Hier is hoe kindster Jonathan Lipnicki van acteren naast Tom Cruise naar van de kaart viel

Inhoudsopgave:

Hier is hoe kindster Jonathan Lipnicki van acteren naast Tom Cruise naar van de kaart viel
Hier is hoe kindster Jonathan Lipnicki van acteren naast Tom Cruise naar van de kaart viel
Anonim

Laten we zeggen dat Jonathan Lipnicki een beetje volwassen is geworden sinds zijn verschijning in films als 'Jerry Maguire', 'Stuart Little' en een hele reeks andere films uit het einde van de jaren '90 en het begin van de jaren 2000.

Hij is tegenwoordig 30 en nog steeds erg betrokken bij de acteerwereld. Zijn rollen zijn veranderd, de dagen van enorme blockbuster-projecten zijn voorbij, maar hij werkt nog steeds en in werkelijkheid is hij erg gepassioneerd door acteren.

We zullen enkele van zijn recente rollen bekijken, samen met de worstelingen waarmee hij te maken kreeg na 'Jerry Maguire'. Geloof het of niet, het kindsterretje worstelde op school, hij werd doorgaans beschouwd als de verschoppeling en werd door anderen gepest.

Dat behoort tot het verleden en tegenwoordig is hij ook een jiu-jitsu zwarte band, wat bijdraagt aan zijn indrukwekkende cv.

Laten we eens kijken naar het leven na Tom Cruise en wat hij tegenwoordig doet.

Hij werd gepest na 'Jerry Maguire'

De meesten zouden aannemen dat het leven geweldig was voor de 'Jerry Maguire'-ster die opgroeide, aangezien hij in een hele reeks geweldige films uit de jaren 90 verscheen. Dat was echter niet het geval en in tegendeel.

Het kindsterretje ging open en beweerde dat het leven op school een strijd was. Hij werd vaak gepest door anderen.

"Als kind/tiener werd ik meedogenloos belachelijk gemaakt door sommige mensen die nu zelfs mijn vrienden zijn op FB", schreef hij in het bijschrift.

"Mij werd verteld dat ik een oude was en nooit meer een baan zou boeken. Ik voelde me elke dag van de middelbare school als een vuilnisbak tot het punt waarop ik elke avond voor school een paniekaanval kreeg omdat ik vroeg me af hoe ik de volgende dag zou doorkomen."

Uiteindelijk veranderden die emoties in angst en depressie: "Ik ben al heel lang in behandeling omdat ik een zeer ernstig probleem had met angst en depressie", vertelde Lipnicki aan TooFab. "Ik had het gevoel dat ik niet wist hoe mijn leven zou eindigen. Het was het dieptepunt van mijn leven."

Het belangrijkste was om erover te vertellen op Instagram en andere publicaties, hij heeft waarschijnlijk veel mensen geholpen in het proces. Dat was het doel van de opening. Ondanks de worsteling acteert de kindster nog steeds in kleinere projecten, en in werkelijkheid zou hij ondanks de mindere roem niet gelukkiger kunnen zijn.

Jonathan boekt nog steeds regelmatig optredende optredens

De films zijn geen blockbusters zoals vroeger, maar de ster verschijnt nog steeds regelmatig in rollen en vooral, hij heeft een enorme passie voor acteren, tot op de dag van vandaag. Hij heeft in het verleden ook rollen als producer en regisseur vervuld.

"Ik wil bewijzen dat iemand ongelijk heeft die ooit aan mij heeft getwijfeld. Ik hou van werk en ik hou van de kunst ervan. Maar ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik niet wil gaan en zeggen: ' Kijk me nu eens aan. Ik ben gelukkig. Ik maak mijn kunst en je kunt me niet stoppen.'"

"Als ik advies voor iemand had, zou het een uitlaatklep zijn. Wat dat ook is, wees gewoon de beste die je kunt zijn. Weet gewoon dat het beter wordt. Ik ben nog nooit op zo'n goede plek geweest omdat ik zo hard heb gestreefd naar waar ik van hou, "voegde de acteur eraan toe.

En hoe zit het met zijn relatie met Tom? Welnu, volgens het kindsterretje ontmoette hij onlangs de acteur op de A-lijst en kreeg hij een geweldig carrièreadvies.

"Ik wilde advies en wilde hem ook gewoon weer zien. Hij is een heel inspirerend persoon voor mij. Dat is hij nog steeds. Hij nam de tijd en was er heel vriendelijk in, hij gaf me veel tijd en een veel goed advies."

Een paar maanden geleden was hij terug in de krantenkoppen op TMZ. De reden is echt verrassend. Laten we zeggen dat zijn MMA-talenten goed werden benut.

Zijn MMA-vaardigheden goed gebruiken

Volgens TMZ gebruikte Lipnicki in juli zijn MMA-vaardigheden om de orthodox-joodse gemeenschap te beschermen. In LA werden de Joodse inwoners regelmatig aangevallen door haatgroepen en het lijkt erop dat de acteur genoeg had en enige bescherming zou bieden aan de gemeenschap.

Geweldig om te zien dat hij zijn vaardigheden goed gebruikt, hij is meer dan een klein beetje volwassen geworden sinds zijn tijd naast Tom Cruise. Voor wat het waard is, de acteur is nog steeds heel mooi opgezet, met een nettowaarde van $ 5 miljoen op de bank.

Aanbevolen: