De echte reden waarom Mia Khalifa van Instagram werd verwijderd

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Mia Khalifa van Instagram werd verwijderd
De echte reden waarom Mia Khalifa van Instagram werd verwijderd
Anonim

Mia Khalifa, geboren in Beiruit, Libanon, in 1993, is een media-persoonlijkheid. Mia, een voormalige volwassen filmster, begon in oktober 2014 op te treden in films voor volwassenen.

Hoewel ze slechts een paar maanden in de industrie was voordat ze begin 2015 vertrok, werd ze de meest bekeken artiest op sites voor volwassenen vanwege een controversiële scène die ze filmde waarin ze intieme handelingen uitvoerde terwijl ze een hijab droeg.

Na de scène ontving Mia doodsbedreigingen van het publiek, werd ze alom veroordeeld door de Libanese pers en werd ze publiekelijk verstoten door haar ouders. Na het verlaten van de porno-industrie, werkte Mia als webcamartiest voordat ze een baan als sporthost werd aangeboden; naar schatting heeft ze momenteel een vermogen van ongeveer $ 4 miljoen.

Er zijn talloze volwassen artiesten op sociale media, maar Mia Khalifa werd in 2020 in de schaduw verbannen door Instagram - iets waarvan bekend is dat TikTok ook doet met bepaalde beroemdheden die het platform gebruiken. Lees verder om erachter te komen waarom!

Waarom werd Mia Khalifa Shadow verbannen op Instagram?

In een interview in 2020 opende Mia Khalifa voor A Conversation With Clips waarom ze werd geschaduwd op Instagram. Ze legde uit dat mensen die haar niet volgden, dankzij het verbod, moeite zouden hebben om haar op het platform te vinden, zelfs nadat ze haar naam volledig had doorzocht.

Mia onthulde dat ze niet verrast was om te horen dat ze geschaduwd was of dat foto's waarop ze in de Instagram-feeds van andere mensen verscheen, door de site waren verwijderd, zoals wel vaker gebeurde.

Ze legde uit dat ze een foto had gepost waarop ze lingerie droeg op het platform, en vervolgens door het bedrijf als voorbeeld werd gebruikt om soorten accounts te schaduwban.

"Ik denk dat Instagram me extra hard aanpakt", zei Mia in het interview. Vervolgens voegde ze eraan toe dat ze gezonde, voor de leeftijd geschikte inhoud op haar YouTube-kanaal heeft, waarvan ze inkomsten moest genereren om te voorkomen dat deze door de site werd verwijderd.

De interviewer wees erop dat het schaduwverbod voor Instagram een manier was voor Instagram om Mia van het platform te verwijderen zonder haar daadwerkelijk te verbannen.

Hoewel sommige YouTube-gebruikers de video becommentarieerden en beweerden dat ze Mia altijd gemakkelijk op Instagram konden vinden, geloven anderen dat Instagram deze benadering met haar heeft gevolgd vanwege de controverse die werd veroorzaakt door haar beruchte hijab-video.

Hoe reageerden gebruikers van sociale media op Mia Khalifa?

Net als andere voormalige en huidige volwassen filmsterren, was Mia Khalifa het slachtoffer van pesterijen en intimidatie toen ze haar sociale media-account voor het eerst opende.

In een interview met Mashabl e onthulde Mia dat ze altijd een hekel had aan Instagram vanwege de manier waarop mensen haar zouden behandelen, waardoor ze haar reactiefunctie uitschakelde.

"Ik heb nooit echt genoten van sociale media", legde ze uit, eraan toevoegend dat de haat die ze op Instagram kreeg "vreselijk" was. Mia gaf ook toe dat de intimidatie een negatieve invloed had op haar relatie met haar man, die de giftige opmerkingen ook zou lezen.

"Het heeft me echt geraakt, zelfs als ik een moedig gezicht naar het publiek trok."

De publicatie meldt ook dat Mia online kritiek kreeg, niet alleen van het publiek, maar ook van andere volwassen filmsterren, die haar beschuldigden van het belasteren van de seksindustrie.

"Ik heb het gevoel dat vrouwen in de industrie de neiging hebben om het een beetje te verheerlijken, en het is ongelooflijk en ik ben zo dankbaar dat dat hun ervaring is", zei ze over haar voormalige co-sterren, "maar ik denk dat ze moeten verantwoordelijk zijn en onthouden dat ze de uitbijter zijn, ze zijn de uitzondering en niet de regel."

Mia heeft sindsdien echter een account op TikTok geopend en vindt de ervaring daar beter dan die op Instagram: zodra ik lid werd van TikTok, vond ik een hele nieuwe wereld waar ik de reacties echt kan lezen, en niet ik heb het gevoel dat ik ze moet uitschakelen,' zei ze, 'en eigenlijk wil ik in contact komen met de mensen die commentaar geven… ze voelen als mijn vrienden."

Uiteindelijk leerde Mia haar vertrouwen in anderen weer te stellen nadat ze echte vriendschappen had ontwikkeld.

Heeft Mia Khalifa doodsbedreigingen ontvangen?

Het was niet alleen haat en pesten die Mia ontving nadat haar video's wereldwijde aandacht kregen; ze ontving ook doodsbedreigingen. Islamitische Staat zou haar hebben bedreigd door haar gezicht te fotoshoppen op het lichaam van iemand anders in een video waarin de gefotoshopte Mia werd onthoofd.

Niet lang daarna ontving Mia een foto van haar appartement met een doodsbedreiging. Ze onthulde toen dat haar Instagram-account was gehackt door ISIS, die propaganda begon te verspreiden.

De publicatie onthult ook dat Mia voor het eerst in de entertainmentindustrie voor volwassenen kwam nadat een man haar benaderde na een borstoperatie die ze om gezondheidsredenen had ondergaan. Ze legde uit dat ze er nooit van gedroomd had om in de industrie te werken, maar dat ze last had van een laag zelfbeeld nadat ze in haar tienerjaren te zwaar was geweest en op zoek was naar bevestiging.

Aanbevolen: