Wie was de 'Pretty Smart'-cast vóór hun Netflix-succes

Inhoudsopgave:

Wie was de 'Pretty Smart'-cast vóór hun Netflix-succes
Wie was de 'Pretty Smart'-cast vóór hun Netflix-succes
Anonim

Netflix verplettert het spel zeker met zijn recente releases van hitseries, waaronder een van de meest bekeken shows ooit, Squid Game. Hoewel het bloed voor sommige kijkers misschien een beetje veel is, heeft het streamingplatform zojuist hun nieuwste feel-good sitcom, Pretty Smart, laten vallen.

De serie volgt het leven van Chelsea, gespeeld door niemand minder dan Emily Osment, die diepbedroefd was en introk bij haar charismatische zus en haar drie huisgenoten in het zonnige Los Angeles. De show, die 10 afleveringen beslaat, is zeker een hit geworden onder fans, en we nemen het ze zeker niet kwalijk.

Emily Osment speelt naast liefdesbelang, Gregg Sulkin, die net als Osment zijn debuut maakte op Disney. Aangezien kijkers een paar bekende gezichten in de hitserie hebben herkend, wie is de rest van de cast? En waarin zijn ze verschenen voorafgaand aan Pretty Smart ?

7 Emily Osment

Emily Osment is zeker de grootste naam verbonden aan de populaire Netflix-serie, aangezien de actrice al geruime tijd in het spel is. Emily kreeg wereldwijde erkenning door de rol van Lily (en Lola) te spelen in de populaire Disney-serie Hannah Montana, naast Miley Cyrus, Billy Ray Cyrus en Jason Earles.

Osment is ook de jongere zus van Sixth Sense-acteur, Haley Joel Osment. Voordat Emily Chelsea speelde in Pretty Smart, was ze ook te zien in Spy Kids 2: The Island Of Lost Drama en Spy Kids 3D: Game Over. Naast acteren heeft Emily gedurende haar hele carrière ook geliefhebberd met zingen, waarbij haar muziek te zien was in een reeks Disney-shows.

6 Olivia Macklin

Olivia Macklin speelt de rol van Claire in Pretty Smart, en hoewel haar acteerwerk duidelijk in orde is, markeert de Netflix-serie een van Olivia's allereerste grote acteeroptredens.

Olivia had een aantal kleine rollen gekregen voordat ze Emily Osment's jongere zusje op het scherm speelde, waaronder terugkerende rollen in Filthy Rich en La To Vegas. Olivia verscheen ook in de historische film Radium Girls, maar na haar tijd bij Netflix zijn we er zeker van dat we haar nu veel meer zullen zien opduiken.

5 Michael Hsu Rosen

Michael Hsu Rosen portretteert de hilarische influencer op het scherm, Jayden, in Pretty Smart. Voorafgaand aan de serie verscheen Michael in een handvol tv- en filmprojecten, waaronder zijn terugkerende rol in Tiny Pretty Things en zijn gastoptreden in The Good Doctor.

Alsof acteren nog niet genoeg was, is Rosen ook een man met veel talenten, met een achtergrond in professionele dans en zang. Volgens Elle wilde Michael zo graag de kunsten nastreven dat hij stopte met Yale "om het podium na te streven", en hoewel het een riskante zet was, heeft het zeker zijn vruchten afgeworpen.

4 Gregg Sulkin

Net als zijn co-ster, Emily Osment, kreeg Gregg Sulkin ook zijn grote doorbraak in Disney. Sulkin verscheen naast Brenda Song op Pass The Plate voordat hij een fulltime rol kreeg in het derde en vierde seizoen van Wizards of Waverly Place, waar Gregg Mason Greyback speelde, de liefdesbelang van Selena Gomez op het scherm.

Gregg stapte later over naar Pretty Little Liars and Runaway s voordat hij zijn rol op Pretty Smart belandde, waar hij niemand minder speelt dan fitnesstrainer en sportschooleigenaar Grant. Hoewel Gregg in het echte leven Brits is, heeft de acteur behoorlijk goed werk geleverd door een Amerikaans accent voor de serie te zetten, waardoor veel fans dachten dat hij eigenlijk uit de Verenigde Staten kwam om mee te beginnen. Over goed acteren gesproken!

3 Cinthya Carmona

Cinthya Carmona heeft bekendheid gekregen sinds ze in Pretty Smart de rol van Solana speelde. De voormalige advocaat die spirituele gids werd, werd een favoriet personage bij fans en bewees dat ze een behoorlijke actrice was.

Voor haar tijd bij Netflix verscheen Carmona in een handvol televisieprojecten, waaronder East Los High en Greenhouse Academy, maar het is duidelijk dat Pretty Smart eruit springt als haar grootste rol tot nu toe. We weten echter dat dit vanaf nu nog maar het begin is voor Cinthya.

2 Geoff Ross

Geoff Ross speelt de rol van Howard in Pretty Smart, Claire's baas, en komische opluchting in het plaatselijke café. Terwijl hij in 2008 begon met acteren, volgde Ross de kunst pas tien jaar later volledig.

In 2018 kreeg hij een kleine rol in een CollegeHumor Originals, terwijl hij een terugkerende rol speelde in de Anime Crimes Division. Na de landing op Reno 911!, Pet Friendly, en natuurlijk Netflix's You, waarvan momenteel het derde seizoen wordt uitgezonden, maakte Geoff zijn weg naar zijn grootste rol tot nu toe in Pretty Smart.

1 Kevin Miles

Kevin Miles is misschien geen vast personage in de Netflix-serie, maar hij is nog steeds een opvallende ster. Kevin speelde de rol van David, die in de hele serie in drie afleveringen verschijnt.

Hoewel veel fans hem zullen herkennen van Pretty Smart, wordt hij vaak erkend voor het spelen van de rol van niemand minder dan Jake van State Farm! Ja, je leest het goed, Kevin Miles nam in 2017 de rol van Jake van State Farm op zich. De acteur is ook verschenen in talloze andere projecten, waaronder Underdogs, Emanuel And Me en Miles Away, om er maar een paar te noemen.

Aanbevolen: