Mickey Rourke's recente film laat alle fans weer over zijn gezicht praten

Inhoudsopgave:

Mickey Rourke's recente film laat alle fans weer over zijn gezicht praten
Mickey Rourke's recente film laat alle fans weer over zijn gezicht praten
Anonim

Tijdens de jaren '80 stond Mickey Rourke in de rij om het volgende grote ding in Hollywood te worden. Maar onderweg verloor hij zichzelf en de acteur geeft alleen zichzelf de schuld van de onderbreking.

Hij was in staat om weer op de been te komen dankzij enkele opmerkelijke rollen, natuurlijk was 'The Wrestler' een enorme doorbraakfilm voor de ster en een die hem weer op de kaart zette.

Tegenwoordig gaat hij door met een hele reeks kleinere projecten, kijkend naar zijn schema van toekomstige en huidige films, is de acteur nog steeds erg in trek.

Helaas, tegenwoordig, wanneer hij in een film verschijnt, komt het gespreksonderwerp meestal rond zijn gezicht. We bekijken een van zijn meest recente films ' Take Back ' en wat de fans te zeggen hadden over zijn uiterlijk in de film.

Het is niet de eerste keer dat fans over zijn gezicht praten

Het lijkt alsof elke keer dat Mikey Rourke op televisie is, het eerste waar fans over praten zijn gezicht is. Dat was het geval in zijn recente film 'Take Back' samen met zijn optreden in 'The Masked Singer'.

Volgens Nicki Swift zijn de veranderingen echter heel lang geleden begonnen. In de jaren '90 bereikte Rourke zijn hoogtepunt en in de jaren '90 begon zijn gezicht te veranderen. Volgens de man zelf had veel te maken met boksen: "Het meeste was om de rommel van mijn gezicht na het boksen te herstellen. Ik ging naar de verkeerde man om mijn gezicht weer in elkaar te zetten."

Onderweg hebben ook artsen deelgenomen aan de discussie. De consensus lijkt te zijn dat Rourke veel te veel behandelingen heeft ondergaan, waardoor zijn gezicht verlamd zou kunnen raken, "in een bijna permanent verlamde toestand van constante Botox."

Blijkbaar lijkt zijn gezicht nog steeds te veranderen. In zijn recente indiefilm 'Take Back' was het eerste wat fans erkenden, zelfs tijdens de trailerfase, hoe anders zijn gezicht er weer uitzag.

Er onherkenbaar uitzien in 'Take Back'

Achter de schermen was 'Take Back' net zo moeilijk om te filmen, veel van de reden had te maken met de pandemie volgens de filmmakers naast Desert Sun.

"Het was om voor de hand liggende redenen ongelooflijk uitdagend, maar ik denk daarbovenop ook creatief na. Het was het hoogtepunt van de pandemie en de aantallen (geval en overlijden) waren verschrikkelijk. We konden geen extra's en locaties hebben waren schaars. De uitdagingen waren moeilijk om door te komen, laat staan om de paar dagen getest te worden en vast te houden aan onze (COVID-19) bubbel. Het was een zware shoot, maar het was een bewijs voor de gemeenschap, Mike en ons productieteam dat we heb het gehaald."

Ondanks de strijd werd de film uitgebracht en er werd gezegd dat Rourke een constante professional op de set was.

"Mickey is een absolute legende. Ik ken Mickey al een aantal jaren en hij is een plezier. Hij vond het een goed script en het personage zou heel leuk zijn. Toen ik zag wat hij naar een zeer onsympathiek personage op de pagina bracht, was het echt gaaf om te zien wat hij ermee deed."

Ondanks de geweldige prestaties konden fans het gewoon niet laten om over zijn gezicht te praten. Via YouTube, toen de trailer werd uitgebracht, waren fans helemaal over het onderwerp.

mickey-rourke-take-back-1
mickey-rourke-take-back-1

"Hij smelt in Val Kilmer."

"Ik ben fysiek geschokt door het beeld van Mickey. Een paar aanpassingen en dit zou een horrorfilm kunnen zijn."

"Wanneer werd Mickey Rourke gebeten door een radioactieve Steven Tyler?"

"Ik begrijp dat hij bokst en dat er schade aan zijn gezicht is aangericht, maar verdomme, de plastisch chirurg moet worden gearresteerd omdat hij het erger heeft gemaakt."

Niet de beste feedback, want Rourke stal alle krantenkoppen, met fans die meer over zijn gezicht praten dan over de eigenlijke rol zelf.

De rollen komen nog steeds binnen

Hij wordt volgend jaar 70 en dat is moeilijk te geloven! Rourke zal zijn hiaat in Hollywood altijd aan zichzelf wijten. Maar zoals ze zeggen, de comeback is altijd groter dan de tegenslag en op dit moment wordt Rourke nog steeds regelmatig geboekt.

Hij was in staat om zijn naam weer boven water te krijgen dankzij films als 'The Wrestler' en sindsdien wordt hij nog steeds regelmatig gecast.

Hij heeft een hele reeks films in de maak, volgens IMDB filmt hij momenteel 'Jade' samen met 'Replica'. Niet alleen dat, er werd ook aangekondigd dat hij in ' Cursed ' zal verschijnen als Dr. Elder. Rourke heeft ook nog twee andere pre-productierollen die hij in de nabije toekomst zal beginnen.

Props voor de legende, hij heeft het nog steeds extreem druk, misschien om de verloren tijd in te halen.

Aanbevolen: