Fans vergaten dat deze sterren verschenen op 'Law & Order: SVU

Inhoudsopgave:

Fans vergaten dat deze sterren verschenen op 'Law & Order: SVU
Fans vergaten dat deze sterren verschenen op 'Law & Order: SVU
Anonim

De Law & Order-franchise is een van de grootste en meest succesvolle in de televisiegeschiedenis, en fans worden al tientallen jaren meegezogen. Natuurlijk is niet elke release een hit, maar het succes van de franchise met zijn spin-offs v alt niet te ontkennen.

SVU is op dit moment een legendarische spin-off en de serie heeft talloze artiesten een plek gegeven om hun vaardigheden aan te scherpen. In feite kwamen veel beroemde gezichten op een bepaald moment tijdens hun verblijf in Hollywood in de show terecht.

Laten we een wandeling maken door geheugenland en een paar sterren bekijken waarvan mensen vergeten waren dat ze op SVU stonden!

8 Norman Reedus speelde een sinistere rockster

Norman Reedus SVU
Norman Reedus SVU

In mei 2006 was Norman Reedus te zien in de aflevering "Influence" van het zevende seizoen van SVU. Dit was enkele jaren voordat Reedus een enorme ster werd dankzij het succes van The Walking Dead, en de meeste mensen zouden hem hebben gekend vanwege zijn hoofdrol in The Boondock Saints rond die tijd. Reedus speelde Derek Lord, een rockster, in de aflevering, en hij probeerde invloed uit te oefenen op de zaak.

7 Brittany Snow was het doelwit van Reedus' personage

Bretagne Sneeuw SVU
Bretagne Sneeuw SVU

Om niet te worden overtroffen door Norman Reedus, verscheen Brittany Snow eigenlijk in dezelfde aflevering die Reedus in 2006 deed. Toevallig gaat de zaak helemaal over Snow's personage, Jamie, en het is Reedus' Derek Lord die probeert te spelen een factor in de zaak. Derek heeft een slechte invloed op Jamie tijdens de aflevering, en het is vooral interessant om terug te gaan en te kijken hoe succesvol Reedus en Snow zijn geweest.

6 Bradley Cooper had een crossover-boog

Bradley Cooper SVU
Bradley Cooper SVU

In tegenstelling tot een aantal andere artiesten die een gastrol hebben op SVU, kreeg Bradley Cooper uiteindelijk de kans om op zowel SVU als de kortstondige Trial by Jury te verschijnen in een crossover-aflevering. Cooper speelde advocaat Jason Whitaker in beide afleveringen, die in 2005 werden uitgezonden. Op dat moment speelde Cooper al in Alias, maar hij moest nog de filmster worden die hij nu is.

5 Zoe Saldana was in 'Law &Order'-shows uit de jaren '90

Zoë Saldana SVU
Zoë Saldana SVU

Zoe Saldana heeft niet alleen meerdere Law & Order-shows gedaan, maar ze heeft ook meerdere personages gespeeld. Voor SVU speelde Saldana Gabriella Vega in de aflevering "Criminal", die in 2004 werd uitgezonden. Haar vorige periode in de franchise kwam jaren eerder in 1999 toen ze een personage met de naam Belinca speelde in twee afleveringen van Law & Order. Onnodig te zeggen dat ze beide keren dat ze met de franchise werkte fantastisch was.

4 John Stamos speelde een misbruiker

John Stamos SVU
John Stamos SVU

In 2011 waren SVU-fans stomverbaasd toen John Stamos een gastoptreden maakte in de aflevering "Bang", die werd uitgezonden tijdens het 12e seizoen van de show. Stamos was op dat moment een tv-legende en zijn verschijning in de show trok zeker een aantal kijkers. In plaats van de beminnelijke oom Jesse te spelen, speelde Stamos Ken Turner, een reproductieve misbruiker die meer dan 40 kinderen verwekte. Dit leidde tot zijn vroegtijdige dood in de show.

3 Sarah Paulson was op twee 'Law &Order'-shows

Sarah Paulson SVU
Sarah Paulson SVU

Net als de eerder genoemde Zoe Saldana, is Sarah Paulson een ander voorbeeld van een artiest die als verschillende personages in meerdere Law & Order-shows is geweest. Voor haar stint op SVU speelde Paulson Anne Gillette in de aflevering "Shadow", die in 2010 werd uitgezonden. Paulson is altijd enorm getalenteerd geweest en ze speelde een personage dat uiteindelijk bekende dat ze haar eigen moeder had vermoord. Ja, deze aflevering wordt donker en Paulson was gewoon te goed in haar rol.

2 Milo Ventimiglia was op zoek naar gerechtigheid

Milo Ventimiglia SVU
Milo Ventimiglia SVU

Terug tijdens zijn Gilmore Girls-run, bemachtigde Milo Ventimiglia een gastplek op SVU, en in plaats van Jess Mariano te spelen, speelde Milo een slachtoffer van misbruik genaamd Lee. Gelukkig eindigt de aflevering met de juiste misbruiker die achter de tralies wordt gezet. Dit was een schril contrast met zijn rol in Gilmore Girls, en het hielp mensen zeker om te zien dat de jonge acteur veel bereik had. Het is geen verrassing dat hij geweldig werk leverde aan This Is Us.

1 Ian Somerhalder speelde een Spree Killer

Ian Somerhalder SVU
Ian Somerhalder SVU

Ian Somerhalder heeft tijdens zijn carrière heel veel succes op televisie gehad, dus het zou niet zo verwonderlijk moeten zijn om te zien dat hij zijn weg naar SVU heeft gevonden. In de aflevering "Dominance" speelde Somerhalder een spree killer genaamd Charlie Baker, die verantwoordelijk is voor een aantal echt gruwelijke misdaden. Het is een intense aflevering en Somerhalder was fantastisch in de rol.

Aanbevolen: