Hoeveel heeft Scott Disick verdiend met het bijhouden van de Kardashians?

Inhoudsopgave:

Hoeveel heeft Scott Disick verdiend met het bijhouden van de Kardashians?
Hoeveel heeft Scott Disick verdiend met het bijhouden van de Kardashians?
Anonim

De populaire reality-tv-show Keeping Up With The Kardashians verscheen in 2007 op onze schermen en fans zijn sindsdien verslaafd, verslaafd aan het familiedrama en op de hoogte blijven van de nieuwste Kardashian 'thee'. Sinds de lancering werd de show al snel een van de meest populaire shows op de E! netwerk, met miljoenen views. Vanwege het explosieve succes van de show, werd het gezin natuurlijk een van de meest besproken reality-tv-persoonlijkheden naarmate elk seizoen vorderde. Naarmate de seizoenen vorderden, nam ook hun vermogen toe.

Elk gezinslid heeft nu een vermogen van miljoenen dollars, en het blijft groeien, vooral na de lancering van hun nieuwe Hulu-show, waarbij het gezin een aanzienlijke salarisverhoging heeft gekregen - inclusief Scott Disick.

Nu verdient elk gezinslid naar verluidt miljoenen per seizoen, en dat is nog niet eens met hun andere inkomstenbronnen, die hun jaarsalaris nog meer aanvullen.

Scott is vooral bekend geworden door zijn optreden in Keeping Up With The Kardashians, waarin hij zijn negen jaar durende relatie met Kourtney demonstreert zodat de wereld het kan zien - en beoordelen. Dus nadat ze een favoriet bij de fans van de show zijn geworden, willen veel fans weten hoeveel Scott waard is.

Hoeveel is Scott Disick vandaag waard?

Volgens Celebrity Net Worth heeft Scott Disick een nettowaarde van $45 miljoen US dollar en verdient hij naar verluidt meer dan $4 miljoen dollar per jaar. Zijn totale vermogen komt uit verschillende inkomstenstromen, in tegenstelling tot wat sommige fans misschien denken.

Scott heeft waarschijnlijk een groot bedrag geërfd van zijn ouders die een luxe onroerendgoedbedrijf hadden, waar waarschijnlijk een deel van zijn vermogen vandaan komt. Vervolgens verdient de Amerikaanse socialite waarschijnlijk een groot salaris door te spelen in zowel Keeping Up With The Kardashians als hun nieuwe show, The Kardashians.

Hij heeft ook andere inkomstenbronnen, zoals zijn kledinglijn Talentless, publieke optredens, flipping houses en gesponsorde posts op sociale media, waar hij naar verluidt tot vijf cijfers kan rekenen voor een enkele post.

Voor zijn openbare optredens geeft een artikel van GQ aan dat hij op een gegeven moment tot $ 80.000 verdiende voor één optreden in een nachtclub. Voor een reeks optredens in het VK kreeg hij zelfs een deal die zogenaamd $ 250.000 waard was, een behoorlijk fors bedrag.

Waar geeft Scott zijn geld graag aan uit?

De meeste van de Kardashian/Jenner-familie hebben een extreem extravagante levensstijl in de ogen van het publiek, cruisen rond op gepersonaliseerde privéjets en huren privékoks in, het is duidelijk duidelijk dat de familie graag met het geld plonst. Voor Scott lijkt het niet anders te zijn. Met zoveel geld te besteden, zijn fans getuige geweest van een reeks luxe aankopen van de 'lords' in de loop van de show. Sommige zijn echter duurder dan andere.

Als je alleen naar zijn Instagram kijkt, wordt het overduidelijk dat Scott van auto's houdt en hoogstwaarschijnlijk miljoenen dollars aan zijn verzameling heeft uitgegeven. Enkele voertuigen in zijn collectie zijn een Ferrari 488 GTB, Ferrari 458 Spider, Bugatti Veyron, Rolls-Royce Phantom Drophead, Lamborghini Murcielago en Aventador, evenals een grijze Mclaren GTR.

Hij stort ook zijn geld op privéjets, luxe vakanties, eigendommen en sieraden. Hij trakteert zijn kinderen en familie (de Kardashian-familie) hoogstwaarschijnlijk op mooie cadeaus, waarbij hij recentelijk honderden heeft uitgegeven aan een prachtig bloemstuk voor Khloe.

Het lijkt erop dat de rest van de Kardashian-familie hun geld ook op vergelijkbare manieren uitgeeft, maar het is niet allemaal van een leien dakje, aangezien sommige familieleden vaak terugslag krijgen over hun bestedingspatroon en keuzes die ze maken. Enkele voorbeelden hiervan zijn terugslag over hun impact op het milieu, zoals het gebruik van te veel ballonnen op hun evenementen of het maken van onnodige privéjetreizen.

Hoeveel heeft Scott Disick verdiend met het bijhouden van de Kardashians?

Hoewel er geen officiële cijfers bekend zijn gemaakt, kunnen we speculeren dat op basis van het salaris van de rest van het gezin voor The Kardashians, Scott hoogstwaarschijnlijk een aardige cent heeft verdiend voor zijn tijd in de show. De rest van de familie verdient naar verluidt miljoenen per seizoen en tekende in 2015 zelfs een deal die $ 150 miljoen waard was.

Scott zou naar verluidt ook een deal voor Dancing With the Stars hebben afgewezen omdat ze hem geen $ 500.000 voor het seizoen zouden betalen. Daarom lijkt het waarschijnlijk dat hij rond dit bedrag verdient, zo niet meer of gelijk aan de rest van de cast.

Volgens Style Caster verdient elk Kardashian/Jenner-familielid tussen $ 7,5 - $ 8,3 miljoen dollar per seizoen met de nieuwe show. Hun oude show op E! maakte ze iets minder, met salarissen variërend tussen $ 4 miljoen - $ 5 miljoen. Dit maakt het waarschijnlijk dat zijn salaris hoog is in de zes cijfers of zelfs miljoenen per seizoen. Niet te armoedig.

Dus, hoewel geen enkele bron officieel een cijfer voor Scott heeft bevestigd, lijkt het erop dat hij nog steeds een klein fortuin verdient voor zijn tijd die hij besteedt aan het filmen van de show.

Aanbevolen: