Paul Rudd maakte een absurd bedrag voor 'Avengers: Endgame

Inhoudsopgave:

Paul Rudd maakte een absurd bedrag voor 'Avengers: Endgame
Paul Rudd maakte een absurd bedrag voor 'Avengers: Endgame
Anonim

De MCU doet een aantal dingen beter dan andere franchises, en hun vermogen om constant voorop te lopen is wat hen helpt om voorop te blijven lopen. Een van de belangrijkste dingen die de MCU consequent goed doet, is de juiste acteurs in de juiste rollen plaatsen.

Paul Rudd werd enkele jaren geleden gecast als Ant-Man en de acteur was subliem als de held. Rudd heeft zijn geld verdiend sinds hij de rol op zich heeft genomen, en zijn salaris voor Avengers: Endgame was behoorlijk wat.

Laten we Paul Rudd eens nader bekijken en hoeveel hij verdiende voor Endgame.

Paul Rudd had een geweldige carrière

Paul Rudd maakte zijn debuut in de jaren 90 en is een artiest die door de jaren heen veel succes heeft weten te behalen. Hoewel veel mensen hem als een filmster zien, is de waarheid dat de eerste doorbraak van de acteur op televisie kwam. Desalniettemin heeft Rudd zich in de loop van de tijd ontwikkeld tot een van de grootste en meest sympathieke sterren die er zijn.

Op televisie was Rudd te zien in shows als Sisters, Friends, Veronica Mars, Parks and Recreation en Bob's Burgers.

Voor zijn werk op het grote scherm laat Rudd al jaren grote dingen gebeuren. Clueless was een geweldig startpunt en na verloop van tijd was hij echt in staat om te schitteren in komedies. Rudd speelde in films als Romeo + Juliet, Wet Hot American Summer, Anchorman, The 40-Year-Old Virgin, Night at the Museum, Knocked Up, Forgetting Sarah Marshall en The Perks of Being a Wallflower. Dat is een indrukwekkende lijst, en er zijn nog tal van andere geweldige films waarin hij heeft gespeeld.

Het gaat best goed met Paul Rudd sinds hij uitbrak in Hollywood, en in de afgelopen 6 jaar is de acteur een steunpilaar geworden in het Marvel Cinematic Universe.

Hij is briljant geweest als Ant-Man

De MCU heeft door de jaren heen een aantal risico's genomen, en hoewel sommige mensen dachten dat dit tot hun ondergang zou kunnen leiden, hebben de meeste van deze risico's hun vruchten afgeworpen. Ant-Man selecteren als personage om in een solofilm te schitteren was een gewaagde keuze, maar de MCU slaagde er opnieuw in en maakte een succesvolle foto.

Er waren een aantal solide kanshebbers om Ant-Man te spelen, waaronder Joseph Gordon-Levitt, maar Paul Rudd was de man die de rol veiligstelde. Hij maakte zijn debuut als de kleine krachtpatser in Ant-Man uit 2015, en sindsdien is Rudd een vaste waarde in de MCU die nog meer werk aan de horizon heeft.

Nadat Ant-Man meer dan $ 500 miljoen had opgebracht, zou Rudd het personage opnieuw opnemen in Captain America: Civil War, dat meer dan $ 1 miljard verdiende aan de kassa. Ondanks de grote cast stal Rudd de show terwijl hij voor de camera stond, en hij verhoogde de populariteit van zijn personage dankzij zijn optreden in de film.

Sinds de burgeroorlog is Rudd verschenen in zowel Ant-Man and the Wasp als Avengers: Endgame. Natuurlijk heeft de artiest geld verdiend, en fans zijn nieuwsgierig geworden naar hoeveel hij verdiende voor zijn rol in Avengers: Endgame.

Hij maakte 8 figuren voor 'Avengers: Endgame'

051EADF2-BE20-409B-B1D6-A902B44F5D5C
051EADF2-BE20-409B-B1D6-A902B44F5D5C

Volgens Forbes "bevatten de deals van Rudd in het Marvel-universum een percentage van de winst, wat betekent dat hij acht cijfers verdiende van zowel Avengers: Endgame als Ant-Man."

Dit is geen exact aantal, maar het laat nog steeds zien dat de acteur een enorme premie binnenhaalde voor zijn tijd in de film.

Het is belangrijk op te merken dat Rudd in staat was om tussen 2018 en 2019 meer dan $ 40 miljoen binnen te halen, en hoewel hij wat kleinere rollen had, was het brood en de boter van de acteur die jaren Ant-Man and the Wasp en Avengers: Eindspel. Het werd bevestigd door Men's He alth dat deze twee zwaargewicht hits zijn belangrijkste betaaldag waren tijdens zijn campagne van 2018-2019, wat zijn nettowaarde onmiddellijk een boost gaf.

MCU-fans weten dat Ant-Man terug zal komen voor een derde film, en de film heeft aanzienlijk meer hype kunnen genereren na de gebeurtenissen van Loki. Kang the Conquerer zit nu in de MCU, en aangezien hij de grote slechterik is voor de volgende Ant-Man-film, zullen Marvel-fans naar de bioscoop rennen om te zien wat de gevolgen van deze film zullen zijn en hoe deze de toekomst zal helpen vormgeven van de MCU.

Als de dingen zich blijven ontwikkelen zoals ze nu zijn, zal Paul Rudd een enorm salaris incasseren voor die derde Ant-Man-film. Hoe geweldig dit ook is, we zijn een beetje meer opgewonden om te zien dat Evangeline Lilly deze keer gelijk betaald zal worden.

Aanbevolen: