Florence Pugh's afwezigheid in de 'Hawkeye'-trailer uitgelegd

Inhoudsopgave:

Florence Pugh's afwezigheid in de 'Hawkeye'-trailer uitgelegd
Florence Pugh's afwezigheid in de 'Hawkeye'-trailer uitgelegd
Anonim

De Disney+ Hawkeye-trailer bracht nogal wat verrassingen met zich mee voor Marvel fans overal. Van actie met kerstthema die doet denken aan Die Hard, een familiereünie van de Bartons, tot Vera Farmiga die een moeder speelt die misschien niet de belangen van haar dochter voor ogen heeft. Hoewel de grootste schok de afwezigheid van Florence Pugh was.

Het publiek wist dat de Black Widow-aluin sinds vorig jaar haar rol als Yelena Belova zou hernemen, dus de aanwezigheid van de voormalige huurmoordenaar - of het ontbreken daarvan - is vreemd. De verwachting was dat ze een centrale rol zou spelen in de show, mogelijk de rol van bondgenoot van de tegenstanders of als mentor van de jonge Kate Bishop. De waarheid kan echter te maken hebben met spoilers.

Florence Pugh's Yelena en Julia Louis-Dreyfus' Contessa
Florence Pugh's Yelena en Julia Louis-Dreyfus' Contessa

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar spoilers voor Black Widow volgen. De film eindigde met Belova die bloemen naar het graf van Natasha Romanoff bracht. Daar bood Contessa (Julia-Louis Dreyfus) haar medeleven aan en deed toen iets onverwachts. Ze identificeerde Clint Barton als de man die verantwoordelijk was voor de dood van Natasha. De waarheid is verre van dat, hoewel de blik op Yelena's gezicht uiteindelijk zegt dat ze Contessa gelooft.

Ongeacht het waarom, Yelena zal Bartons spoor volgen zodra ze lucht van hem krijgt. Het is onduidelijk of ze meteen een poging zal ondernemen of de waarheid uit Barton zal halen voor haar tevredenheid, maar de kans is groot dat ze hun interactie zal beginnen met rondvliegende kogels. Het publiek krijgt dit niet te zien in de trailer, omdat dat subplot iets is dat Disney wil bewaren voor de latere afleveringen.

Voor alle duidelijkheid, Yelena Belova is een ervaren scherpschutter uit de Rode Kamer. Ze bewees dat en nog wat in haar eerste uitje, dus we verwachten dat de moordenaar die de sprong op Barton krijgt, slecht voor hem zal eindigen. De boogschutter van wereldklasse beschikt over uitstekende reflexen en gelijke gevechtsvaardigheden, die hem kunnen beschermen. Echter, Yelena die een sluipschuttersgeweer hanteert of iets van lange afstand is een doodvonnis voor hem.

Surprise Reveal in de winkel voor de fans

Kate Bishop van Hailee Steinfeld
Kate Bishop van Hailee Steinfeld

De andere reden waarom het marketingteam van Disney Pugh uit de trailer hield, heeft waarschijnlijk te maken met Kate Bishop (Hailee Steinfeld). Ervan uitgaande dat ze midden in de actie zit, is er een duidelijke mogelijkheid dat de stagiair een kogel opvangt voor Hawkeye. Fans weten dat Yelena uit is op wraak, en de beste manier om de man die haar zus heeft vermoord iets aan te doen, is door zijn beschermeling te vermoorden. Barton was slim genoeg om zijn familie de stad uit te krijgen, maar Bishop is nog steeds in de buurt. Yelena weet niet wat hun relatie is. Natuurlijk is elke boogschutter die Barton als leerling aanneemt het proberen waard… geen woordspeling bedoeld.

Het is niet te zeggen of Bishop een slachtoffer zal worden in dit verslag, maar de spanning is voelbaar. Bishop lijkt een veelbelovende toekomst te hebben in de MCU en mogelijk een team van Young Avengers te leiden en op te leiden. Andere Disney+ shows zoals Falcon en The Winter Soldier introduceerden Elijah Bradley, en WandaVision deed hetzelfde met Speed en Wiccan, dus het team komt samen. Bovendien lijkt het een gegeven dat Bishop overleeft om de groep op gang te krijgen.

Het punt is dat Marvel ons tot nu toe heeft weten te verrassen met elk van de Disney+ shows die zijn uitgebracht. En met de verwachting dat Bishop uiteindelijk een team van superhelden zal leiden, zal de mediagigant waarschijnlijk afwijken van de verwachte verhaallijn en in een andere richting gaan. Dat kan al dan niet bestaan uit het feit dat Belova Bishop dodelijk verwondde en haar korte carrière beëindigde, maar het zou schokkend zijn om na zes afleveringen van de jonge boogschutter tot haar recht te komen en zich op te werken om de Hawkeye-mantel over te nemen.

Ongeacht op wie Yelena zich tijdens haar volgende uitje richt, kijkers moeten er niet op rekenen dat ze veel van Pugh's personage in de promo's zullen zien. Haar heropleving zal net zo opwindend zijn als we aannemen, en daarom zal het gebeuren op het meest nietsvermoedende moment. Want wat is een betere manier om fans scherp te houden dan een snel aantrekkelijk personage terug in de mix te gooien op het moment dat ze het het minst verwachten? Hoewel het nog verrassender zal zijn om te zien hoe Yelena de helden probeert te vermoorden waarvan Disney+ Hawkeye ons vermoedelijk zal laten liefhebben, net zoals FATWS deed met Sam en Bucky.

Aanbevolen: