De 8 rijkste sterren uit Chuck Lorre tv-shows

Inhoudsopgave:

De 8 rijkste sterren uit Chuck Lorre tv-shows
De 8 rijkste sterren uit Chuck Lorre tv-shows
Anonim

Chuck Lorre is momenteel een van de meest succesvolle televisiemakers in de industrie. Hij heeft elf verschillende tv-komedies gemaakt, waaronder langlopende en bekroonde hits als The Big Bang Theory, Two and a Half Men, Mike and Molly en Mom. Hoewel hij soms gevestigde sterren werpt in zijn shows, zoals Ashton Kutcher, Charlie Sheen en Michael Douglas, heeft hij ook veel acteurs in Hollywood-supersterren veranderd, zoals Jim Parsons en Johnny Galecki.

Aangezien Chuck Lorre tv-shows vaak zulke grote hits zijn, is het geen verrassing dat veel van de hoofdrolspelers enorme salarissen mee naar huis nemen. Toen bijvoorbeeld The Big Bang Theory voor het eerst werd uitgezonden, verdienden de vijf belangrijkste castleden salarissen tussen $ 45 duizend en $ 60 duizend per aflevering. In de laatste seizoenen verdienden sommigen allemaal $ 1 miljoen per aflevering. Na 12 seizoenen en 279 afleveringen kunnen we gerust stellen dat de sterren van The Big Bang Theory er allemaal met een behoorlijk fortuin vandoor gingen.

Dit zijn de acht rijkste hoofdrolspelers van door Chuck Lorre gemaakte tv-shows.

8 Jon Cryer heeft een nettowaarde van $70 miljoen

Jon Cryer was het enige castlid dat in alle 262 afleveringen van Two and a Half Men verscheen. Het personage van Charlie Sheen werd afgeschreven na seizoen 8 en Angus T. Jones verliet de show na seizoen 10, maar Cryer was er voor alle 12 seizoenen van de show. Als zodanig is het geen verrassing dat hij een ongelooflijk fortuin van $ 70 miljoen heeft. Two and a Half Men was tenslotte al meer dan tien jaar een van de populairste komedies op tv.

Cryer heeft ook een succesvolle carrière gehad buiten Two and a Half Men. Hij heeft zijn eerste grote rol in 1986, toen hij speelde in de John Hughes-film Pretty In Pink. Meest recent speelde hij een belangrijke ondersteunende rol in Supergirl als de gemene Lex Luthor.

7 Paul Reiser heeft een nettowaarde van $75 miljoen

Paul Reiser speelde in twee seizoenen van Chuck Lorre's veelgeprezen Netflix-komedie The Kominsky Method. Hij werd genomineerd voor een Emmy voor deze rol in 2021 - de elfde Emmy-nominatie in zijn carrière. Hoewel Reiser zeker goed werd betaald voor zijn werk aan The Kominsky Method, verdiende hij het grootste deel van zijn fortuin in de jaren negentig toen hij speelde in de NBC-sitcom Mad About You. Mad About You liep acht seizoenen en in het laatste seizoen verdiende hij $ 1 miljoen per aflevering.

6 Melissa McCarthy heeft een nettowaarde van $90 miljoen

Melissa McCarthy is tegenwoordig een van de grootste filmsterren ter wereld, maar ze kreeg haar start op televisie. Na zeven jaar in een bijrol in het comedy-drama Gilmore Girls en twee seizoenen in een bijrol in de ABC-sitcom Samantha Who?, kreeg McCarthy een hoofdrol in de Chuck Lorre-sitcom Mike & Molly. McCarthy speelde zes seizoenen in de sitcom, ondanks dat hij niet lang na de première van de show een grote filmster werd. Ze verdiende haar eerste Oscar-nominatie in 2011 voor haar ondersteunende rol in de geliefde komedie Bridesmaids, en ze speelde in veel meer hitfilms.

5 Johnny Galecki heeft een nettowaarde van $100 miljoen

De hele cast van The Big Bang Theory verdiende veel geld in de loop van de twaalfjarige looptijd van de show, en de drie hoofdrolspelers -- Johnny Galecki, Kaley Cuoco en Jim Parsons -- deden het bijzonder goed voor zichzelf. Johnny Galecki heeft nu een nettowaarde in de negen cijfers, en met het geld dat hij moet verdienen aan residuen van The Big Bang Theory, kan zijn nettowaarde nergens anders heen dan omhoog.

4 Kaley Cuoco heeft een netto waarde van $100 miljoen

Net als haar co-ster (en ex-vriend) Johnny Galecki, is Kaley Cuoco $ 100 miljoen waard. Ze verdiende het grootste deel van dat geld met The Big Bang Theory, maar ze speelde ook in verschillende andere populaire tv-shows, waaronder 8 Simple Rules en The Flight Attendant. Na het behalen van haar eerste Emmy-nominaties in 2021, vertoont de carrière van Kaley Cuoco geen tekenen van vertraging.

3 Jim Parsons heeft een nettowaarde van $160 miljoen

Hoewel hij een onbekende naam in Hollywood was vóór The Big Bang Theory, liep Jim Parsons weg als het rijkste castlid van de show. Hij werkt momenteel aan een andere Chuck Lorre-show, de Big Bang spin-off Young Sheldon. Hij is zowel de verteller van de show als een uitvoerend producent, en hij verdient zeker een flink salaris voor dat optreden.

2 Ashton Kutcher heeft een nettowaarde van $200 miljoen

Ashton Kutcher was al rijk voordat hij een Chuck Lorre-ster werd, dankzij het succes van de langlopende sitcom That 70s Show en zijn succesvolle filmcarrière in de jaren 2000. Hij werd echter ook zeer goed betaald voor zijn vier seizoenen op Two and a Half Men. Kutcher kreeg naar verluidt tussen $ 700.000 en $ 800.000 per aflevering betaald voor zijn rol als Walden Schmidt.

1 Michael Douglas heeft een nettowaarde van $ 350 miljoen

De legendarische acteur Michael Douglas, die de hoofdrol speelde van Sandy Kominsky in The Kominksy Method gedurende alle drie de seizoenen van de show, weegt mee als de rijkste acteur die schittert in een door Chuck Lorre gemaakte tv-show. Hoewel Douglad zeker goed werd betaald voor zijn rol, heeft hij zijn ongelooflijke fortuin verdiend tijdens zijn vijftigjarige carrière in Hollywood.

Aanbevolen: