Wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met Whoopi Goldberg

Inhoudsopgave:

Wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met Whoopi Goldberg
Wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met Whoopi Goldberg
Anonim

Whoopi Goldberg, echte naam Caryn Elaine Johnson, is al tientallen jaren een vaste waarde in de Amerikaanse popcultuur. De 66-jarige heeft opmerkelijke rollen gespeeld in tal van films, Broadway-producties en televisieshows, wat haar de felbegeerde eer opleverde om een van de weinige entertainers te zijn die een EGOT in de wacht sleepte.

Van de hoofdrol in iconische komedies uit de jaren 80 zoals Jumpin' Jack Flash, tot een vaste waarde in ABC's ochtendtalkshow, The View, en het doen van voice-overs bij hitanimaties zoals Toy Story 3 en The Lion King, Whoopi lijkt om het allemaal gedaan te hebben. Whoopi's uitgebreide film- en televisierepertoire heeft haar de kans gegeven om met tal van acteurs en televisiepersoonlijkheden te werken. Dit is wat andere acteurs hebben gezegd over het werken met de productieve acteur, komiek, auteur en talkshowhost.

8 Patrick Stewart voelde zich gelukkig om met Whoopi Goldberg te werken

In 2020 accepteerde Whoopi Goldberg het aanbod van Patrick Stewart om haar legendarische personage Guinan nieuw leven in te blazen in seizoen twee van Star Trek: Picard. Stewart deelde later een exclusieve clip van de show met de reünie van zijn personage met Guinan.

De Star Trek-ster ondertitelde de post: Ik herinner me nog de dag dat Whoopi Goldberg de set van Star Trek: The Next Generation betrad. We waren opgewonden en voelden ons zo gelukkig om haar daar te hebben. Het gevoel was precies hetzelfde hetzelfde toen ze dit seizoen bij ons kwam.”

7 Michelle Hurd vindt Whoopi Goldbreg 'cool'

Michelle Hurd was net zo opgewonden als Patrick Stewart en de rest van de cast van Star Trek: Picard toen Whoopi Goldberg besloot haar rol als Guinan opnieuw te spelen in de populaire televisieserie.

In 2020 plaatste Hurd, die Raffi speelt in Star Trek: Picard, een cameo die de terugkeer van Whoopi Goldberg naar de onderneming bevestigt. De ster voegde ook een hartverwarmend eerbetoon aan Whoopi toe en zei: Ik moet zeggen, Whoopi is de bom. Ze is ZO cool. Ze is gewoon cool, ze is gewoon Whoopi. Dat is alles wat je kunt zeggen.”

6 Tiffany Haddish voelde het werken met Whoopi Goldberg was 'een droom die uitkomt'

Samen met Whoopi Goldberg optreden in Nobody's Fool was een droom die uitkwam voor Tiffany Haddish. In een zeldzame verschijning op The View bekende de gevierde komiek dat ze Whoopi had verafgood sinds ze de komedie Jumpin 'Jack Flash uit de jaren 80 had gezien. "Toen ik je die film zag doen, dacht ik: 'Ik wil dat ze mijn moeder wordt, ik wil van haar leren, ik wil dat ze me vertelt wat goed en wat fout is'"

Haddish gutste ook over haar ervaring met het werken met Whoopi en zei: Ik zou er altijd voor bidden! Zoals, op een dag ga ik met haar werken, op een dag zullen we vrienden zijn, op een dag zullen we elkaar leren kennen, en dan, alsof God mijn dromen heeft beantwoord!”

5 Jennifer McCarthy was niet onder de indruk van Whoopi Goldberg

Jennifer McCarthy werkte tussen 2013 en 2014 samen met Whoopi Goldberg als co-host op The View. Helaas was de Scary Movie 3-ster niet onder de indruk van Whoopi's houding en persoonlijkheid.

In een interview met ET bekritiseerde McCarthy Whoopi en zei: Whoopi kan iedereen omverwerpen in een debat. Haar stem is niet alleen sterk van betekenis, maar ook van klank. Ik was niet van plan om een kus kont te spelen. Voor mij had Whoopi een verslaving aan het beheersen van de gedachten van mensen, hun woorden, de kamer, de tafel, je gevoel, je humeur. Ze was verslaafd aan het beheersen van alles en iedereen.'

4 Garcelle Beauvais

Garcelle Beauvais werkte samen met Whoopi Goldberg als gasthost op The View. In haar memoires, "Love Me As I Am", deelde Beauvais haar eerste indruk van Goldberg toen Beauvais in 2015 auditie deed voor haar plek in de talkshow. ze was "onuitnodigend" en "prikkelig."

“Ik was geschokt en ontsteld om te zien hoe pittig Whoopi was met de producenten van de show. Ik was op zijn zachtst gezegd beschaamd en teleurgesteld. Het was huiveringwekkend, vertelde Beauvais over haar ervaring.

3 Tyler Perry vindt Whoopi Goldberg 'geweldig'

Tyler Perry kon niet wachten om Whoopi Goldberg te casten in de hitkomedie Nobody's Fool. De komiek en filmmaker verscheen naast Goldberg op Good Morning America en bekende dat hij vereerd was toen Goldberg verplicht was in de film te verschijnen. "Ik was de moederrol aan het schrijven en ik dacht: 'Oh, als ze dit zou doen, zou ik zo vereerd zijn.' Ik belde en toen ze 'ja' zei, zeiden we allemaal: 'Oh mijn god. Ze komt eraan.'"

Tyler Perry onthulde ook dat hij hoopte dat het casten van Whoopi in de film "alle mensen eraan zou herinneren hoe geweldig en grappig ze op film is, ik hoop dat alles gewoon weer voor haar oplaait. Omdat Whoopi geweldig is en zij geweldig."

2 Sherri Shepherd was dicht bij Whoopi Goldberg op 'The View'

Sherri Shepherd werkte nauw samen met Whoopi Goldberg tijdens haar zevenjarige periode bij The View. Shepherd groeide opmerkelijk dicht bij Whoopi en vertrouwde op haar voor emotionele steun en mentorschap.

In een interview met ET bekende Shepherd dat Whoopi Goldberg een van de redenen was waarom ze graag aan The View werkte. "The View was een van de beste ervaringen van mijn leven om dicht bij Barbara W alters en Whoopi Goldberg, mijn idool, te zijn, en het waren de beste acht jaar."

1 Candace Cameron Bure voelde zich veilig bij Whoopi Goldberg

Candace Cameron Bure werkte kort samen met Whoopi Goldberg aan The View. Toen ze op de Behind the Table-podcast verscheen, bekende de Hallmark-ster dat co-hosting van The View een constante bron van angst voor haar was. De actrice schreef haar overleving in de talkshow toe aan de blijvende steun die ze kreeg van Whoopi Goldberg en collega-co-hosts.

De Fuller House-ster onthulde dat "Whoopi een paar keer binnenkwam. Ik voelde me veilig, wetende dat ze me zou beschermen en niet naar me zou komen als er een meningsverschil was."

Aanbevolen: