10 Fantheorieën over het 'manifest' van Netflix die moeilijk te negeren zijn

Inhoudsopgave:

10 Fantheorieën over het 'manifest' van Netflix die moeilijk te negeren zijn
10 Fantheorieën over het 'manifest' van Netflix die moeilijk te negeren zijn
Anonim

Seizoen 4 van Manifest zal naar verwachting rond de lente van 2022 uitkomen op Netflix. Oorspronkelijk uitgezonden op NBC, bereikte het aantal kijkers van Manifest torenhoge tarieven op Netflix, waardoor het tv-platform om een 4e laatste seizoen voor de serie uit te brengen. Het laatste seizoen zal bestaan uit 20 afleveringen die een afsluiting vormen van de eerste drie seizoenen van de show. Jeff Rake, de maker van de serie, is ervan overtuigd dat het aantal afleveringen genoeg zal zijn om het laatste hoofdstuk van het verhaal te vertellen.

Daryl Edwards, die de rol van Robert Vance speelt in Manifest, wordt nu een vaste waarde in de serie. Acteur Matt Long, die in de serie schittert als Zeke Landon, heeft misschien niet de tijd om zich voor het 4e seizoen bij de cast aan te sluiten als vast lid.

We zijn vele maanden verwijderd van de release van Netflix's Manifest 4e seizoen. Fantheorieën verspreiden zich echter al als vuur en mensen speculeren over wat het Manifest van het laatste seizoen zou kunnen verbergen. Hieronder kunt u enkele van die verwachtingen bekijken.

10 Angelina zal een nog donkerdere persoonlijkheid hebben

Baby-ontvoerder en moordenaar Angelina, die zichzelf voor het eerst presenteerde als een hulpeloos en arm meisje, zal in het vierde komende seizoen van Manifest nog sinister blijken te zijn. Ter herinnering, Angelina stichtte een vuur bij Eden en doodde de moeder van de baby, Grace. Angelina's personage zal in het volgende Manifest-seizoen uit de hel worden gestuurd.

9 De majoor zou Michaela kunnen zijn

Een verbluffende fantheorie die de ronde doet over het 4e seizoen van Manifest, is dat generaal-majoor Katherine Fitz de toekomstige Michaela is. Ondersteunende redenen voor die theorie zijn ten eerste dat zowel Michaela als The Major dezelfde accessoires dragen. En ten tweede delen beide personages een interesse in de Callings.”

8 Michaela en Zeke kunnen uit elkaar gaan

Zeke's superkrachten hielpen hem verschillende waarheden te ontdekken, waaronder dat Jared nog steeds niet over zijn liefde voor Michaela is. Hij wist ook dat Michaela nog steeds gevoelens heeft voor Jared, wat hun relatie verder zal verslechteren. Fans hopen dat het paar in seizoen 4 niet uit elkaar gaat. Merk op dat Zeke wordt gespeeld door acteur Matt Long, die $ 2 miljoen waard is.

7 Misschien zal Grace herrijzen

Hoewel Grace werd gedood bij een steekpartij door Angelina, dachten sommigen dat de moeder zou kunnen herrijzen uit de dood. Omdat het niet iets nieuws is om mensen uit de dood te herbeleven in Manifest, kunnen de theorieën waar zijn. De maker van de serie Jeff Rake zei dat het personage van Grace zal leven via haar kinderen en echtgenoot, Ben.

6 Of Ben krijgt uiteindelijk een relatie met Saanvi

Nadat Angelina Bens vrouw, Grace, heeft vermoord en zijn dochter Eden heeft ontvoerd, verwachten fans dat de moeder van het meisje voor altijd dood was. Dit vergroot de kans dat Ben en Saanvi samenkomen om een koppel te vormen.

Een Reddit-gebruiker versterkte de theorie door te vermelden dat Saanvi aan de majoor onthulde dat ze verliefd was op Ben.

5 Cal Stone zal niet langer een sterftecijfer hebben

Cal verdween en verscheen vervolgens weer in seizoen 3. Fans speculeerden dat Cal geen sterftecijfer meer zal hebben sinds hij terugkeerde als tiener en ouder werd. Ze vragen zich ook af of hij in die vijf jaar de toekomst heeft gezien, want hij was niet verrast na zijn terugkeer.

4 De terugkeer van Daly

Captain Daly verdween in seizoen 3 met het 828-vliegtuig. Hetzelfde gebeurde in het eerste seizoen, waar Daly ook vervaagde toen hij een vliegtuig stal. Fans theoretiseerden dat Daly wilde rotzooien met het proces van de 828-vlucht en zijn geheugen vijf en een half jaar kwijtraakte. Ze verwachten dat hij in seizoen 4 weer verschijnt.

3 Grace's saffierketting zal een grote rol spelen

Grace droeg haar Bluestone Sapphire-ketting niet voor niets in elke aflevering en in elk seizoen. Fans denken dat Sapphire-sporen gevonden door Saanvi op de staartvin van het vliegtuig, Bens handen en de meth-koppen een grote waarde hebben. Misschien zal de Sapphire-ketting Grace veel geluk brengen en haar uit de dood laten opstaan.

2 TJ staat voor slechte verrassingen als hij terugkeert

Nadat TJ naar Egypte was vertrokken om het mysterie te vinden waardoor hij bij Olive moest blijven, begon het meisje te daten met een vriend van Cal, genaamd Kevin. Fans verwachten dat TJ terug zal zijn in seizoen 4, gewoon om diepbedroefd te zijn. De ontdekking dat het meisje waarvoor hij alles heeft opgeofferd, een nieuwe relatie heeft gekregen, zal geen gemakkelijk nieuws voor hem zijn.

1 De wonderen en de roepingen zijn allemaal met elkaar verbonden

De regel "It's All Connected" werd herhaald tijdens de laatste drie seizoenen van de Netflix-serie Manifest. Als gevolg hiervan verspreidden verschillende fantheorieën zich en koppelden de wonderen en roepingen aan elkaar, van het Al Zuras-schip dat verbonden was met het vliegtuig tot het overleven van Zeke, het redden van Angelina en Grace's dood. Die theorieën zullen niet worden geverifieerd tot de release van het 4e seizoen.

Aanbevolen: