Welke acteurs die de MCU hebben verlaten, denken er echt over om voor Marvel te werken

Inhoudsopgave:

Welke acteurs die de MCU hebben verlaten, denken er echt over om voor Marvel te werken
Welke acteurs die de MCU hebben verlaten, denken er echt over om voor Marvel te werken
Anonim

Het Marvel Cinematic Universe is een van de meest populaire filmfranchises ter wereld. Veel fans van de MCU weten dat films in fasen worden uitgebracht en Phase 1 begon in 2008 met het debuut van Iron Man met Robert Downey Jr. in de hoofdrol. Sindsdien heeft Marvel nog drie fasen uitgebracht die ons (vanaf vandaag) hebben gebracht tot een totaal van 25 films en het tellen.

Met al deze films zijn verschillende acteurs en actrices op de voorgrond getreden als geliefde helden.

Veel van deze superhelden werken al meer dan tien jaar bij de franchise. Door zoveel tijd op de set te besteden en waarschijnlijk banden te smeden, kan je je alleen maar voorstellen dat deze mensen het leuk vonden om voor de industriegigant te werken. Hoewel dit de natuurlijke veronderstelling is, laten we eens kijken wat deze acteurs die de MCU hebben verlaten echt denken over werken voor Marvel.

10 Edward Norton - The Incredible Hulk

Als je aan Bruce Banner denkt, is Mark Ruffalo waarschijnlijk de acteur waar je aan denkt. Voordat Ruffalo de rol van Hulk speelde in de eerste Avengers-film, was Edward Norton echter de groene woedemachine in The Incredible Hulk. Norton was niet blij met de manier waarop zijn suggesties werden behandeld en zei in een braadstuk: Weet je wat er mis ging? Ik wilde een beter script.” Samenwerking is de sleutel, en de originele Hulk vond niet dat Marvel zijn ideeën eerde.

9 Dave Bautista - Drax The Destroyer

Geliefde gigant Drax, gespeeld door acteur Dave Bautista, zal nog maar in één MCU-film te zien zijn: Guardians of the Galaxy Vol. 3. Hoewel zijn tijd op de set leuk was en hij het leuk vond om met de cast samen te werken, heeft Bautista het gevoel dat zijn carrière bij Marvel tot een natuurlijk einde is gekomen. Tussen de fysieke tol die het van zijn 52-jarige lichaam eist en het einde van de verhaallijn, is hij tevreden Drax te laten rusten.

8 Zachary Levi - Fandral

Dit personage is misschien obscuur, maar superfans zullen deze Asgardian herkennen als een van Thors goede vrienden. Josh Dallas was oorspronkelijk gecast als dit lid van The Warriors Three, maar kon zich niet binden aan Thor: The Dark World. Hierdoor claimde Zachary Levi de rol in de veronderstelling dat hij behoorlijke schermtijd zou krijgen. Hij deelde op Dragon Con 2021 zijn teleurstelling over de schermtijd die hij ontving, maar zegt dat hij over het algemeen nog steeds genoten heeft van zijn tijd om aan de film te werken.

7 Hayley Atwell - Peggy Carter

Peggy Carter, gespeeld door de Brits-Amerikaanse actrice Hayley Atwell, speelde niet alleen in de eerste Captain America-film, maar ook in de ABC-televisieserie Agent Carter. Toen de serie officieel was afgesloten, voelde Atwell meer opluchting dan wat dan ook. Hoewel ze graag met pensioen ging bij Marvel, had de vrouwelijke held geen scrupules met haar regisseur en collega's, en zei in een interview: "Ik vind ze echt leuk, en ik hou van de manier waarop … ze gaven me een veilig gevoel en ook empowered."

6 Clark Gregg - Agent Coulson

Clark Gregg, ook bekend als Agent Phil Coulson, maakt al meer dan tien jaar deel uit van de MCU. Nadat hij de MCU-films had verlaten, bleef hij een ster in de show Agents of S. H. I. E. L. D. op ABC. Gregg hield van zijn tijd met Marvel en zei in zijn afscheidsboodschap voor de finale van de show: "We hebben een gezin gebouwd … [Mijn personage] heeft, net als ik, zoveel gewonnen." Het is een bitterzoet afscheid als hij de deur naar de MCU sluit.

5 Hugo Weaving - Rode schedel

Hugo Weaving, die een van de eerste schurken in de MCU speelt als de vijand van Captain America, was na de film gefrustreerd door Marvel. Hij voelde zich ongemakkelijk bij het hernemen van zijn rol en deelde: "… [Marvel] duwde de contracten die we waren overeengekomen terug en dus was het geld dat ze me boden voor 'The Avengers' veel minder dan ik kreeg voor de allereerste… En de belofte toen we de contracten voor het eerst ondertekenden, was dat het geld elke keer zou groeien. Hij werd vervangen door Ross Marquand voor Infinity War en Endgame.

4 Terrence Howard - Rhodey/War Machine

Fans die al vanaf het begin bij Marvel zijn, weten dat Rhodey na de eerste film snel werd herschikt, van Terrence Howard naar Don Cheadle. Allerlei geruchten hebben de ronde gedaan over Howards grieven bij het bedrijf, en na een decennium waarin we ons afvroegen, deelde hij zijn standpunt tijdens een interview met Andy Cohen: “Ben ik van plan terug te komen en War Machine te zijn? Ze zouden er een enorme franchise van kunnen hebben, maar f ze.”

3 Chris Evans - Captain America

America's Boy Scout, geliefd bij velen, Steve Rodgers werd afgeschreven door het leven met zijn liefde boven het schild te verkiezen aan het einde van 'Avengers: Endgame'. Na bijna 10 jaar deel uit te maken van het MCU, Chris Evans was klaar om de heldenlevensstijl met pensioen te gaan en vreedzaam uit de franchise over te stappen. Hoewel regisseur Kevin Feige resoluut verklaarde dat Evans zijn rol niet opnieuw zal spelen, zijn er geen harde gevoelens tussen de acteur en de franchise.

2 Scarlett Johansson - Black Widow

Scarlett Johansson als Black Widow
Scarlett Johansson als Black Widow

De Phase 1-superheld en de eerste vrouwelijke Avenger verlieten eerder dit jaar officieel het MCU nadat haar laatste film, Black Widow, zowel in de bioscoop als via de Disney+ streamingdiensten werd uitgebracht. Scarlett Johansson sloeg Marvel aan met een rechtszaak omdat het bedrijf, zoals een veel voorkomende trend, haar salaris drastisch verlaagde ondanks hun bestaande contract. Ondanks deze schokkende gebeurtenis was Johansson tevreden met haar tijd op de set en stapt ze graag opzij om plaats te maken voor een nieuw begin.

1 Robert Downey Jr. - Iron Man

Robert Downey Jr., de debuut-superheld in het Marvel Cinematic Universe, is de afgelopen 11 jaar het middelpunt geweest van talloze geruchten over de franchise. Ongeacht wat er is gezegd, de acteur die Iron Man/Tony Stark tot leven bracht, heeft niets dan liefde voor Marvel. Hij vertelde dat het een van de grootste genoegens was om de iconische held te spelen en verliet het bedrijf met een gelukkig hart.

Aanbevolen: