Welke 'One Tree Hill'-castleden zijn nu ouders?

Inhoudsopgave:

Welke 'One Tree Hill'-castleden zijn nu ouders?
Welke 'One Tree Hill'-castleden zijn nu ouders?
Anonim

Het is bijna een decennium geleden dat One Tree Hill zijn run op The CW beëindigde. De cast van de serie is sindsdien veel gegroeid en is nu ouder en heeft zelf kinderen. Sommigen hadden zelfs kinderen terwijl de show nog in de lucht was, zoals Bethany Joy Lenz. Anderen, zoals Sophia Bush, hebben nog geen kinderen. Geloof het of niet, Antwon Tanner had kinderen voordat hij in de show was.

Tegenwoordig zijn er leden van de cast die meerdere kinderen hebben, wat moeilijk kan zijn om je gedachten te ordenen, aangezien we deze acteurs en actrices op de nationale televisie hebben zien volwassen worden. Ze maakten zoveel jaren deel uit van ons leven en nu hebben ze kleintjes die ze opvoeden.

Welke leden van de One Tree Hill-cast zijn nu ouders? Laten we een duik nemen in hun persoonlijke leven om erachter te komen.

7 Chad Michael Murray

Chad Michael Murray trouwde in 2015 met actrice Sarah Roemer en sindsdien hebben ze twee kinderen. Hun zoon is nu vijf en hun dochter is vier. Het paar heeft de gezichten van hun kinderen nooit online getoond en ze hebben ook de namen van hun kinderen niet onthuld. Murray heeft op sociale media uitgedrukt hoeveel hij ervan houdt om vader te zijn, en hij vertelde HollywoodLife dat hij en zijn vrouw "God en familie op de eerste plaats zetten."

6 Hilarie Burton

Hilarie Burton heeft twee kinderen met haar man, acteur Jeffrey Dean Morgan. Hun dochter, George Virginia Morgan, werd geboren in 2018, terwijl hun zoon, Augustus Morgan, die ze "Gus" noemen, in 2010 werd geboren. Helaas kreeg Burton verschillende miskramen voordat ze haar dochter baarde. Haar vruchtbaarheidsproblemen hebben helaas een negatieve invloed gehad op haar relatie met Morgan, maar uiteindelijk kwamen ze tot een oplossing en konden ze een gezonde baby krijgen. Het paar trouwde pas toen ze beide kinderen hadden, maar Burton verklaarde op haar Instagram dat ze elkaar al jaren man en vrouw noemden.

5 Bethany Joy Lenz

Joy Lenz had haar dochter, Maria, tijdens het filmen van het voorlaatste seizoen van de show. Vanaf 2021 is ze tien jaar oud. Lenz is in 2012 gescheiden van Maria's vader. Lenz woont nu met haar dochter op een ranch in Zuid-Californië en is momenteel alleenstaand. Maria is het enige kind dat ze heeft, maar Lenz heeft op haar sociale media gepost hoe moeilijk het kan zijn om een alleenstaande moeder te zijn. Rekwisieten voor Lenz omdat ze een geweldige vrouw is en een geweldige moeder voor Maria.

4 Tyler Hilton

Tyler Hilton en zijn vrouw, actrice en regisseur Megan Park, kregen in februari 2020 een dochtertje, vlak voor de wereldwijde pandemie. Haar naam is Winnie en Hilton is zo'n trotse papa. De vrouw van Hilton komt uit Canada en het paar besloot hun camper mee te nemen op een roadtrip naar het noorden om daar te blijven tijdens de pandemische afsluiting, niet lang nadat Winnie was geboren. Over het vaderschap zei Hilton op zijn Instagram dat "het voelt alsof we haar ons hele leven al kennen, en haar vader zijn is het meest natuurlijke wat ik ooit heb gedaan." Zo lief!

3 Lee Norris

Lee Norris is een zeer persoonlijke man, die geen openbaar Instagram-account heeft. De acteur onthulde op de Drama Queens-podcast dat hij een tweejarige thuis had. Norris en zijn vrouw Andrea zijn nu de trotse ouders van een zoon. Zijn naam is onbekend, vanwege het privékarakter van Norris. Norris noemde zijn zoon ook op zijn officiële Facebook-fanpagina, toen hij besloot zijn optreden bij een liefdadigheidsevenement te annuleren. Hij verklaarde dat hij het risico dat hij het virus zou krijgen, niet wilde vergroten totdat zijn tweejarige kon worden gevaccineerd. Norris klinkt als zo'n attente en beschermende vader.

2 Bryan Greenberg

Bryan Greenberg plaatste onlangs een schattige clip van hem met zijn pasgeboren tweeling op Instagram die hij deelt met zijn vrouw, actrice Jamie Chung. Chung plaatste in maart 2019 op haar Instagram over het invriezen van haar eieren en zei dat ze opties wilde en dat ze 'tijd aan het kopen was'. Ze zei ook dat ze "onzeker en bang en hoopvol" was. Ze prees haar man, Greenberg, en zei dat ze "de beste levenspartner had die een persoon kan vragen en ik weet dat ik op een dag een kind wil opvoeden met Bryan. Ik weet alleen niet wanneer dat zal gebeuren. besef dat het oké is."

1 Danneel Ackles

Danneel Ackles, die getrouwd is met acteur Jensen Ackles, is een moeder van drie kinderen: Justice Jay Ackles, en de tweeling Arrow Rhodes Ackles en Zeppelin Bram Ackles. Justice werd geboren in 2013, terwijl de tweeling werd geboren in 2016. In tegenstelling tot sommige van haar voormalige castmates, deelt Ackles openlijk foto's van haar kinderen op Instagram. Ze deelt graag de familietijd die ze samen doorbrengen, zoals uitstapjes naar de studio's van Warner Bros. en verjaardagsfeestjes. Ze postte op haar Instagram dat ze haar verjaardag mocht delen "met al mijn meest favoriete mensen ter wereld" en dat ze zich "ongelooflijk gelukkig voelde"."

Aanbevolen: