Is Tom Brady klaar om te acteren?

Inhoudsopgave:

Is Tom Brady klaar om te acteren?
Is Tom Brady klaar om te acteren?
Anonim

Het is officieel, Tom Brady heeft besloten het een carrière te noemen. Hij zal financieel niet lijden, aangezien fans beweren dat hij meer verdient aan goedkeuringen dan aan zijn daadwerkelijke NFL-contracten.

Wie weet wat de toekomst biedt, maar bronnen hebben gespeculeerd dat de Super Bowl-winnaar er belang bij heeft om een beetje verder te acteren.

Hij heeft tenslotte de ervaring om in het verleden 'SNL' te hosten, samen met het afwijzen van belangrijke kaskrakers zoals 'Ted', hoewel hij in het vervolg zou verschijnen na het succes ervan.

We speculeren over wat de toekomst biedt voor de NFL Superstar en of hij acteren een legitieme kans geeft nu zijn carrière ten einde is.

Tom Brady is officieel klaar met de aankondiging van zijn pensioen

Na 22 jaar in de National Football League heeft Tom Brady op 44-jarige leeftijd eindelijk besloten om er een carrière van te maken. Ondanks zijn hogere leeftijd, in vergelijking met andere QB's in de competitie, speelde Brady nog steeds op een hoog niveau niveau, waardoor zijn beslissing er een was die sommige fans niet hadden verwacht.

Uiteindelijk heeft Brad de afgelopen jaren verklaard dat zijn familie een grote rol speelt in wat hem in de toekomst te wachten staat.

"Het grootste verschil nu ik ouder ben, is dat ik nu ook kinderen heb, weet je, en ik geef ook veel om hen. Zij zijn mijn grootste supporters geweest. Mijn vrouw is mijn grootste supporter "Het doet haar pijn om te zien dat ik daar geslagen word. En ze verdient wat ze van mij als echtgenoot nodig heeft, en mijn kinderen verdienen wat ze van mij als vader nodig hebben," verklaarde Brady naast ESPN.

Nu zijn voetbalcarrière voorbij lijkt te zijn, vragen fans zich af wat de toekomst is voor Tom. Nou, gezien sommige van zijn eerdere woorden, zou dat iets kunnen zijn dat een acteercarrière nastreeft.

Tom Brady heeft een geschiedenis in de wereld van acteren en verscheen in shows als 'SNL', 'The Simpsons' en 'Entourage'

'Living With Yourself', 'Entourage', 'Family Guy', 'The Simpsons' en 'Ted 2' zijn slechts enkele van de tv- en filmprojecten waaraan Brady in het verleden heeft gewerkt. Laten we niet vergeten dat hij ook 'SNL' presenteerde.

Ongetwijfeld de meest memorabele van het stel was zijn cameo op 'Entourage', waarin hij zichzelf speelde tijdens het optreden. Brady werd binnengehaald als vervanger van Eli Manning en volgens de cast was dit de juiste beslissing, aangezien Brady een totale professional was op de set.

'Entourage' fan-favoriet Johnny Drama herinnerde zich de ervaring tijdens zijn optreden op 'The Brilliantly Dumb Show'.

"Toen Brady die ochtend binnenkwam, waren we allemaal aan het rondhangen om ons klaar te maken om met hem te fotograferen, we waren in onze kledingkast en hadden net make-up doorgenomen, " legde Dillon uit.

“Dus we hangen in de bar darts te gooien, het is misschien 6 of 7 uur 's ochtends. Dus Brady komt binnen en zegt: 'Hé, ik ben Tom Brady, en we hadden zoiets van ja, natuurlijk geen shit bro."

"En hij zegt 'oh jullie zijn toch darts aan het gooien? Vind je het erg als ik er een paar gooi?' Hij grijpt drie darts, hij miste het eerste doel met slechts een fractie, dan gooit hij er nog twee, in de roos, Hij loopt dan weg na een reeks bullseyes en zegt: 'Hé, ik zie jullie daar!' En loopt weg."

Hij sloeg zowel op als naast de set het park uit, wat leidt tot de volgende vraag: zal hij doorgaan in de wereld van acteren?

Star Magazine verklaarde in 2015 dat Tom Brady interesse had om verder te gaan met acteren na zijn NFL-pensionering

Tom Brady heeft een heleboel opties voor zijn pensioen, de man kan er zelfs voor kiezen om thuis te zitten en gewoon te ontspannen met zijn gezin. Er is ook een andere mogelijkheid om iets met de NFL te doen, zoals panelwerk voor een netwerk.

In 2015 echter, toen geruchten over pensionering begonnen te circuleren, kwamen er geruchten dat Tom zou gaan acteren. Dit haalde de krantenkoppen, zoals bronnen bij Star Magazine speculeerden over de carrièreswitch.

"Tom weet dat hij nog maar een paar seizoenen te gaan heeft voordat hij met pensioen gaat. Hij denkt vooruit en gelooft dat hij een grote filmster kan worden", aldus de bron. "Hij is gewend een superster te zijn. Nadat hij opnieuw de Super Bowl heeft gewonnen, denkt hij na over nieuwe uitdagingen buiten het voetbal."

Brady moet zonder twijfel genieten van zijn tijd buiten het veld en een goede tijd met het gezin doorbrengen. Echter, wetende dat de Super Bowl-kampioenen bereid zijn om geweldig te zijn, lijdt het geen twijfel dat hij in de toekomst ergens anders zal gedijen.

Aanbevolen: