Dit is wat fans mogen verwachten van de nieuwste film van Tom Brady, 'Tachtig voor Brady

Inhoudsopgave:

Dit is wat fans mogen verwachten van de nieuwste film van Tom Brady, 'Tachtig voor Brady
Dit is wat fans mogen verwachten van de nieuwste film van Tom Brady, 'Tachtig voor Brady
Anonim

De geschiedenis van de National Football League is gevuld met iconische figuren, maar alleen Tom Brady kan claimen de GEIT te zijn. Brady had een felle rivaliteit met Peyton Manning, voorkwam dat andere NFL-sterren Super Bowls wonnen en verdiende een fortuin met aantekeningen en zijn NFL-salaris terwijl hij de competitie domineerde.

Brady heeft besloten het een carrière te noemen en hij heeft zijn ogen gericht op de entertainmentindustrie. Een recente reeks rapporten laat zien dat Brady zich opmaakt om zijn eerste film te maken, en we hebben alle details hieronder.

Tom Brady is de beste NFL quarterback aller tijden

Op 23 september 2001 stelde Mo Lewis van de New York Jets de quarterback van Patriots, Drew Bledsoe, samen en in een oogwenk was de NFL nooit meer hetzelfde. Zie je, die treffer op Bledsoe veroorzaakte een blessure, en het opende vervolgens de deur voor een kind genaamd Tom Brady om onder het midden te springen voor de Patriots.

Brady was een 6e ronde keuze in de NFL Draft, en er werd niet veel van hem verwacht. De jonge quarterback tartte echter alle kansen tijdens dat noodlottige seizoen van 2001, en toen hij eindelijk op gang kwam met de basisopstelling, veranderden de New England Patriots in een van de beste teams in de NFL.

Die campagne van 2001 eindigde met een Super Bowl-overwinning voor Brady en de Patriots, en het begon ook aan wat de grootste quarterback-carrière in de geschiedenis van de NFL werd.

Brady bracht meer dan 20 jaar door met het terroriseren van de NFL en verzamelde de meest waanzinnige onderscheidingen in de geschiedenis. Hij won 7 Super Bowls, 5 Super Bowl MVP's, 3 NFL MVP's, maakte 15 Pro Bowls en was een 6x All-Pro-selectie. Hij eindigde ook zijn carrière als eerste in vrijwel alle belangrijke statistische categorieën.

Het was een geweldige rit en er kwam onlangs een einde aan.

Brady is net met pensioen uit de NFL

De NFL maakt zich misschien op voor de Super Bowl-clash tussen de Cincinnati Bengals en de Los Angeles Rams, maar het grootste nieuws dat onlangs bekend werd, was de pensionering van Brady. Per slot van rekening is hij ongetwijfeld de beste quarterback in de geschiedenis van de NFL, en het verlies van hem was een grote klap voor voetbalfans.

Als onderdeel van zijn afscheidsbrief aan fans, schreef Brady: "Mijn speelcarrière is zo'n spannende rit geweest, en ver buiten mijn verbeelding, en vol ups en downs. Als je er elke dag in zit, je denkt echt niet aan een einde.. Terwijl ik hier nu zit, denk ik echter aan alle geweldige spelers en coaches waarmee ik het voorrecht heb gehad om te spelen met en tegen de concurrentie was fel en diep, NET ZO WIJ HET GRAAG HEBBEN. Maar de vriendschappen en relaties zijn net zo fel en diep. Ik zal deze herinneringen onthouden en koesteren en ze vaak opnieuw bezoeken. Ik voel me de gelukkigste persoon ter wereld."

De NFL zal zeker nooit meer hetzelfde zijn, en als Brady het naar zijn zin heeft, zal de filmwereld ook nooit meer hetzelfde zijn.

' Eighty for Brady' is al in de maak

Dus, wat is Tom Brady tot nu toe dat hij heeft opgehangen, zijn schoenplaatjes? De voormalige quarterback heeft zijn zinnen gezet op Hollywood met een productiebedrijf en een verlangen om de wereld van het filmmaken te veroveren.

"Volgens het rapport zal Eighty for Brady het waargebeurde verhaal volgen van een groep vrienden die er hun levenslange missie van hebben gemaakt om naar de Super Bowl te gaan en Brady te ontmoeten - vandaar dat Brady zichzelf in de film speelt. Het rapport geeft ook aan dat Brady op zoek is naar "toptalent" om de hoofdrol te spelen en dat Grace & Frankie-sterren Jane Fonda en Lily Tomlin beide in gesprek zijn om de hoofdrol te spelen. Sarah Haskins en Emily Halpern zullen het script samen met Kyle Marvin en Michael Angelo Covino schrijven. Volgens het rapport hopen ze eind maart te kunnen beginnen met de productie van Eighty for Brady", schrijft Comic Book.

Dit is belangrijk nieuws voor zowel voetbal- als filmfans, want Brady gaat all-in voor dit gerapporteerde project. We hebben eerder gezien dat andere atleten de filmroute bewandelen, en Brady ziet duidelijk de waarde in van het hebben van een succesvol productiebedrijf.

Zoals het er nu uitziet, zijn de dingen nog in de kinderschoenen, maar als Brady op dezelfde manier aanv alt als hij de verdediging van de tegenstanders op het voetbalveld aanviel, dan heeft dit project een kans om succes te boeken aan de kassa en verder.

Tom Brady is al een voetbalicoon, en als zijn acteren en produceren half zo succesvol is als zijn voetbalcarrière, dan zou hij zijn aandeel naar een heel ander niveau kunnen tillen.

Aanbevolen: