Fans reageren op de nieuwe 'Home Alone'-trailer

Inhoudsopgave:

Fans reageren op de nieuwe 'Home Alone'-trailer
Fans reageren op de nieuwe 'Home Alone'-trailer
Anonim

Kevin! Er komt volgende maand een nieuwe Home Alone-film uit genaamd H ome Sweet Home Alone, die net op tijd voor Kerstmis op Disney+ wordt uitgezonden, en de trailer is zojuist verschenen.

De geliefde komedie uit de jaren 90 met Macaulay Culkin, die Kevin McCallister speelde. Hij werd thuis gelaten, nadat hij op zolder was gestraft, toen zijn familie vertrok voor hun vakantie in Frankrijk. Hij moet uitzoeken hoe hij de buurtinbrekers, The Wet Bandits, kan ontwijken als hij alleen thuis is. In de eerste twee films speelde Culkin de hoofdrol, en de volgende twee films hadden nieuwe acteurs, nadat hij te oud werd voor de rol.

Dit lijkt echter geen vervolg te zijn, maar meer een reboot van de originele film. Zullen er cameo's van de cast zijn en zal deze hetzelfde worden ervaren als de versie van Culkin?

Dit is wat we weten over de nieuwe film en wat fans zeggen over de trailer en aankomende film.

10 Wat we weten over de film

De film is vanaf 12 november beschikbaar op Disney+. Home Sweet Home Alone wordt geregisseerd door Mikey Day en Streeter Seidell van Saturday Night Live. Het enige originele castlid dat terugkomt is Devin Ratray, die een volwassen Buzz McCallister zal spelen die nu politieagent is. Deze keer komt de familie uit Groot-Brittannië en reist ze naar Tokio in plaats van naar Frankrijk.

9 De cast

Culkin wordt vervangen door Archie Yates van Jojo Rabbit. Hij speelt Max Mercer, een vindingrijke jongen die alleen thuis wordt gelaten en moet vechten tegen een getrouwd stel dat een kostbaar familiestuk probeert terug te krijgen. De film heeft ook hoofdrollen voor Ellie Kemper, Rob Delaney, Aisling Bea, Kenan Thompson, Tim Simons, Pete Holmes, Ally Maki en Chris Parnell. We zien Ratray terugkomen uit de trailer, maar zullen andere originele castleden verschijnen?

8 'Home Alone' is niet wat het is zonder Culkin

De grootste klacht online over de nieuwe film is dat er geen Macaulay Culkin in te zien zal zijn. Ja, het is duidelijk dat hij volwassen is en niet de rol van het hoofdkind kan spelen, maar hem de vader of zelfs een groot deel van de film kan maken. Een Twitter-gebruiker schreef: "Als je Home Alone opnieuw opstart en Macaulay Culkin niet cast als de enge volwassene die uiteindelijk de dag redt, wat heeft het dan voor zin?" Zou dat een verwijzing kunnen zijn naar de oude buurman naast de deur in het origineel?

Home Alone is niet wat het is zonder Culkin, en fans zijn niet blij met deze nieuwe reboot.

7 Ik weiger het bestaan van deze film te erkennen

Fans lijken niet zo blij dat ze de klassieker uit de jaren 90 opnieuw opstarten. "Ik weiger het bestaan van deze film te erkennen. Home Alone zal altijd bij Macaulay Culkin en Joe Pesci zijn", twitterde @MattyMike0718. Joe Pesci speelde een van de originele inbrekers in de eerste twee films en hij was geliefd bij de meeste fans. Dus als fans het bestaan van de film niet erkennen, zullen ze dan kijken of zullen ze eindelijk leren om niet meer van deze franchise te maken?

6 Stop met het maken van 'Home Alone'-films

"Stop met het maken van Home Alone-films! Deze twee zijn de enige die ertoe doen", twitterde iemand, verwijzend naar de eerste twee films, waarin Culkin speelde. De volgende drie niet en werden niet zo goed waargenomen. En nu is deze op dezelfde manier. Waarom iets opnieuw maken dat een klassieke en geliefde kerstfilm is als het fans alleen maar boos maakt?

5 Was dit Disney's nieuwe idee?

"Na maanden en maanden om het rustiger aan te doen en nieuwe ideeën te bedenken, kwam Disney uit quarantaine en zei: 'Ok, wat als we Home Alone weer zouden doen'", tweette Dave Jorgenson van The Washington Post. Disney is een miljoenenbedrijf en ze kunnen originele ideeën of vervolgfilms bedenken die fans willen, zoals Inside Out 2 of Princess Diaries 3, maar ze rebooten een klassieke film waar niemand om heeft gevraagd.

4 Waarom een nieuwe invalshoek bedenken?

"Ik ben hier niet boos op", twittert @Yascaoinhin. "Maar wat ik niet begrijp, is dat als je de moeite neemt om een nieuwe Home Alone te maken, waarom dan niet all-in gaat en het aan Macaulay Culkin koppelt en hem zijn kind thuis laat? een nieuwe invalshoek bedenken?" Om fans tevreden te houden die Culkin erbij willen betrekken, zou dit een geweldig plot zijn.

Het zou geweldig zijn om Kevins familie te zien terwijl hij ouder is en hem dezelfde fouten te laten maken als zijn ouders. Misschien dat dat ooit in de toekomst zou gebeuren. Culkin maakte fans al blij toen hij scènes uit de film naspeelde voor een commercial.

3 Hoe komen ze om met moderne technologie?

@KFCBarstool op Twitter gaf de reactie die iedereen dacht. Ze twitterden dat de Britse accenten een duim omlaag zijn, terwijl de Buzz McCallister-cameo een duim omhoog is, maar er is één plotgat dat niet klopt. De originele film speelde zich af in de jaren '90, dus mobiele telefoons en sociale media bestonden eigenlijk niet. Nu kon de moeder haar zoon gewoon sms'en, als hij een mobiele telefoon had, of een buur of familielid sms'en, zelfs een bericht sturen op sociale media om te gaan kijken of hij in orde is en dat de film dan afgelopen zou zijn.

2 Buzz's cameo is alles wat fans nodig hebben

"Buzz McCallister is in de nieuwe Home Alone en eerlijk gezegd is dat alles wat ik nodig heb om me te overtuigen om te kijken", tweette @AnAntLife. Mensen lijken niet zo happig op het kijken naar deze reboot, maar de cameo van Buzz McCallister trekt fans binnen en kan hen overtuigen om deze maar een paar seconden te kijken. Als hij in de trailer te zien was, wie weet wie er nog meer zou kunnen verschijnen en verschijnen.

1 Bekijk gewoon de originele versie

"Ugh… Waarom? Deze nieuwe Home Alone ziet er zo onnodig uit, dezelfde beats hergebruikt, maar veiliger met de overvallers minder eng en het kind minder lief. Bekijk het origineel nog maar eens, het is een perfecte, tijdloze film ", twitterde een fan. Ondanks dat Kevin McCallister vallen voor de overvallers opzette, was hij een lieve jongen en de overvallers waren er absoluut meer op uit om hem in het origineel te pakken te krijgen.

Ga je naar de nieuwe film kijken?

Aanbevolen: