Acteurs die bijna Spider-Man waren in de MCU, gerangschikt op nettowaarde

Inhoudsopgave:

Acteurs die bijna Spider-Man waren in de MCU, gerangschikt op nettowaarde
Acteurs die bijna Spider-Man waren in de MCU, gerangschikt op nettowaarde
Anonim

In 2015 kondigden Sony en Marvel aan dat Spider-Man zich bij het Marvel Cinematic Universe zou voegen en alles veranderde. Tijdens de productie voor Captain America: Civil War (waar deze vriendelijke buurman-superheld zijn eerste MCU-optreden zou maken), circuleerde er een geruchtenlijst in de media. De namen op de lijst waren onder meer muzikant Nat Wolff, Asa Butterfield van Sex Education, nieuwkomer Liam James, Dune's Timothée Chalamet en onze toekomstige Spider-Man zelf, Tom Holland.

Het is echter geen verrassing dat de andere namen op de lijst uiteindelijk verloren gingen vanwege de chemie van Holland op het scherm met Chris Evan tijdens zijn auditie. Holland is sindsdien gaan schitteren in meerdere projecten, zowel met Marvel als zonder, en behaalde een enorm vermogen van $ 18 miljoen. Dus de echte vraag is hoeveel hebben deze andere sterren verloren door niet de volgende Marvel-held te worden?

8 Judah Lewis - $500, 000

Hoewel hij de rol van Peter Parker in 2015 misschien heeft gemist, bleef hij zijn acteercarrière nastreven. Hij werd gecast in films als Point Break, Summer of 84 en The Christmas Chronicles (en het daaropvolgende vervolg), waar hij de oudere broer Teddy speelde. Zijn meest opvallende rol is Cole Johnson in Netflix's The Babysitter en het vervolg The Babysitter: Killer Queen, een film rond een jongen (gespeeld door Judah Lewis) die probeert te ontsnappen uit de handen van zijn babysitter die hem wil offeren aan de duivel. Dit rondt het vermogen van Juda af op ongeveer $ 500.000.

7 Matthew Lintz - $1,5 miljoen

Matthew Lintz is vooral bekend van zijn rol als oudere Henry in de AMC-hit The Walking Dead en van Matty in de film Pixels. En Lintz heeft zijn deelname aan het Marvel Cinematic Universe niet helemaal gemist, want hij is klaar om Bruno Carrelli te spelen in de komende Disney+ miniserie Ms. Marvel. Lintz zal de beste vriend van het titulaire personage spelen in de serie die in 2022 in première gaat. De show zou een opzet zijn voor de later aankomende film The Marvels in 2023, waarin een deel van de cast uit de serie zal zijn opgenomen. Zijn huidige vermogen wordt geschat op ongeveer $ 1,5 miljoen.

6 Liam James - Geschatte $2 miljoen

Oorspronkelijk bekend als de jonge Shawn Spencer in de detectivekomedie Psych, was Liam James misschien alleen een geruchtenkandidaat, maar hij bleef verschijnen in filmprojecten zoals Speech & Debate en shows zoals The Killing, The Haunting Hour: The Series, en De Familie. Hij speelde onlangs ook als Billy in Syfy's Deadly Class, een serie over een elite privéschool die het beste van het beste produceert (criminelen dus). Hij zal ook John Hunt vertolken in de HBO-serie The White House Plumber, gebaseerd op de roman uit 2007 van Egil Krogh. Dit maakt zijn vermogen geschat op ongeveer $ 2 miljoen.

5 Nat Wolff - $3 miljoen

Na het spelen van een fictieve versie van zichzelf in de Nickelodeon-serie The Naked Brothers Band, nam Nat Wolff (samen met zijn jongere broer) een pauze van acteren om zich op zijn muziek te concentreren. De broers zouden in 2011 het album Black Sheep uitbrengen (hun derde na twee NBB-studioalbums). En hoewel het gerucht ging dat hij ook in de race zou zijn om de buurtheld te spelen, zou hij de hoofdrol spelen in films als The Fault in Our Stars, Paper Towns, de Amerikaanse versie van Death Note, Stella's Last Weekend en Semper Fi. Hij staat ook bekend om zijn rol in de miniserie The Stand uit 2020 en zal de eerste echtgenoot van Joe Exotic, Travis, spelen in de aankomende miniserie Joe Exotic. Met al deze projecten is het geen wonder dat hij een nettowaarde van $ 3 miljoen heeft verzameld.

4 Charlie Plummer - $5 miljoen

Nadat hij Timmy Sanders in Granite Flats had geportretteerd, zou Charlie Plummer de rol van de webslingerende held missen, maar zou Miles H alter gaan spelen in Hulu's Op zoek naar Alaska. Zijn meest opvallende werken zijn All the Money in The World, Lean on Pete en Dark Was The Night. Plummer zal ook Sonny spelen in de aankomende film Moonfall. Hij speelt ook een jonge Franklin Roosevelt in het aanstaande drama The First Lady uit 2022. Momenteel wordt het vermogen van Charlie Plummer geschat op ongeveer $ 5 miljoen.

3 Asa Butterfield - $6 miljoen

Beroemd geworden dankzij het succes met films als Hugo en Ender's Game, was Asa Butterfield een bekend gezicht in de industrie en daarom stond hij op de geruchtenlijst om Spider-Man te spelen. Maar alleen omdat hij een rol miste, wil nog niet zeggen dat hij werkeloos bleef toekijken, want hij bleef werken aan projecten zoals de verfilming van Miss Peregrine's Home for Peculiar Children, The House of Tomorrow, The Space Between Us en Time. Gek. In 2019 begon Asa Butterfield hoofdpersonage Otis Milburn te spelen in Netflix's Sex Education (die momenteel wordt verlengd voor een vierde seizoen). Met al zijn werk is Butterfield erin geslaagd een nettowaarde van $ 6 miljoen te verwerven.

2 Charlie Rowe - Geruchten van $10 miljoen

Een van de echte koplopers voor Spider-Man, Charlie Rowe, verloor de rol aan Nederland in een screentest. Maar hij bleef volharden op het grote scherm terwijl hij muziekproducent Ray Williams speelde in de biopic van 2019 over legende Elton John getiteld Rocketman. Zijn meest opvallende rollen zijn op televisie, waar hij Leo Roth speelde in de Amerikaanse remake van Red Band Society, Liam Cole in Salvation van CBS, en Geroge Osborn in de historische miniserie Vanity Fair. Ondanks dat hij niet zoveel acteerkredieten heeft als sommigen lager op de lijst, heeft Charlie Rowe naar verluidt een nettowaarde van $ 10 miljoen, maar schattingen over zijn nettowaarde lopen sterk uiteen. Sommige websites melden dat hij een nettowaarde van slechts $ 2 heeft. 5 miljoen.

1 Timothée Chalamet - $10 miljoen

Een van de beroemdheden in de geruchtenloop was Timothée Chalamet. Hij was misschien niet onze held, maar hij is een constante aanwezigheid op het grote scherm gebleven. Zijn meest opvallende werken zijn The Adderall Diaries, Lady Bird, Beautiful Boy, The King en, meest recentelijk, Dune. Hij staat bekend om zijn vertolking van Elio in het romantische drama Call Me By Your Name en Laurie in de nieuwste verfilming van Little Women. Hij zal ook een belangrijke rol spelen in de aankomende film Don't Look Up en de film Bones & All die hij ook gaat produceren. Chalamet had ook veel fans in rep en roer toen hij werd aangekondigd als het titulaire personage in de aankomende Wonka-film. Met al deze projecten op stapel, is het geen wonder dat Timothée Chalamet een nettowaarde van $ 10 miljoen heeft veiliggesteld.

Aanbevolen: