter voor fans van de franchise.

Slechts twee jaar geleden kwam Avengers: Endgame in de bioscoop en verdiende het miljarden dollars. Katherine Langford had een plek in de film verdiend, maar haar scène was afwezig in de uiteindelijke versie.

Laten we eens kijken waarom haar scène nooit in Avengers: Endgame is terechtgekomen.

'Avengers: Endgame' is een van de grootste films ooit

In 2019 bereidde Avengers: Endgame zich voor op zijn theaters, en eindelijk kregen Marvel-fans een goed einde aan de Infinity Saga. Meer dan een decennium lang konden MCU-fans een filmisch universum voor hun ogen zien ontvouwen, en deze film was het hoogtepunt van al dat geweldige werk.

Het jaar daarvoor was Avengers: Infinity War op oorlogspad aan de kassa. Die film verdiende wereldwijd meer dan $ 2 miljard, en men geloofde dat Endgame nog grotere aantallen zou kunnen neerzetten zodra het in de bioscoop zou komen. $ 2,7 miljard later, en de MCU had de meest winstgevende film aller tijden, een record dat sindsdien is omvergeworpen door Avatar

Het was moeilijk om al deze belangrijke personages en verhaallijnen te gebruiken, maar de Russo's slaagden erin om het op briljante wijze voor elkaar te krijgen. Endgame had een aantal van de meest getalenteerde artiesten die er zijn, en tijdens de productie van de film brak het nieuws dat Katherine Langford een rol in de film had gekregen.

Katherine Langford zou in de film verschijnen

Telkens wanneer een artiest in een MCU-project wordt gecast, wordt het internet onmiddellijk in vuur en vlam gezet met speculaties over de omvang en omvang van hun rol. Met het succes van 13 Reasons Why zorgde de casting van Katherine Langford in de MCU een paar jaar geleden voor groot nieuws.

Dankzij Love, Simon en de eerder genoemde 13 Reasons Why was Langford een populaire naam ten tijde van haar casting, en toen mensen eenmaal wisten welk personage ze zou spelen, was de Marvel-theoriebrigade op volle kracht. De helft van het plezier van aankomende MCU-projecten is de speculatie over hoe het universum zal evolueren, en dit was niet anders toen Langford haar plaats in de MCU verdiende.

Helaas waren fans teleurgesteld toen ze zagen dat Langford nooit de final cut van Avengers: Endgame heeft gehaald. Hierdoor vroegen fans zich af waarom haar scène uit de film is verwijderd.

Waarom haar scène werd geknipt

DAF66629-40AD-44E9-A24C-018920480BC8
DAF66629-40AD-44E9-A24C-018920480BC8

Dus, waarom is de scène van Katherine Langford verwijderd uit de laatste bewerking van Avengers: Endgame? Joe Russo opende hierover in een commentaar op de film.

"We voelden dat het de film tot stilstand bracht en we voelden dat hij iets soortgelijks deed in de volgende reeks wanneer hij zijn eigen lofrede uitspreekt. Wat er kan gebeuren in een film die zo groot is, is dat je een einde kunt hebben na het einde na het einde en het begint te voelen alsof de film nooit zal eindigen. Als je te veel [eind] sequenties op een rij hebt, kun je de waarde van elk van hen verminderen, "zei Russo.

Hoe geweldig deze scène ook had kunnen zijn, de speelduur van de film was al lang en Russo wilde duidelijk een terugkeer van de koning-achtige situatie vermijden. Die film is een meesterwerk, maar veel mensen klaagden over het einde dat iets te lang aansleepte toen het voor het eerst uitkwam.

Toen ze het had over haar scène die de laatste versie van de film niet haalde, zei Langford: "Ik denk dat als je ergens uit gesneden wordt, je tenminste de ervaring hebt om uit de laatste Avengers-film te worden geknipt, het v alt mee. En ik denk dat die ervaring, gewoon filmen geweldig was. En ik denk dat Disney+ het uiteindelijk toch heeft uitgebracht. Maar ik heb tenminste de ervaring. En eerlijk gezegd, het was een van de coolste dingen die ik ooit heb gedaan. heb kunnen doen. Dus ik ben gewoon blij dat ik de herinnering heb."

De scène met Langford heeft zijn weg online gevonden en fans kunnen hem zeker bekijken. Gezien de rol die ze speelde en het feit dat de MCU naar de toekomst en naar andere tijdlijnen gaat, krijgt Langford misschien de kans om dit personage opnieuw te spelen in een toekomstig MCU-project.

Aanbevolen: